نتایج جستجو برای عبارت :

تولید کنندگان قابلمه روحی

توليدی قابلمه فراهانی توليدی قابلمه روحي و توليدکننده ظروف روی و الومینیوم
تلفن 
09300207506
09381272118
09386583445
 توليدکننده دیگ های سه من به بالا
 

توليدی قابلمه فراهانی
تلفن تماس
۰۹۳۰۰۲۰۷۵۰۶
۰۹۳۸۱۲۷۲۱۱۸
۰۹۳۷۶۵۸۳۴۴۵
توليدکننده انواع قابلمه از قطر
۱۴ ۱۶ ۱۸ ۲۰ ۲۴ ۲۸ ۳۰ ۳۴ ۳۶ ۳۸ ۴۰ ۴۲ ۴۴ ۴۶ ۴۸ ۵۰ ۵۲ ۶۲
و توليد کننده انواع تابه و ماهیتابه در اراک در مساحتی در حدود ۲۳۸۰ متر در سال ۱۳۹۵ احداث و از سال ۱۳۹۶ آغاز به کاز کرده است و در سال ۱۳۹۸ از وزارت صنعت معد
توليدی قابلمه فراهانی توليدی قابلمه روحي و توليدکننده ظروف روی و الومینیوم
تلفن 
09300207506
09381272118
09386583445
 توليدکننده دیگ های سه من به بالا
 

توليدی قابلمه فراهانی
تلفن تماس
۰۹۳۰۰۲۰۷۵۰۶
۰۹۳۸۱۲۷۲۱۱۸
۰۹۳۷۶۵۸۳۴۴۵
توليدکننده انواع قابلمه از قطر
۱۴ ۱۶ ۱۸ ۲۰ ۲۴ ۲۸ ۳۰ ۳۴ ۳۶ ۳۸ ۴۰ ۴۲ ۴۴ ۴۶ ۴۸ ۵۰ ۵۲ ۶۲
و توليد کننده انواع تابه و ماهیتابه در اراک در مساحتی در حدود ۲۳۸۰ متر در سال ۱۳۹۵ احداث و از سال ۱۳۹۶ آغاز به کاز کرده است و در سال ۱۳۹۸ از وزارت صنعت معد
توليدی قابلمه فراهانی توليدی قابلمه روحي و توليدکننده ظروف روی و الومینیوم
تلفن 
09300207506
09381272118
09386583445
 توليدکننده دیگ های سه من به بالا
 

توليدی قابلمه فراهانی
تلفن تماس
۰۹۳۰۰۲۰۷۵۰۶
۰۹۳۸۱۲۷۲۱۱۸
۰۹۳۷۶۵۸۳۴۴۵
توليدکننده انواع قابلمه از قطر
۱۴ ۱۶ ۱۸ ۲۰ ۲۴ ۲۸ ۳۰ ۳۴ ۳۶ ۳۸ ۴۰ ۴۲ ۴۴ ۴۶ ۴۸ ۵۰ ۵۲ ۶۲
و توليد کننده انواع تابه و ماهیتابه در اراک در مساحتی در حدود ۲۳۸۰ متر در سال ۱۳۹۵ احداث و از سال ۱۳۹۶ آغاز به کاز کرده است و در سال ۱۳۹۸ از وزارت صنعت معد
توليدی قابلمه فراهانی توليدی قابلمه روحي و توليدکننده ظروف روی و الومینیوم
تلفن 
09300207506
09381272118
09386583445
 توليدکننده دیگ های سه من به بالا
 

توليدی قابلمه فراهانی
تلفن تماس
۰۹۳۰۰۲۰۷۵۰۶
۰۹۳۸۱۲۷۲۱۱۸
۰۹۳۷۶۵۸۳۴۴۵
توليدکننده انواع قابلمه از قطر
۱۴ ۱۶ ۱۸ ۲۰ ۲۴ ۲۸ ۳۰ ۳۴ ۳۶ ۳۸ ۴۰ ۴۲ ۴۴ ۴۶ ۴۸ ۵۰ ۵۲ ۶۲
و توليد کننده انواع تابه و ماهیتابه در اراک در مساحتی در حدود ۲۳۸۰ متر در سال ۱۳۹۵ احداث و از سال ۱۳۹۶ آغاز به کاز کرده است و در سال ۱۳۹۸ از وزارت صنعت معد
هرگز سعی نکنید با قاشق فی غذای سوخته و چسبیده به قابلمه را تمیز کنید؛ چرا که تنها به وسایل خود آسیب می زنید. در سوختگی شدید قابلمه که با شستن سیاهی قابلمه بر طرف نمی شود و همچنان غذای سوخته کف آن چسبیده است
در سوختگی شدید قابلمه که با شستن سیاهی قابلمه بر طرف نمی شود و همچنان غذای سوخته کف آن چسبیده است، برای تمیز کردن قابلمه سوخته مقدار زیادی جوش شیرین روی غذای سوخته ریخته و آب را تا حدی اضافه کنید که جوش شیرین خیس شود. چند ساعت صبر کنید و سپ
نگهدارنده درب قابلمه طرح دست
دقت کرده اید هنگام آشپزی وقتی محتویات داخل قابلمه را هم میزنید بعد از استفاده از کفگیر نمی دانید آنرا در چه جایی قرار دهید که علاوه بر تمیزی قابل دسترس هم باشد، امروز این مشکل سما بطور کامل برطرف خواهد شد چون محصولی را برای شما تهیه کرده ایم که این دغدغه شما را رفع خواهد کرد
نگهدارنده درب قابلمه طرح دست با جنس سیلیی و نسوز خود در گوشه‌ای از دیواره قابلمه یا ماهیتابه شما قرار گرفته و حکم جا کفگیر یا قاشق را برا
                                             روش درست کردن پلوی ساده
مواد لازم .برای 6نفر
برنج.6 پیمانه/نمک.به میزان لازم/روغن.4قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا برنج را خوب پاک می کنیم و می شوییم و به مدت 3 تا 4 ساعت در اب ولرم خیس می کنیم.
سپس مقداری اب در قابلمه می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا جوش اید.
مقداری نمک به ان می افزاییم وقتی اب جوش امد اب برنج را خالی و در قابلمه می ریزیم.
بعد از 5 الی 10 دقیقه با قاشق مناسب به اهستگی هم می زنیم.
و کمی برنج را از قابلم
۱. طرز تهیه ته دیگ نان ساده
نان لواش، نان سنگک یا نان بربری را به اندازه‌ ته قابلمه برش بزنید.
قابلمه را روی حرات ملایم قرار دهید تا گرم شود، سپس روغن و کمی نمک را به آن اضافه کنید.
پس از داغ شدن روغن، نان را در قابلمه قرار داده و کناره‌های اضافه‌ آن را جدا کنید.
کمی روغن روی نان بمالید، برنج آبکش را در قابلمه ریخته و دم کنید.
حرارت را کم کرده و ۴۵-۴۰ دقیقه صبر کنید تا برنج دم کشیده و ته دیگ نان آماده شود.

ادامه مطلب
اگر از قابلمه‌ها به درستی نگهداری کنید، آن‌ها می‌توانند مدت زیادی عمر کنند و برای چند سال مفید باشند. تمیز کردن غذا‌های سوخته از قابلمه یکی از مهمترین موارد نگهداری از وسایل آشپزی است، بنابراین این مهم است که بدانید چگونه و چه مدت آن‌ها را خیس کنید، و با چه روشی سوختگی‌ها را از بین ببرید. در اینجا ۳ روش کاربردی برای تمیز کردن قابلمه سوخته یاد داده شده است.
ادامه مطلب
من دو تا ظرف قورمه‌سبزی تو فریزر داشتم و دیشب میخواستیم دومیشو گرم کنیم. دفعه قبلی همینجوری انداختم تو قابلمه و گذاشتم رو گاز، هم دستم بخاطر اینکه یکساعت داشتم سعی میکردم هم بزنمش سوخت و تاول زد و هم اینکه آخرشم کناره‌هاش سوخت. 
ایندفعه خورش یخ زده رو ریختم تو یه قابلمه کوچیک که دقیقا هم سایز ظرفش بود، اون قابلمه رو گذاشتم تو یه قابلمه‌ی دیگه که یکم بزرگتر بود و توش آب ریختم گذاشتم رو گاز. یه بار آبش خشک شد و دوباره هم آب ریختم و خشک شد. با هم
دستور پخت برنج هاشمی به روش آبکش
 
 
ابتدا برنج را درون قابلمه ریخته و چندین بار آبکشی می کنیم
به ازای هر پیمانه به سه پیمانه آب و نصف قاشق چایخوری نمک به آن اضافه می کنیم و به مدت ۳ ساعت در
گوشه ای میگذاریم تا خیس بخورد.
برای خیس کردن برنج باید از آب ولرم استفاده کنیم زیرا آب ولرم باعث میشود برنج زودتر خیس بخورد.
بعد از خیس خوردن برنج آن را تقریبا ۱۵ الی ۲۰ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا به نقطه جوش برسدو خامی برنج
گرفته شود.
بعد از اینکه تست کردیم
 
واسه نیم کیلو برنج دوتا پیاز متوسط را ریز خرد وتوی چند قاشق روغن تفت دهید تاسبک بشه بعد مرغ که بهتره ران باشه وبا پوست، را هم تفت بدهید بعد زردچوبه وفلفل سیاه ونمک زده بعداب یه لیموی تازه، مراقب باشید اضافه بیشتر نریزید که ترشی غالب بشه  بعد درب تابه را بذارید با حرارت کم تا مرغ حسابی مزه دار بشه، حدود 15دقیقه کافیهبرنج را کمی دانه تر آبکش کنید و کف قابلمه روغن وزعفران بریزید، حتما قابلمه نچسب باشه. مرغ را از سمت پوست توی قابلمه بذارید و روش
شاید باورش براتون سخت باشه، ولی تنها اسباب بازیی که پسر من بهش علاقه داره، قابلمه ست.(خودش بهش میگه آبلا)
انواع و اقسام قابلمه؛ کوچیک، بزرگ، تفلون، مسی، روحي، زودپز، ماهیتابه، وُک، تابه دوطرفه و . در رنگها و سایزهای مختلف، اصلا این بچه از بازی با قابلمه خسته نمیشه، یعنی عاشقانه قابلمه رو میپرسته!! گاهی وقتا که از خواب میپره، بین خواب و بیداری با ناله میگه آبلا! و اگه کله و دست و پاش به هر در و دیواری بخوره و داغون بشه، تنها چیزی که ساکتش میکنه
طرز پخت لبو در قابلمه (طرز تهیه لبو قرمز + طرز پخت لبو در قابلمه)
لبو که چغندر پخته‌ شده است، از دیرباز با ورود به فصل های سرد سال بازار داغی پیدا میکند. شاید خیلی از ما گاری های لبو فروشی که در هوای سرد بخار لبو هایشان دلمان را آب می انداخت را به یاد بیاوریم. البته هنوز هم فروش لبوی داغ روی گاری در اکثر شهرها و محله ها مرسوم است. لبو ضد سرطان، ضدالتهاب، آنتی اکسیدان، تقویت کننده دستگاه ایمنی، افزایش دهنده قدرت جذب اکسیژن در سلول ها، تحدید
ساعت‌ها ف قسم آیه و قرآن داده بود که بابا من دارم از این بوی بد خفه میشم و من تنها میزان کمی از بوی بدی رو حس میکردم که احتمال میدادم از کانال کولر یا همچین جایی وارد شده و خب کار داشت به جاهای باریکی از غرغر ف میرسید که پاشدم ببینم چه خبره و وارد خونه شدن همانا و پرشدن بوی شدید سیرابی توی حلقم همانا! همون لحظه در بالکن باز شد و مامان با قابلمه و با لبخند غرورآمیزی اظهار کرد که انفجار این همه بو حاصل حضور سیرابیه.
هیچی دیگه بارش گذاشت و ف از اون
۱. طرز تهیه ته دیگ ماکارونی با نان لواش
ابتدا قابلمه‌ای که بهتر است از جنس تفلون نچسب باشد را روی حرارت متوسط قرار دهید و صبر کنید تا کمی داغ شود.
مخلوطی از کره و روغن (به نسبت ۱ به ۳ یعنی به ازای ۱ قاشق کره از ۳ قاشق روغن استفاده کنید) را در قابلمه ریخته و اجازه دهید ذوب شده و داغ شوند.
تکه‌های نان لواش را طوری ته قابلمه بچینید که بین آن‌ها فضای خالی نباشد و کف قابلمه کاملا با آن پوشانده شود.
برای اینکه ته دیگ ماکارونی طعم و رنگ بهتری بگیرد، پس ا
 
 
نگاه عاشقانه‌ای به قابلمه‌ی کوچک خالی روی پتویم می‌اندازم و فکر می‌کنم 
چه لحظات کوتاه و لذت بخشی را با قابلمه‌ی سوپ ماست 
وکتاب زندگی بهتر” روی تختخواب و در سکوت کامل گذراندم!
گاهی باید ذهن را خالی کرد و فقط
از آن” کمال استفاده را برد که چه اندازه سخت است.
زبانم را روی لب‌هایم میکشم تا باقی مانده طعم سوپ را ببلعم.
یک قابلمه بردار، تا نیمه آب بریز. ته مانده‌ی قرمه سبزی ظهر را تویش خالی کن و روی شعله ملایم بگذار. حالْ کاکتوس را از ریشه دربیاور، خاکش را توی قابلمه بتکان و نگینی خرد کن. جوراب های بوگندوی صمد را هم ساطوری و اضافه کن؛ بگذار خوب چرکش قوام بیاید. نمک و پودر سیر به میزان لازم. در این مرحله باید قسمتی از موهای چربت را بچینی و توی قابلمه بریزی. یک سوزن توی انگشت سبابه‌ات فرو کن و اجازه بده یک قطره از آن مایع سرخ رها شود. شعله را کمتر کن، ملاغه را برد
کیک قابلمه ای با طعم پرتقال
مواد لازم :
آرد : 2.5 لیوان
شکر : 1 لیوان
روغن : نصف لیوان
تخم مرغ : 3 عدد
آب پرتقال : 1 لیوان
پوست پرتقال رنده شده : پوست 2 عدد پرتقال
بکینگ پودر : 2 قاشق چایخوری
وانیل : 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه : ابتدا شکر و تخم مرغ را با همزن به مدت 10 دقیقه می زنیم تا کاملا کرم رنگ و پف کند . سپس روغن و آب پرتقال و پوست پرتقال رنده شده (فقط قسمت نارنجی پرتقال) را به مابع کیک اضافه می کنیم. در این مرحله وانیل، بکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط می کنی
سلام امروز بنظرتون  براتون چی دارم. یک آشپزی در یک روز سخت یک کار باحال بود منظورم از پروژه هام هست. امیدوارم به وبلاگ دوستم سر زده باشید اسم ایشان حسین صبری است و اسم وبلاگش یوز پلنگ پروژه هاست. از آشپزی شروع می کنم. یک روز من یک شکلات را می خواستم آب کنم و گشنم بوده خونه هم هیچ کس نبود و خونه هم هیچ چیز نداشتیم به جوز چند تا شکلات سفت که حتی کنده هم نمی شد.من آن ها را توی قابلمه گذاشتم و گذاشتم آب بشه. پیش قابلمه بودم و حواسم به تلویزیون بود یک د
ظروف پخت و پز شامل قابلمه و تابه از جمله پرکاربردترین ظروف مورد استفاده در آشپزخانه است که باید کیفیت بالا و طول عمر مناسب و ظاهری شیک داشته باشد. سرویس قابلمه ۲۵ پارچه فورستنبرگ مدل Germany21یک سرویس بسیار با کیفیت آلمانی است که تمامی ویژگی های یک سرویس ایده آل را دارد. در این بخش به طور کامل با ویژگی های آن آشنا می شویم.
ادامه مطلب
دستور پخت برنج هاشمی به روش کته 
 
ابتدا برنج را درون قابلمه ریخته و چندین بار آبکشی می کنیم
به ازای هر پیمانه به یک و نیم پیمانه آب و یک چهارم قاشق چایخوری نمک به آن اضافه می کنیم و به مدت ۳
ساعت در گوشه ای میگذاریم تا خیس بخورد.
قابلمه را روی شعله ملایم گاز قرار می دهیم تا آب برنج تبخیر شود و برنج دم بکشد.
اگر برنج را بدون خیس کردن خواستیم بپذیم ابتدا با شعله زیاد آب برنج را به نقطه جوش می رسانیم و سپس
شعله گاز را بسیار کم می کنیم تا آب برنج تبخی
 
آدمک های سیلیی مقاوم در برابر حرارت انتقالی قابلمه بوده که می توانند مانع سر ریز شدن غذای در حال پخت و جوشیدن شود _ نحوه استفاده از این آدمک های کوچک و کم جا بسیار ساده بوده به طوری که فقط کافیست یکی از آن ها را ما بین در و قابلمه بگزارید تا با استفاده از این روش هم باعث رد و بدل شدن اکسیژن و هوای لازم برای پخت کامل و یکسان غذا اعم از انواع خورشت و سوپ و غیره قابلمه شوید 
جنس این محصول از سیلی نسوز می باشد که هم حرارت بالایی را تحمل و هم ما
مواد لازم:برای 4 نفر
برنج :5 پیمانه/شوید :نیم کیلو/باقالا:یک و نیم کیلو/گوشت با مرغ: 1 کیلو.
روغن : 5 تا 6 قاشق غذاخوری/زعفران :یک دوم قاشق غذاخوری.
طرز تهیه:
برنج را از قبل خیس می کنیم. با قالا را از دو پوست خارج می کنیم. گوشت یا مرغ را با 1 یا 2 لیوان
اب و 1 عدد پیاز خرد کرده و کمی نمک می گذاریم تا پخته شود به طوری که بعد از پختن نصف لیوان
تا 1 لیوان اب داشته باشد. شوید را تمیز می کنیم، می شوییم و ریز خرد می کنیم. قابلمه مناسبی را  اب کرده و می گذاریم تا جوش ب
باقالی پلو با ماهیچه از غذاهای لذیذ و مجلسی ایرانی است. جالب است بدانید که این غذا از دوران صفویه رایج شده و در آن زمان خوراک محبوب پادشاهان و دربار بوده است.
 
مواد لازم
ماهیچه گوسفندی 350 گرم
زعفران دم کرده
نمک و فلفل به مقدار لازم
پیاز 2 عدد متوسط
4 پیمانه برنج
باقالی تازه
شوید تازه
 
طرز تهیه باقالی پلو با شوید تازه
برای تهیه باقالی پلو(Baghali Polo) با ماهیچه ابتدا ماهیچه‌ها را خوب بشویید و آبکش کنید تا آب آن‌ها خشک شود پیازها را هم به صورت خلال
بارها شده بود که رفقا بهم می‌گفتن پسر تو خیلی دیوونه‌ای اما موضوعی که درباره‌اش حرف می‌زدیم برای من حساسیتی نداشت اما جدیداً داره اتفاقاتی می افته که خودم هم توی آینه به شخص روبرو میگم
پسر تو خیلی دیوونه‌ای
نمونه‌اش هم تیتر بالا وسط غرق شدن زمانی که نفس هم تمام شده بود و فقط یه صفحه روشن که آن هم به سمت تاریکی می‌رفت، یه لحظه با خودم گفتم چه حس قشنگی وبه جای گرفتن دست نجات غریق مبهوت اون حس شدم. خیلی لذت بخش بود
یا همین دیروز وقتی کنار دیگ
 
​​​​​​​ طرز تهیه چند نوع ته دیگ
سفره ایرانی را با ته دیگش می‌شناسند و آشپز هنرمند را هم با ته دیگی که سر سفره می‌آورد. فرقی نمی‌کند که مایه آن برنج باشد یا نان یا سیب‌زمینی و …؛ برنج ایرانی معمولا با ته دیگ آماده می‌شود.
ته دیگ ساده
این نوع ته دیگ درواقع لایه‌ای از همان چلو است که ته قابلمه برشته می‌شود. برای درست کردن آن، چیزی به برنج اضافه نمی‌شود و تنها در صورت دلخواه آشپز، می‌توان به آن کمی زعفران و روغن زد تا خوشرنگ شود.
برای این
آب استخوان
برای درست کردن آب استخوان، میشه از استخوان های حیوانات و پرندگان مختلف (از جمله بره(گوسفند)، مرغ، خروس، بوقلمون، شتر، گاو، ماهی، بلدرچین، .) استفاده کرد. اگر بتونید به قصاب بگید استخوان های بزرگ (مثل استخوان های گاو و شتر) رو چند قسمت کنه بهتره.
 
مواد مورد نیاز: 
۱.استخوان به میزان لازم
۲.یک قاشق غذاخوری سرکه ی سیب طبیعی.(اختیاری)
۳.دو عدد پیاز متوسط (پوست گرفته و بدون ریشه)
۴.شش تا هشت عدد ساقه ی کرفس شسته شده.
۵.چهار تا پنج عدد هویج
برنج و ماش را خوب بجوشان.هویج های آبپز را اضافه کن.صبر کن تا آبش را برچیند.حالا دوتا شعله پخش کن بنداز زیر قابلمه و منتظر بمان تا "دمپختک" بخار بیاندازد و با خیال راحت بپزد.قابلمه را بگذار توی زیرزمین.مارمولک گوشتالوی آنجا همه را میخورد و آرام آرام بزرگتر می‌شود.یک روز با دمپایی میکوبد تو فرق سرت.محتویات ج معده‌ات پهن می‌شود روی زمین سرد و مرطوب.هیچ کسی جمعت هم نمیکند.مورچه ها ذره‌ذره‌ات را جدا می‌کنند برای قوت زمستانشان.
آفتاب نارنجی غ
مواد لازم:برای 4 تا 5 نفر
برنج :4 تا 5 پیمانه/البالو:1 کیلو/شکر:1 کیلو/مرغ:700 تا 800 گرم.
روغن:4 تا 5 قاشق غذاخوری/زعفران:1 قاشق چایخوری/پیاز :2 عدد متوسط.
خلال پسته و بادام:در صورت تمایل برای تزیین.
طرز تهیه:
هسته البالو ها را جدا می کنیم و با شکری که داریم روی هم می ریزیم و می گذاریم روی حرارت 
ملایم تا جوش اید تا بعد از 15 دقیقه قوام اید.
البالو ها را از روی اتش بر می داریم.بعد مرغ را با 1 عدد پیازی که داشتیم می گذاریم تا پخته شود.
اگر مرغ نبود میتوان از گوشت
همون طور که میدونید یا احتمالا شنیدید شلغم برای سرماخوردگی خوب هست و معمولا به صورت آب پز مورد استفاده قرار می گیره تا سرماخوردگی یا گلو درد رو بهبود ببخشه اما امروز قصد دارم تا به معرفی آش این سیفیجات بپردازم و آن را به شما توصیه کنم.
پخت آن مانند تمام آش های دیگر است مواد تشکیل دهنده آن سبزی، عدس، پیاز، شلغم و ادویه های مورد دلخواه هست که معمولا از کمی فلفل و نمک استفاده میشه. برای پختن این آش کافیه که ابتدا سبزی و عدس را داخل قابلمه بریزید ت
توی خونه ما ( خونه مامانمو میگم ) آبگوشت اینجوری طبخ میشه که گوشت و مقادیری دنبه میریزن توی قابلمه وقتی دنبه پخت مامانم درش میاره میکوبدش دوباره میریزدش توی آبگوشت! در جریان لوس بازی های غذایی من هستید دیگه ؟ من یا آبگوشت نمیخوردم یا یه صافی یا حتی چایی صاف کن (!) با خودم میبردم سر سفره بعد سر فرصت میرفتم کنار قابلمه آبگوشت و کمی آبِ آبگوشت یا اون توری واسه خودم صاف میکردم و میومدم ^_^بعد من فکر میکردم طبیعیش اینجوریه که این دنبه ها توی آبگوشت با
پسرک ما بکی از پیروان سرسخت مکتب آنارشیسمهیعنی نظم رو مخشه!
 همه چیز توی خونه، اعم از اسباب بازی ها، قابلمه ها، کتابا، دستمال آشپزخونه ها، رخت و لباسا و خلاصه همه چیز، باید و حتما باید ریخته پاش باشه، وگرنه نظم فکریش بهم میخوره!
و این میشه که خونه تمیز کردنِ من نه تنها چندین ساعت طول میکشه، بلکه مصداق بارز آب در هاون کوبیدنه
مثلا من میرم سراغ قابلمه ها، وی برسر ن و جیغ کشان میدوه سمتم و میگه آبلاااا، یعنی قابلمه ی منو دست نزن! 
قابلمه رو
چه عناصر به سوپ سیب زمینی می روند؟سبزیجات - سیب زمینی روسی ، پیاز زرد ، هویج ، کرفسآبگوشت مرغ کم سدیمنمک و فلفلکرهاردشیرخامه ترشطرز تهیه سوپ سیب زمینیسیب زمینی های خرد شده ، هویج ، کرفس و پیاز را با آبگوشت در  یک قابلمه مخلوط کرده و با نمک و فلفل دلمه ای کنید.قابلمه را بپوشانید و به جوش بیاورید ، پس از رسیدن جوش ، گرما را به متوسط کاهش دهید و حدود 15 تا 20 دقیقه دیگر پخت و پز را ادامه دهید تا سیب زمینی ها خیلی نرم شوند.در ضمن ، در یک قابلمه متوسط کر
یه قابلمه برای فروش گذاشتم توی سایت دیوار. توی عنوان نوشتم: قابلمه تک تفلون در حد نو! خب قاعدتا وقتی اون لغت "در حد" رو استفاده کردم منظورم اینه که این قابلمه دو سه باری استفاده شده. قیمت: پنجاه هزار تومن. حالا آقایی زنگ زده و اصرار داره که قابلمه رو با نصف قیمت بهش بفروشم. امون نمیده من حرف بزنم. توضیح میده که قابلمه رو برای جهیزیه دختری می خواد که خانواده داماد به خاطر جهیزیه نمی برنش! بعد می فرمایند: براش از همین سایت دیوار یه اتو هم خریدیم که ک
مواد لازم ته چین مرغ
برنج 2 لیوانتخم‌مرغ 2 عددزرشک 1/2 پیمانهماست چکیده 1/2 پیمانهکره 2 قاشق غذاخوریروغن 1/4 لیوانزعفران دم کرده 4 قاشق‌غذاخورینمک و فلفل به مقدار لازمبرای مرغ:سینه مرغ 1 عددپیاز 2 عددنمک، زردچوبه و فلفل به مقدار کافیزعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوریروغن برای سرخ کردن
 
در دیگچه همراه ما باشید.
طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه
 
طرز تهیه ته چین مرغ
" برنج رو آبکش می‌کنیم" برنج رو حدود سه ساعت قبل تو آب پر از نمک خیس می‌دیم، بعد آب رو خالی می
شهید محمد تقی خیمه ای»
محمد تقی که کوچک بود، عادت داشت در قابلمه غذا را بردارد و آن را بچشد. وضع مالی ما خوب نبود. بیشتر اوقات غذایمان ساده بود. یک روز همسایه ها پیشمان آمدند. یکی از زن های همسایه از من پرسید: فاطمه چی کار می کردی؟
با دست پاچگی گفتم: برای بچه ها غذا درست می کردم.
 چند لحظه بعد محمد تقی آمد. قابلمه غذا روی گاز بود، به سراغ آن رفت، دلم لرزید. با برداشتن در رنگش پرید. در آن را گذاشت و سریع رفت خوابید. دعا می کردم آنها متوجه نشوند. مهما

آخرین مطالب

آخرین جستجو ها