نتایج جستجو برای عبارت :

طرز تهیه دمی گوجه نی نی سایت

گوجه فرنگی مناسب برای تهيه رب گوجه فرنگی در خانه
اگر باغ یا باغچه دارید، از هر نوع گوجه فرنگی که در محصولات تان به چشم می خورد می توانيد برای تهيه رب استفاده کنيد اما بهتر است بدانيد گوجه فرنگی هایی که دانه های گوشتی کمتری دارند برای این منظور مناسب ترند زیرا هم زمان کمتری برای پخت می برند و هم رب گوجه فرنگی تان دلچسب تر و غلیظ تر می شود.
همچنين گوجه فرنگی هایی که از نظر شکلی کمی بلند تر هستند از گوجه های پهن و کوتاه برای تهيه رب گوجه فرنگی و سس
تزیین گوجه به شکل قلب را با استفاده و دقت به تصاویر زیر یاد گرفته و برای تزیین سالاد یا غذای خود استفاده نمایید. برای درست کردن این قلب های زیبا، از گوجه فرنگی های هم اندازه و هم شکل استفاده کنيد. اگر گوجه فرنگی ها، بیضی شکل و بلند باشند، شکل قلب های گوجه فرنگی زیباتر و واقعی تر به نظر می رسند.
 
کافی است که از قسمت سر گوجه فرنگی، یک سوم یا یک چهارم گوجه را با زاویه 45 درجه، برش بزنيد و دو بخش بزرگ دو گوجه فرنگی را به هم چسبانده و با خلال دندان آنها
ترشی جز آن دسته از چاشني های پرطرفدار در بین سفره های ایراني ها است که با تنوع  در طعم و رنگ های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد در این مطلب از پرشین وی ما طرز تهيه ترشی گوجه فرنگی یا همان سالاد مشهدی را برای شما آماده کرده ایم
 
ترشی گوجه فرنگی
ترشی یکی از چاشني های مورد علاقه ایرانيان است که زمان خوردن آن فصل زمستان است. گوجه فرنگی یکی از سبزیجاتی است که خواص فراواني دارد و با آن می توانيد دو ترشی خوش طعم برای زمستان درست کنيد.
دو ترشی خوش طعم
روش خشک کردن گوجه فرنگی
پودر گوجه یکی از بهترین روش ها برای ذخیره گوجه ها برای فصول دیگر است و وقتی که گوجه ها تازه و در فصل خود هستند می توان مقدار زیادی از آنها را خرید و پودر گوجه درست کرد به این ترتیب دیگر خراب نمی شوند. پودر گوجه فرنگی خشک شده بسیار خوش طعم و فوق العاده مفید است که بخاطر استفاده چند گانه از آن است.
  
ادامه مطلب
گیاه گوجه مینياتوری، این گوجه ها قطری حدود 2 یا 3 سانتی متر دارند و نسبت به گوجه فرنگی دیرتر فاسد می شوند.این گیاه را حتی میتوان در آپارتمان نيز پرورش داد. شما می توانيد در بالکن آپارتمانتان آن را به راحتی پرورش دهید. این گوجه ها ظاهر زیبایی دارند و از طعم خوشایندی هم برخوردارند.
ادامه مطلب
خورش گوجه سبز یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایراني است به دلیل
اینکه گوجه سبز فقط در فصل بهار و تابستان موجود است به عنوان یک خورش
فصلی شناخته می شود. اگر طرفدار غذاهای ترش هستید حتما این خورش را امتحان
کنيد.
ادامه مطلب
یک روش ساده خشک کردن آنها در آفتاب است. گوجه ها را از وسط به دو نيم میکنيم و در سیني چیده و در مقابل آفتاب قرار میدهیم تا خشک شوند.
خشک کردن گوجه در فر
یک روش دیگر خشک کردن گوجه در فر است. گوجه ها را از وسط به دو نيم کرده و روی آنها نمک پاچیده و در سیني فر روی حرادت ۱۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۸ ساعت قرار میدهیم تا خشک شوند. گوجه ها را در شیشه ای تمیز ریخته کمی سیر تازه لابه لای آنها گذاشته و با روغن پر میکنيم. اگر روغن زیتون در دسترس دارید که چه بهتر.
یک روش ساده خشک کردن آنها در آفتاب است. گوجه ها را از وسط به دو نيم میکنيم و در سیني چیده و در مقابل آفتاب قرار میدهیم تا خشک شوند.
خشک کردن گوجه در فر
یک روش دیگر خشک کردن گوجه در فر است. گوجه ها را از وسط به دو نيم کرده و روی آنها نمک پاچیده و در سیني فر روی حرادت ۱۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۸ ساعت قرار میدهیم تا خشک شوند. گوجه ها را در شیشه ای تمیز ریخته کمی سیر تازه لابه لای آنها گذاشته و با روغن پر میکنيم. اگر روغن زیتون در دسترس دارید که چه بهتر.
آماده سازی گوجه فرنگی برای خشک کردن
گوجه‌ها را بشویید و خشک کنيد. در صورت تمایل می‌توانيد پوست گوجه‌ها را قبل از خشک کردن جدا کنيد. برای اینکار ابتدا و انتهای گوجه دو برش به شکل بعلاوه ایجاد کنيد، توجه داشته باشید عمق این برش‌ها نباید زیاد باشد و فقط پوست گوجه را برش بزنيد. گوجه‌ها را به مدت ۲۰ الی ۳۰ ثانيه داخل آب در حال جوش قرار دهید، سپس با استفاده از یک قاشق آن‌ها را خارج کرده و داخل مخلوط آب و یخ قرار دهید. با استفاده از این روش می‌توان
طرز تهيه و فوت و فن یک املت گوجه فرنگی حرفه ای
املت گوجه فرنگی از آن دسته غذاهای ساده و خوشمزه و بسیار محبوب ایراني است که برای تمام وعده های غذا در طول شبانه روز مناسب و پرطرفدار است. بسیاری از افراد تصور می نمایند املت گوجه فرنگی یک غذای ساده و دم دستی است که مبتدی ترین افراد در امر آشپزی هم قادرند آن را عمل بیاورند اما واقعیت چیز دیگری است. اگر می خواهید یک املت گوجه فرنگی حرفه ای و خوشمزه با طعم املت های رستوراني و کافه های قدیمی و مشهور درس
روش نگهداری کنسرو رب گوجه فرنگی در خانه
مصرفرب گوجه فرنگی، برای افرادی که به گوجه ­فرنگی حساسیت دارند، توصیه نمی­ گردد از مصرف کنسروهای تغییر رنگ و بو خودداری فرمایید رب گوجه‌فرنگی بعد از باز شدن باید در داخل یخچال نگهداری شود یکی از اتفاقات طبیعی که برای این رب گوجه فرنگی می‌افتد کپک‌زدگی آن است که به خاطر شرایط نامطلوب نگهداری ایجاد می‌شود بنابراین برای جلوگیری از کپک‌زدگی رب گوجه فرنگی در یخچال دمای آن را به دمای ‌۴ درجه سانتیگراد
یک روش ساده خشک کردن آنها در آفتاب است. گوجه ها را از وسط به دو نيم میکنيم و در سیني چیده و در مقابل آفتاب قرار میدهیم تا خشک شوند.
خشک کردن گوجه در فر
با   دورهمی همراه باشید
 
یک روش دیگر خشک کردن گوجه در فر است. گوجه ها را از وسط به دو نيم کرده و روی آنها نمک پاچیده و در سیني فر روی حرادت ۱۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۸ ساعت قرار میدهیم تا خشک شوند. گوجه ها را در شیشه ای تمیز ریخته کمی سیر تازه لابه لای آنها گذاشته و با روغن پر میکنيم. اگر روغن زیتون
برای جا افتادن استانبولی چه نکاتی لازم است ؟استانبولی پلو از جمله غذاهایی می باشد که اساس آن برنج و گوجه فرنگی می باشد که به عنواني بعضی از افراد از آن نيز به عنوان دمي گوجه یاد می کنند.  ما را در ادامه این مطلب از آشپزخانه نمناک همراهی کنيد تا برای شما دستور تهيه استانبولی پلو با گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را بیان کنيم.
ادامه مطلب
برای خشک کردن زرد آلو ، آنها را از وسط دو نيم کرده ، هسته را در آورید و روی سیني فر بگذارید .
فر را داغ کنيد و سیني محتوی برگه ها را در فر داغ قرار دهید حرارت فر را به روی حداقل تنظیم کنيد .
لای در فر را باز بگذارید و مرتب به آنها سر بزنيد و چنانچه لازم است آنها را زیر و روی جا به جا کنيد تا نسوزند . وقتی که خشک شدند سیني را از فر خارج کنيد .
اگر پیدا کردن گوجه فرنگی خشک سخت است راحت و بدون دردسر میتوانيد آنرا در خانه تهيه کند. یک روش ساده خشک کردن آنها
سوپ عدس-زنجبیل-گوجه فرنگی
سوپ عدس، زنجبیل و گوجه فرنگی یکی از آن دسته از سوپ های رژیمی است که بسیار مقوی و سالم است.در این دستور پخت سوپ از مجله پارسی دی قصد داریم طرز تهيه سوپ عدس، زنجبیل و گوجه فرنگی را آموزش دهیم.
ادامه مطلب
املت گوجه فرنگی از آن دسته غذاهای ساده و خوشمزه و بسیار محبوب ایراني است که برای تمام وعده های غذا در طول شبانه روز مناسب و پرطرفدار است. بسیاری از افراد تصور می نمایند املت گوجه فرنگی یک غذای ساده و دم دستی است که مبتدی ترین افراد در امر آشپزی هم قادرند آن را عمل بیاورند اما واقعیت چیز دیگری است. اگر می خواهید یک املت گوجه فرنگی حرفه ای و خوشمزه با طعم املت های رستوراني و کافه های قدیمی و مشهور درست کنيد باید فوت و فن های درست کردن املت حرفه ای
برای جا افتادن استانبولی چه نکاتی لازم است ؟
استانبولی پلو از جمله غذاهایی می باشد که اساس آن برنج و گوجه فرنگی می باشد که به عنواني بعضی از افراد از آن نيز به عنوان دمي گوجه یاد می کنند.
 
ما را در ادامه این مطلب از آشپزخانه نمناک همراهی کنيد تا برای شما دستور تهيه استانبولی پلو با گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را بیان کنيم.
مواد لازم برای درست کردن استانبولی پلو

گوشت مغز ران بدون استخوان :750گرم

برنج :یک کیلو

رب گوجه فرنگی :یک قاشق سوپخ
برای جا افتادن استانبولی چه نکاتی لازم است ؟
استانبولی پلو از جمله غذاهایی می باشد که اساس آن برنج و گوجه فرنگی می باشد که به عنواني بعضی از افراد از آن نيز به عنوان دمي گوجه یاد می کنند.
ما را در ادامه این مطلب از آشپزخانه نمناک همراهی کنيد تا برای شما دستور تهيه استانبولی پلو با گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را بیان کنيم.
مواد لازم برای درست کردن استانبولی پلو
گوشت مغز ران بدون استخوان :750گرم
برنج :یک کیلو

رب گوجه فرنگی :یک قاشق سوپخور
در زمان های قدیم مردم جهت تامین رب گوجه فرنگی سالانه ، خود شان در خانه رب گوجه فرنگی را طبخ میدادند ،تا اینکه با افزایش رشد جمعیت و آپارتمان نشیني کارخانه ها تصمیم به تهيه رب گوجه فرنگی صنعتی گرفتند که در حال حاضر کارخانه آرین گلدشت فارس یکی از تولید کننده بهترین محصولات در خاور میانه میباشد (آدرس کیلومتر ۴۰ جاده شیراز -اصفهان ) در حال عرضه محصولا میباشد
مادرم گوجه پلوهای جانداری درست میکند.گوجه ی رنده شده را با سیب زمیني های نگیني،برنج ایراني، زیره و چند نوع ادویه ی هندی که از هند نيامدند قاطی میکند و توی قابلمه ای که شاید از جنگ جهاني اول برگشته است روی گاز بار میگذارد.زمان زیادی از آخرین گوجه پلوی بارگذاشته روی گاز سینجرمان میگذرد اما هنوز یادآوری بو و طعم دل انگیز بشقاب گوجه پلوی کنارِ پیاله ی ماستِ نعنا زده با پرهای گلِ محمدی خانه ی پدربزرگ رادارهای غممان را خاموش میکند.نمیدانم مادرشم
خواص گوجه فرنگی
گوجه فرنگی سرشار از ویتامینهای A و C ، اسید فولیک و بتا کاروتن ( که باعث قرمز شدن گیاهان میشوند - بتا کاروتن)و همینطور به مقدار نسبتا کمتر حاوی ویتامین های گروه B میباشد. فسفر، پتاسیم، کلسیم، فیبر، سدیم، گوگرد، آهن، مس و زینک ( روی ) از دیگر مواد ارزشمند موجود در این ماده غذایی است.
رب گوجه فرنگی هلیسا
با یک جستجوی ساده در گوگل براحتی میتوانيد خواص بیشمار گوجه فرنگی را مشاهده و اطلاعات غذایی را افزایش دهید در اینجا تنها به برخی از
تخم مرغ
گوجه
بادمجان
سیر
آرد  (به ازاء ۴ تخم‌مرغ یک قاشق)
نمک و فلفل و زردچوبه
جعفری خورد شده
تلخی بادمجون رو بگیرید و حلقه‌ای ببرید.
گوجه‌های رنده شده رو روی حرارت سرخ کنيد.
بادمجون رو سرخ کنيد.
گوجه و سیر رنده شده و جعفری رو به بادمجون اضافه کنيد.
تخم‌مرغ‌ها رو توی یه ظرف بشکنيد و تخم‌مرغ‌ها رو بزنيد تا کف کنه.
ادویه‌ها رو بهش اضافه کنيد و به ماهیتابه اضافه کنيد.
یه سمتش که سرخ شد برگردونيد سمت دیگه‌ش هم سرخ بشه.
منبع: سرآشپز پاپیون
فروش رب گوجه حلب  

فروش رب گوجه حلب و نيم حلب و 4/5 کیلوگرم
رب گوجه حلب شاپرک
وزن: 18 کیلوگرم خالص
دارای سیب سلامت
رب گوجه 4/5 کیلوگرم شاپرک
وزن: 4 کیلوگرم
بریکس: 27
دارای سیب سلامت
تاریخ انقضا: 1 سال 6 ماه پس از تولید
برای خرید با شماره های زیر تماس بگیرید
شماره تماس: 

09138410007 توکلی

09918280074 ترمه باف
رب گوجه حلب نامزد در یزد, رب گوجه حلب شاپرک, رب گوجه حلب در یزد, رب حلب سدکیس, رب حلب شاپرک, رب حلب گوجه فرنگی در یزد, رب حلب 4 کیلوگرم در یزد, رب گوجه صفیر, رب
طرز تهيه استانبولی پلو با طعمی واقعی و طبیعی
استانبولی پلو را شاید خود شما به خوبی درست کنيد اما یک سری نکات بسیار خوشمزه و جا افتاده برای استانبولی پلو وجود دارد که شما از آن ها بی خبرید.
برای جا افتادن استانبولی چه نکاتی لازم است ؟
استانبولی پلو از جمله غذاهایی می باشد که اساس آن برنج و گوجه فرنگی می باشد که به عنواني بعضی از افراد از آن نيز به عنوان دمي گوجه یاد می کنند.
 
ما را در ادامه این مطلب از آشپزخانه نمناک همراهی کنيد تا برای شما 
چند روش برای درست کردن استانبولی پلو
استانبولی‌پلو یا دمي گوجه‌فرنگی یکی از خوراک‌های ایراني است که اساس آن بر استفاده از برنج است.طرز تهيه این غذا در دوره قاجار از ترکیه به ایران وارد شد.
گوشت مغز ران بدون استخوان :750گرم
برنج :یک کیلو
رب گوجه فرنگی :یک قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی:سه کیلو
پیاز سرخ کرده  :3 تا 4 قاشق سوپخوری
روغن :100 تا 150گرم
نمک و فلفل :به مقدار کافی

ادامه مطلب
طرز تهيه استانبولی پلو با طعمی واقعی و طبیعی
استانبولی پلو را شاید خود شما به خوبی درست کنيد اما یک سری نکات بسیار خوشمزه و جا افتاده برای استانبولی پلو وجود دارد که شما از آن ها بی خبرید.
برای جا افتادن استانبولی چه نکاتی لازم است ؟
استانبولی پلو از جمله غذاهایی می باشد که اساس آن برنج و گوجه فرنگی می باشد که به عنواني بعضی از افراد از آن نيز به عنوان دمي گوجه یاد می کنند.
 
ما را در ادامه این مطلب از آشپزخانه نمناک همراهی کنيد تا برای شما 
املت درست کردن با تکنيک آشپز حرفه ای
املت از جمله غذاهایی راحت اما بسیار خوشمزه می باشد که شاید بیشتر افراد مجرد این غذا را از وعده های دوست داشتني خود بدانند.
مواد لازم املت :
تخم مرغ : 4 عدد
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری
روغن : 4 قاشق غذا خوری
نمک ، فلفل ( سیاه یا قرمز) و زردچوبه : به میزان لازم

ادامه مطلب
خواص آب گوجه فرنگی برای سلامتی بسیار است. آب گوجه فرنگی، خاصیت ضد سرطاني دارد. همچنين برای کاهش فشار خون و کلسترول مفید است. برای تقویت مو، پوست، دندان و … هم میتوانيد از آب گوجه فرنگی، استفاده کنيد. تقویت بینایی یکی دیگر از فواید آب گوجه فرنگی است. در این بخش از مجله پزشکی آسان طب مهمترین خواص آب گوجه فرنگی را به شما معرفی می کنيم.

ادامه مطلب
پنير با خیار و گوجه طرفداران بسیاری را دارد. در کنار این که این غذا لذیذ است به دلایل مختلف تاکید می‌شود که هرگز پنير را با گوجه و خیار نخورید،
به گزارش مشرق، پنير درکنار بسیاری از مواد غذایی خورده می‌شود که در بعضی از موارد خوردن پنير با بسیاری از آن‌ها برای سلامتی بسیار خطرناک است. مثلاً تاکید شده که پنير را با گوجه و خیار نخورید!
بیشتر بخوانيد:

ادامه مطلب
املت گوجه فرنگی از آن دسته غذاهای ساده و خوشمزه و بسیار محبوب ایراني است که برای تمام وعده های غذا در طول شبانه روز مناسب و پرطرفدار است. بسیاری از افراد تصور می نمایند املت گوجه فرنگی یک غذای ساده و دم دستی است که مبتدی ترین افراد در امر آشپزی هم قادرند آن را عمل بیاورند اما واقعیت چیز دیگری است. اگر می خواهید یک املت گوجه فرنگی حرفه ای و خوشمزه با طعم املت های رستوراني و کافه های قدیمی و مشهور درست کنيد باید فوت و فن های درست کردن املت حرفه ای
لوبیا سبز
قارچ
گوجه‌فرنگی
سیب‌زمیني سرخ کرده
پیاز
رب‌گوجه
نمک. فلفل. زردچوبه. پودر لیمو عماني
ابتدا لوبیا رو شسته، برش میدیم، و با مقداری آب میذاریم تا پخته بشه.
لوبیای پخته شده رو جدا میکنيم، آبش رو هم جدا نگه میداریم.
پیاز رو سرخ میکنيم و بعد گوجه و قارچ رو اضافه میکنيم و تفت میدیم.
وقتی که قارچ سرخ شد و گوجه‌فرنگی هم پخته شد، لوبیای پخته شده رو اضافه میکنيم.
یکم تفت میدیم و بعد رب گوجه رو اضافه میکنيم.
ادویه‌ها رو هم اضافه میکنيم.
وقتی رب
مواد لازم:
گل کلم :3 لیوان خرد کرده
هویج :2  لیوان خرد کرده
 کرفس :2 لیوان خرد کرده
 سیر :5، 6 حبه
 گوجه فرنگی:2 تا 3کیلو
 فلفل سبز تند:5 ، 6 عدد
 سرکه سفید :1 لیوان به ازای هر یک کیلو گوجه
 نمک و زرد چوبه :1 قاشق غذاخوری به ازای یک کیلو گوجه
 
ادامه مطلب
مواد لازم جهت تهيه پنه با سس ایتالیایی برای 6 نفر :
پاستا 350 گرم روغن زیتون 2 قاشق چای خوری گوشت چرخ کرده 350 گرم پیاز خرد شده 1 فنجانسس گوجه فرنگی 425 گرمگوجه فرنگی خرد شده 400 گرمسیر خرد شده 4 حبهرب گوجه فرنگی 150 گرمپنير موزارلا رشته ای 2 فنجان
طرز تهيه پنه با سس ایتالیایی :1. فر را قبلا تا دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنيد (175 درجه سانتیگراد). آب به همراه کمی نمک را در یک قابلمه بزرگ ریخته تا بجوشد. پاستا را به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید سپس از آب خارج کنيد.
2. روغ
طرز تهيه و نکات طلایی املت خوشمزه با رب یا گوجه‌فرنگی
املت گوجه‌فرنگی از آن‌دسته غذاهای ساده و خوشمزه و بسیار محبوب ایراني است که برای تمام وعده‌های غذا در طول شبانه‌روز مناسب و پرطرفدار است. بسیاری از افراد تصور می‌کنند املت گوجه‌فرنگی یک غذای ساده و دم دستی است که مبتدی‌ترین افراد در امر آشپزی هم قادرند آن را عمل بیاورند اما واقعیت چیز دیگری است. اگر می‌خواهید یک املت گوجه‌فرنگی حرفه‌ای و خوشمزه با طعم املت‌های رستوراني و کافه‌ه
خواص گوجه فرنگی
گوجه فرنگی سرشار از ویتامینهای A و C ، اسید فولیک و بتا کاروتن ( که باعث قرمز شدن گیاهان میشوند - بتا کاروتن)و همینطور به مقدار نسبتا کمتر حاوی ویتامین های گروه B میباشد. فسفر، پتاسیم، کلسیم، فیبر، سدیم، گوگرد، آهن، مس و زینک ( روی ) از دیگر مواد ارزشمند موجود در این ماده غذایی است. 
رب گوجه فرنگی هلیسا
با یک جستجوی ساده در گوگل براحتی میتوانيد خواص بیشمار گوجه فرنگی را مشاهده و اطلاعات غذایی را افزایش دهید در اینجا تنها به برخی ا
طرز تهيه املت گوجه فرنگی
مواد لازم:
گوجه فرنگی نيم کیلو پیاز 1 عدد تخم مرغ 3 عدد فلفل دلمه ای 1 عدد روغن مایع به مقدار لازم نمک و زردچوبه به مقدار لازم فلفل سیاه به مقدار لازم
املت گوجه فرنگی یکی از دوست داشتني ترین و ساده ترین غذاهاییه که بین ما ایراني ها محبوبیت خاصی داره. املت هم میتونه یه صبحونه دلچسب باشه، هم عصرونه و حتی یه شام سبک. محاله هر کدوم از ما یک عالمه خاطره ی خوش با این غذا نداشته باشیم. مطمئن هستم اگه همین الان یکم فکر کنين کلی خاط
من همیشه به تصمیم هایی که در زندگی میگیرم به چشم تردید نگاه کرده ام. یک دلیل مهمش این است که معتقدم آدم سالمی نيستم. پر از کمبود و کاستی ام. و نظر من را بخواهید، اینکه از آدم ناسالمی توقع داشته باشید تصمیم های سالمی بگیرد که تاثیر گرفته از کمبود ها و کاستی هایش نيست، مثل این است که از قوطی رب گوجه ی توی یخچال به عنوان لیوان آب استفاده کنيد و تعجب کنيد که چرا آب شیر مزه رب گوجه گرفته.

آخرین مطالب

آخرین جستجو ها