نتایج جستجو برای عبارت :

در حرارت دل به چه می مانیم

دانلود کامل ترین گزارش آزمایشگاه انتقال حرارت
 
 
 
 
 
 
دانلود فایل
 
 
 
 
 
 
 
 
 
che.sut.ac.ir › Courses › دستور کار ازمایشگاه انتقال حرارت بهمن 96آزﻣﺎﺸﺎه اﻧﺘﻘﺎل ﺣﺮارت - مهندسی شیمي - دانشگاه صنعتی سهندPDFﺑﺮای ﻫﺮ آزﻣﺎﺶ ﻻزم اﺳﺖ ﻪ ﺰارش. ﺎر ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺷﻮد. ﺰارش ﺎر ﺑﺎﺪ ﺑﻪ ﺻﻮرت دﺳﺘﻨﻮﺲ ﺑﺎﺷﺪ و ﺑﺮای رﺳﻢ ﻧﻤﻮدارﻫﺎی. ﺧﻮاﺳﺘﻪ ﺷﺪه از ﻧﺮم. اﻓﺰار اﺳﺘﻔﺎده ﺮدد. ﺰارش ﺎر ﻫﺮ آزﻣﺎﺶ ﺣﺪاﺜﺮ ﺗﺎ دو ﻫﻔﺘﻪ ﺲ از اﻧﺠﺎم .gu.ac.ir › file › آزم
انتقال حرارت در ميله یک بعدی به روش صریح به زبان فرترن
 
 
 
 
 
 
 
دانلود فایل
 
 
 
 
 
 
 
 
fortran.sellfile.ir › prod-1163492-انتقال+حرارت+در+ميله+یک+بعدی+.انتقال حرارت در ميله یک بعدی به روش صریح به زبان فرترنبرنامه کامپیوتری بنویسید که به روش صریح توزیع دما در طول دیوار را با گذشت زمان محاسبه کند.www.aparat.com › کد_انتقال_حرارت_در_ميله_یک_بعدی_به_زبان_.کد انتقال حرارت در ميله یک بعدی به زبان فرترن به روش ضمنیکد انتقال حرارت در ميله یک بعدی به زبان فرترن به ر
تصورات عمومي در رابطه با انتقال حرارت
وقتی بدنهای با دمای نابرابر در نزدیکی یکدیگر قرار مي گیرند ،گرما بدن داغتر را رها مي کند و تا فرد سردتر جذب مي شوددرجه حرارت برابر است با یکدیگر ميزان که گرمابا بدن سردتر جذب مي شود و متناسب با تفاوت است
ادامه مطلب
ما با سلامت از خطرها رد شدیم و حال
محض سلامت داشتن در خانه مي مانيم
 
هر عید را روح و روان نو مي شد از گردش
امسال پاس جان و تن در خانه مي مانيم
 
تا اطّلاع ثانوی دورهمي تعطیل!
با اهل بیت خویشتن در خانه مي مانيم
 
با تلفنی هم مي توان احوالپرسی کرد
پیر و جوان و مرد و زن در خانه مي مانيم
 
آسوده خوابید ای پرستاران جان داده!
ما -ای شهیدان وطن- در خانه مي مانيم
 
پشت کرونا را زمين مي کوبد این ملّت
با یک عمل بر این سخن: در خانه مي مانيم.
 
 
گوگل نیست پست‌هام بی‌عکس شدن 
شب به پایان راهش نزدیک مي‌شودما راهرگز خوابی نیست.بیدار ميمانيم تا سپیده‌دمان.منتظر ميمانيمتا خورشید چکش‌اش رابر تارک خانه‌ها بکوبد.منتظر ميمانيمتا خورشیدچکش‌اش رابر پیشانی و قلب‌هایمان بکوبد.آنقدر بکوبدتا صدا شود.تا شنیده شود.صدایی دیگرگونه.چرا که سکوتپر از صدای گلوله‌ی اسلحه‌هایی‌ستکه نمي‌دانیم از کجا شلیک مي‌شود.
یانیس ریتسوس
کتاب انتقال حرارت –هولمن (ویرایش 10-به زبان انگلیسی)
کتاب انتقال حرارت هولمن تالیف J.P. Holman، بی شک یکی از معروف ترین و معتبرترین کتاب های مرجع درس انتقال حرارت محسوب مي شود. این کتاب به عنوان مرجع اول درس انتقال حرارت در رشته مهندسی شیمي در دانشگاه ها تدریس مي شود.

 
 
دلخور مي شویم .
و حتی یکبار به زبان نمي‌آوریم
تغییر مي‌کنیم، 
کم مي‌خندیم،
کوتاه حرف مي‌زنیم، 
بی توجهی مي‌کنیم
نمي‌دانند این کوتاه گفتن ها 
و اخم کردن ها
نتیجه‌ی همان نگفتن هاست!
در نتیجه سرد مي‌شوند، 
ترکمان مي‌کنند، 
فکر مي‌کنند دوستشان نداریم.
ما ميمانيم و یک عالمه دلخوری و غم.
ما ميمانيم و دنیایی از سوال و تعجب
 ما مي مانيم .
و احساساتی که 
به مرز دیوانگی رسیده. 
#سارینا_سلوکی
ادامه مطلب
کاهش دمای محیط در فصول سرد با مشکلات خاص بهداشتی خود همراه است و افرادی که دوره سالمندی را مي‌گذرانند، بیشتر از دیگران در معرض این مشکلات قرار دارند. افزایش سن و رسیدن به دوره سالمندی شما را در زمستان در معرض خطراتی برای سلامتتان قرار مي‌دهد که ‌از جمله آنها مي‌توان به هیپوترمي (کاهش درجه حرارت بدن)، سرمازدگی و افت قند و فشارخون اشاره کرد. کاهش درجه حرارت بدن توانایی بدن به تحمل سرما با افزایش سن افراد کاهش پیدا مي‌کند‌ و سالمندان را در
ميلگرد فولاد MO40
 
دمای آنیل
فولاد mo40 را 800 – 850 درجه سانتی گراد حرارت دهید و حرارت را تا زمانی که در تمام بخش های فولاد به طور یکسان منتقل شود نگهدارید و سپس در کوره آن را خنک کنید.
دمای برگشت (Tempering)
در صورت وم، مجددا فولاد mo40 را 550 تا 700 درجه سانتی گراد حرارت دهید، و حرارت را تا زمانی که در تمام بخش های فولاد به طور یکسان منتقل شود نگهدارید، سپس به مدت یک ساعت هر 25 ميلی متر از فولاد را در آب خیس کنید و در هوای ساکن خنک کنید.
 
نرمالیزه کردن (Normal
ميلگرد فولاد MO40
 
ميله گرد، ميله مربع و صفحه فولاد mo40 (فولاد AISI 4140) ميتواند بوسیله هوا، حرارت دادن و کوئنچ کردن سخت شود.فولاد آلیاژ SAE 4140 معمولا حرارت آماده شده را به سختی 18-22 HRC تبدیل مي کند. اگر عملیات حرارتی بیشتری مورد نیاز باشد، در آن صورت 840- 875 درجه سانتی گراد حرارت دهید و حرارت را تا زمانی که در تمام بخش های فولاد به طور یکسان منتقل شود نگهدارید، سپس به مدت 10-15 دقیقه هر 25 ميلی متر از فولاد را در آب خیس کنید و درنهایت فولاد را در روغن، آب
آرماتور های حرارت و جمع شدگی در پی ها
آرماتور های حرارت :
نسبت سطح آرماتور حرارت و جمع شدگی لازم به کل سطح مقطع بتن برای پی های به
ضخامت کمتر یا مساوی ۱۰۰۰ ميلی متر نباید از مقادیر (الف) تا (پ) این بند
کمتر اختیار شود :
الف ) برای ميلگرد های رده S240  و S340    :      ۰٫۰۰۲۰
ب ) برای ميلگرد های رده S400      :          ۰٫۰۰۱۸
پ) برای ميلگرد های رده S500  و بالاتر     :     ۰٫۰۰۱۵
نسبت
سطح مقطع آرماتور از حرارت و جمع شدگی لازم به کل سطح مقطع بتن برای پی
ها
 
مواد لازم : 
شیر 2  لیوانآرد برنج 2 قاشق غذاخوری سرپرشکر 4 قاشق غذاخوریآب 0.5 استکانگلاب1 قاشق غذاخوری
 
طرز تهیه:
ابتدا شیر سرد را با لیوان های دسته دار که در تمامي خانه ها یافت مي شود در قابلمه مورد نظر بریزید. سپس آرد برنج و آب را اضافه کنید و کاملاً هم بزنید تا آرد در شیر سرد حل شود روی حرارت گذاشته و مرتباً هم بزنید اگر لحظاتی هم زدن را متوقف کنید، باعث مي شود آرد برنج در شیر گلوله گلوله شود. پس مرتباً به هم بزنید تا کمي غلیظ شود بعد از روی حرا
حکیم سید اسماعیل جرجانی در کتاب اغراض‌الطبیه درباره اعراض نفسانی یا حالات روحی و روانی مي‌گوید: "اعراض نفسانی, شادی, غم, خشم, لذت, ایمنی, ترس, خجالت, اندیشه‌ کارهای مهم, اميد و نوميدی است و هر یک را اندر تن مردم اثری ظاهر است".
این بدین معنی است که مزاج انسان به شدت از حالات روانی تأثیر مي‌پذیرد؛ برخی از این حالات با سرعت بسیار زیاد و برخی با سرعت کمتر مزاج انسان را تحت تأثیر قرار مي‌دهند.
به عنوان مثال خشم، حرارت را به‌طور ناگهانی به بیرون مي
چرم طبیعی انعطاف پذیری بالای دار 
بسیار نرم است
داراری شناسنامه مي باشد
طرح های غیر تکراری دارد
با بوکردن آن ميتوانید متوجه شوید
پشت چرم طبیعی را نگاه کنید متوجه طبیعی بودن آن مي شوید پشت چرم طبیعی پرزی است
در برابر حرارت نمي سوزد و در برابر حرارت بوی موی سوخته مي دهد
کمي آب روی آن بریزید متوجه ميشوید که در چند ثانیه آب را جذب مي کند
 
 
عسل حرارت دیده خاصیت و مواد مغذی ندارد. اگر عادت به خوردن عسل حرارت دیده دارید بهتر است این را بدانید.
عسل
مي تواند کمک بزرگی به سلامتی شما کند. عسل یکی از شیرین کننده های طبیعی و
خوشمزه مي باشد که خواص بی شماری از جمله مواد مغذی و پروبیوتیک دارد. در
طب باستانی بیشتر کشورها عسل یکی از مواد غذایی بسیار مفید و پر کاربرد
بوده است که علاوه بر یک ماده غذایی، به عنوان یک دارو جهت درمان بیشتر
بیماری ها مورد استفاده قرار مي گرفته است.
ادامه مطلب
عایق کاری حرارتی خودرو نیز مانند عایق کاری ساختمان مهم مي باشد و اگر شما بخواهید در زمانی که در ماشین خود درحال رانندگی و یا مسافرت هستید احساس راحتی داشته باشید، باید ماشین تان عایق کاری حرارتی شده باشد، و این مهم نمي باشد که در چه شرایط آب و هوایی هستید.عایق کاری حرارتی خودرو یکی از مراحل زمان بر و مهم در طراحی و ساخت خودرو مي باشد و باید بصورت اصولی انجام شود.اگر از نحوه ی انتقال گرما آگاه باشید، مي دانید که حرارت به سه طریق در محیط منتشر م
حلوا را مي‌توان نوعی شیرینی، دسر و یا حتی نوعی غذا معرفی کرد. این خوراکی خوشمزه با سرخ کردن آرد بدست مي‌آید. فرآیند تولید حلوا نسبتا سخت است در این مقاله قصد داریم به صورت گام به گام طرز تهیه حلوا را به شما آموزش دهیم
 
مواد لازم
500 گرم آرد سفید گندم (ترجیحا آرد سنگک)
2 گرم زعفران ساییده
1 پیمانه آب (250 ميلی‌لیتر)
400 گرم شکر
300 گرم روغن (کره، روغن جامد و روغن مایع هر کدام 100 گرم)
2 قاشق چایخوری گلاب برای محلول زعفران
پیمانه گلاب

دستور العمل‌
ابتد
دانلود جزوه انتقال حرارت برای کنکور ارشد
 
دانلود فایل
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
دانلود جزوه انتقال حرارت دستنویس ویژه کنکور ارشد - گروه .endbook.net › 2017/09/26 › دانلود-جزوه-انتقال-حرارت-دستونیس-ویژه۴ مهر ۱۳۹۶ - دانلود جزوه انتقال حرارت دستنویس ویژه کنکور ارشد. مي توانید این جزوه را از قسمت پایین صفحه دانلود کنید. دانلود مستقیم . رمز تمامي فایل ها :.
دانلود جزوه انتقال حرارت دکتر ميرزا زاده ( پارسه ) ویژه آزمون .www.yarazmoon.com › download-brochure-heat-transfer-doctor-mirz.۲۸ بهم
دانلود کتاب انتقال حرارت یونس سنجل
دانلود کتاب انتقال حرارت یونس سنجل فرمت:pdf
تایپ شده نسخه اصلی
تعدادصفحات:854
تعداد فصول: 15 فصل(فصل 1 الی فصل 15)
کیفیت وضوح: عالی
رشته: مهندسی شیمي زبان اصلی تهیه شده توسط سایت فایلکده برتر .
دریافت فایل
۱. طرز تهیه ته دیگ ماکارونی با نان لواش
ابتدا قابلمه‌ای که بهتر است از جنس تفلون نچسب باشد را روی حرارت متوسط قرار دهید و صبر کنید تا کمي داغ شود.
مخلوطی از کره و روغن (به نسبت ۱ به ۳ یعنی به ازای ۱ قاشق کره از ۳ قاشق روغن استفاده کنید) را در قابلمه ریخته و اجازه دهید ذوب شده و داغ شوند.
تکه‌های نان لواش را طوری ته قابلمه بچینید که بین آن‌ها فضای خالی نباشد و کف قابلمه کاملا با آن پوشانده شود.
برای اینکه ته دیگ ماکارونی طعم و رنگ بهتری بگیرد، پس ا
بر اثر فعالیت بدن سوخت و ساز مواد غذایی در سلول تا ۱۰ برابر ميتواند افزایش یابد.کاهش جذب محیطی گرماوی درباره ی دفع حرارت از بدن عنوان کرد:برای اینکه گرمای بدن پایین بیاید باید: دمای محیط کمتر باشد.عرق کردن موثرترین راه کاهش دمای بدن است که بستگی به عوامل زیر دارد:درجه حرارت محیط،رطوبت،باد،پوشش بدن است.شرایط گرمازدگی


ادامه مطلب
 
حلوا را مي‌توان نوعی شیرینی، دسر و یا حتی نوعی غذا معرفی کرد. این خوراکی خوشمزه با سرخ کردن آرد بدست مي‌آید.
مواد لازم
500 گرم آرد سفید گندم (ترجیحا آرد سنگک)
2 گرم زعفران ساییده
1 پیمانه آب (250 ميلی‌لیتر)
400 گرم شکر
300 گرم روغن (کره، روغن جامد و روغن مایع هر کدام 100 گرم)
2 قاشق چایخوری گلاب برای محلول زعفران
 پیمانه گلاب
دستور العمل‌
ابتدا آرد را الک کنید و در تابه ای بریزید.
زعفران ساییده را با گلاب دم کنید تا رنگ، طعم و عطر زعفران خارج ش
دستور مربای انجیربه روش مامان عزیزم روهم براتون مينویسم:انجیرهای سالم روجداکرده ولابلای اونهاشکرميریزیم،چندساعتی بمونه،روی حرارت ميزاریم تاشکرحل بشه وشروع به جوشیدن کنه،حرارت رو کم کرده،تایکساعت بجوشه،آخرکار،کمي گلاب درحدنصف استکان،آب یه دونه لیموترش،اضافه ميکنیم.این مقدارگلاب ولیموبرای دو کیلوونیم انجیرودوکیلوشکربود.خاموش کرده،درقابلمه روهم برنميداریم،تاشهدجذب انجیرهابشه وشفاف وخوشگل بشن،اگرشهدش رقیق بود،دوباره روی حرارت
طرز تهیه سوپ کدو حلوایی با شیر
به منظور تهیه این سوپ خوشمره به مواد اولیه‌ای که در ادامه مشاهده مي‌کنید نیاز خواهید داشت.
مواد لازم
کدو حلوایی متوسط
یک عدد

آب مرغ
2 لیوان

شیر
2 لیوان

روغن
2 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه
به ميزان لازم

خامه برای تزیین
به ميزان لازم

دستور تهیه:
کدو حلوایی را پوست بگیرید، تخم‌های آن را جدا کنید. سپس گوشت آن را به صورت مکعبی خرد کنید.
تکه‌های کدو حلوایی را در قابلمه‌ای بریزید و با کمي روغن تفت دهید تا نرم و ط
•فرآورده های گوشتی به فرآورده هایی اطلاق مي شود که حداقل نیمي از آن را گوشت تشکیل داده باشد. از نظر تکنولوژی فرآورده های گوشتی را به چهار دسته تقسیم مي کنند :
•1ـ کالباس های حرارت دیده
•2ـ کالباس های خام
•3ـ کالباس های پخته
•4ـ گوشت های عمل آمده
•تقریباً کلیه کالباس و سوسیس های تهیه شده در کارخانه های فرآورده های گوشتی کشور ما از نوع حرارت دیده مي باشند. کالباس و سوسیس (sausage) از نظر تکنولوژی اختلاف شایانی ندارند ومهمترین اختلاف آنها قطر پوشش
گاناش یک‌موجود بسی خوشمزه و بسی به دردبخورهست که تو شیرینی پزی و دسر به کار مياد.از گاناش برای تزیین دسر و کیک ها به صورت شره ای ، برای مغزی شکلات ها، برای زیرسازی کیک های روکش فوندانت، برای شکلاتی کردن خامه وانواع فیلینگ و خیلی کاربردهای دیگه ميشه استفاده کرد.گاناش ترکیب خامه و شکلاته . به این صورت که خامه روی حرارت ملایم گرم ميشه، بدون جوشیدن، و شکلات های خرد شده به اون اضافه ميشه. کم کم حرارت خامه شکلات رو آب مي کنه و گاناش یکدست ميشه. البت
بارو اضافه بار مجاز در ترانسفورماتورهای قدرت
عمر یک ترانسفورماتور ، شدیداً تحت تأثیر افزایش درجه حرارت سیم پیچها وافزایش درجه حرارت روغن آن است که این افزایش درجه حرارت به سبب مقدار باری است که روی آن گذاشته مي شود. افزایش درجه حرارت به دمای محیط به کاری و به وضعیت بار قبلی آن بستگی دارد.
 
درمحیط با دمای پائین ودر ۶۰ % بار مداوم نامي، ترانس مي تواند عمر بسیار طولانی داشته باشد (از۴۰ سال به بالاتر)ودر دماهای بالاتر عمر آن کاهش خواهد یا
داشتن عادات غذایی صحیح و توجه به زمان خوابیدن و استراحت برای حفظ سلامت بدن مهم است تا بتواند مواد مغذی را جذب و مواد زائد را دفع کند. به همين دلیل نبایدهای خوابیدن ازدیدگاه طب سنتی در ادامه مي آید:۱. خواب در حال گرسنگی:در خواب حرارت غریزی به باطن مي رود و به هضم غذا در معده کمک مي کند. در گرسنگی معده خالی است و غذایی برای هضم وجود ندارد. بنابراین از آنجایی که این حرارت نمي تواند بیکار باشد در اخلاط و رطوبات بدن تصرف کرده و موجب تحلیل آن ها و لاغر
عسل اگر حرارت ببیند خاصیتش از بین ميرود ؟
در کتب هندی (آیورودا) عسل حرارت دیده توصیه مي شود ، نظریه آیورودا این بود عسل به هیچ وجه ممکن از هر طریقی نباید بیشتر از ۴۰ درجه سلسیوس حررات ببیند. ادامه مطلب عسل اگر حرارت ببیند خاصیتش از بین ميرود ادامه مطلب.
فردا همه مي آییم برای وحدتمان برای حمایت از آرمان هایمان ما هیچ وقت از خواسته هایمان عقب نمي نشینیم و تا آخر سرباز ولایت مي مانيم و به سخنان رهبرمان گوش فرا مي دهیم و از او اطاعت مي کنیم.آری ما تا آخر برای نظام خود و ارزش هایمان مي مانيم و دست از حمایت ولی فقیه بر نمي داریم. بیایید با درستی رای دهیم.
 
مرغ
کره
زعفران
نمک و فلفل
مرغ رو به قسمت‌ها کوچیک تقسیم ميکنیم. (ضخامت کم باشه. در حد یک سانت نهایت)
مرغ‌ها رو کف تابه ميچینیم، نمک و کمي فلفل ميزنیم.
کره‌ها رو روی مرغ ميذاریم. زعفران ميزنیم.
در تابه رو ميذاریم، ميذاریم با حرارت کم بپزه.
مرغ خودش آب ميندازه، و کره کم‌کم آب ميشه. بعدکه آب مرغ کاملا خشک شد و مرغ سرخ شد حرارت رو خاموش ميکنیم.
نکات
۱. ميتونید از کره محلی و کره پاستوریزه همزمان استفاده کنید. کره پاستوریزه رو ميشه تنها استفاده کرد.
در این روزهای قرنطینه خانگی، در خانه  مي مانيم و به اهالی خانه بویژه مادرمان کمک مي کنیم.
و با مطالعه درس ها از طریق شبکه های تلویزیونی سیما و مطالب آموزشی وبلاگ مدرسه مان بدون حضور در کلاس نیز با کمک دبیران و عوامل اجرایی مدرسه درس ها را یاد مي گیریم.
عسل خام به عسلی گفته مي شود که مستقیما از کندو و بدون هیچ دستکاری وارد بسته ها برای فروش پیمان مي گیرد. عسل خام یگانه از کارساز ترین مواد غذایی روی کره زمين به شما مي رود به این دلیل که عسل خام سرشار از ویتامين ها و آنزیم های ناب مي باشد. عسل طبیعی خام منحصر به فرد و خاص مي باشد. فرقی نمي کند از چه گل یا گیاهی گرفته شده مهم این هست که در بر گیرنده مقدار آنزیم و ویتامين استاندارد یک عسل راستین مي باشد. شکل عسل خام با عسل گرما دیده بسیار فرقی نمي کند.
پرورش ماهی گرمابی کپور
به ماهیانی که در مناطق نیمه گرم و گرمسیر زندگی مي‌کنند، ماهیان گرم آبی مي‌گویند. دمای مناسب رشد در گروه‌های مختلف تفاوتهایی دارد.
تقسیم بندی پرورش ماهی از نظر درجه حرارت 
از نظر درجه حرارت و دمای رشد مناسب برای پرورش، ماهیان را به دو گروه بزرگ ماهیان سرد آبی و گرم آبی تقسیم مي‌کنند.
ادامه مطلب
مواد لازم:
برنج :7 پیمانه/گوشت: 400گرم/لوبیا سبز: 500 گرم/روغن :به مقدار لازم.
پیاز:1 عدد/زعفران :1 قاشق غذاخوری/نمک و فلفل:به ميزان لازم.
رب گوجه فرنگی:یک دوم پیمانه.
طرز تهیه :
گوشت را به صورت قیمه ای خرد نموده، پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و در مقداری روغن سرخ
مي کنیم تا طلایی شود، سپس گوشت را به پیاز اضافه کرده تفت مي دهیم تا اب گوشت کشیده شود.
لوبیاها را پاک کرده و به اندازهای ریز خرد مي کنیم،به گوشت اضافه کرده و تفت مي دهیم،
سپس گوجه فرنگی را در هم
این غذا به دلیل دارا بودن عدس و سبزیجات از فیبربالایی برخوردار است.برای کودکان و بزرگسالان وکسانی که مبتلا به دیابت ( II ) هستند بسیار مفید است .
مواد لازم : عدس قرمز شسته شده      225 گرم (حدود 1 لیوان) پیاز      2 عدد (ساطوری شده) سیر بزرگ      2 حبه (ساطوری شده) هویج      1 عدد (ساطوری شده) روغن زیتون خالص      2 قاشق سوپ خوریآب مرغ     1.5 لیترسرکه     2 قاشق سوپ خوریفلفل و نمک     به مقدار لازمبرگ کرفس     برای تزئین
 طرز تهیه:عدس قرمز، پیاز، سیر، هوی
مرصع پلو یا پلو نگین‌کار که به خاطر مخلفات درخشانی که در آن آميخته است این نام را گرفته است. این پلو به کمک زرشک، کشمش، مربای پرتقال و انواع خلال پسته و بادام و … طراحی مي‌شود از جمله غذاهای مجلسی به حساب مي‌آید. این غذا معمولا در مراسم مهمي مانند عروسی و مجالس خاص ارایه و سرو مي‌شود.
مواد لازم
6 پیمانه برنج
10 پیمانه آب
150 گرم زرشک
100 گرم کشمش
2 پیمانه مربای خلال پوست پرتقال
200 گرم کره
100 گرم خلال بادام
1 قاشق مرباخوری زعفران ساییده شده
شکر 115 گرمآرد ذرت 1 قاشق غذاخوریدارچین 1/3 قاشق چای خوریجوز 1/3 قاشق چای خوریآب سیب 1 فنجانکره 2 قاشق غذاخوریآبلیمو 1 قاشق غذاخوریآرد پنکیک 2 فنجانآب سیب 1.5 فنجانسیب 1 عدد (خرد شده)در یک تابه کوچک، شکر، آرد ذرت، دارچین و جوز را مخلوط کنید سپس آب سیب را اضافه کنید و آنها را هم بزنید تا یکدست و یکنواخت شوند و به مدت 5 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید تا غلیظ شوند.حرارت را کم کنید و اجازه دهید در حالی که هم مي زنید به مدت 2 دقیقه آرام بجوشد و با کره و آبلیمو مخل

آخرین مطالب

آخرین جستجو ها