نتایج جستجو برای عبارت :

جوجه سرلاکی طوطی وقتی نتونه چینه دان را خالی کنه چه کنیم؟

جداکردن جوجه

دوستان به مطالبی که میگم خوب توجه کنن که انشاا.به مشکل مرگ ومیرجوجه برنخورین .
والدین بعداینکه جوجه ازتخم بیرون میاد شروع میکنن به تغذیه جوجه ها که این امربیشترتوسط ماده انجام میگیره ونرهم برای بهترتغذیه شدن جوجه ها به ماده ازغذایی که قبلا داخل چينه دانش له شده تغذیه میکنه که چينه دان ماده همیشه پرباشه
ادامه ی پست در ادامه مطلب
ادامه مطلب
غذا دادن با سرنگ و شلنگ بلند
یک عدد سرنگ تهیه کنید. حتما باید سرنگ استریزه باشد. سر سرنگ بخشی که سوزن به آن اتصال پیدا می‌کند را با چاقو بریده و "سوند فولی" شماره 14 را برای (طوطي عروس هلندی – طوی ملنگو و شاه طوطيرا که از داروخانه تهیه می‌کنید را به اندازه 100 سانت بردارید و در سر سرنگ محکم کنید.
مخلوط غذای گرم موردنظر را داخل سرنگ بکشید. هوای داخل سرنگ را بگیرید، سپس سر جوجه را کمی بالا گرفته و از سمت چپ نوک جوجه آروم شلنگ رو وارد چينه دان کنید و
باسلام
دوستان عزیز بخاطر عدم اگاهی کافی بعضی از مشتریان عزیز این پست رو براتون میزارم که ان شاالله مصمر ثمر حال خریداران عزیز بشه.
اول این موضوع رو خدمتتون عرض کنم که همه ی جوجه عروس های سالن بنده با والدین بزرگ میشوند و به هیچ وجه سرلاکي نیستند.خوب حالا بریم سراغ معایب جوجه عروس های سرلاکي.
1:جوجه های سرلاکي چون با سرلاک تغذیه میشوند از دریافت انزیم های قوای بدنی توسط والدین محروم هستند و در اینده نزدیک در مقابل بیماری ها بسیار ضعیف هستند.
2
طوطي که درحال تخم گذاری اگر جابه جا بشه تخم میزاره؟!!
جواب:
استرس عامل تمامی بیماری هاست
طوطي در هنگام جاله جایی دچار استرس شدید میشه
این استرس میتونه ویروس هایی که در بدن طوطي هست رو فعال کنه و طوطي مریض بشه
ولی در زمان تخم گذاری، جابه جایی مطلقا ممنوع
چون در اثر استرس احتمال تخم پیچ شدنش هست
تخم پیچ یعنی تخم تو شکم طوطي میمونه و طوطي نمیتونه تخمشو بزاره
اگر روی تخم خوابیده باشه بعد از جابه جایی احتمال اینکه دیگه روی تخم ها نخوابه خیلی زیاد
یکی از موضوعاتی که در موردش زیاد بهم پیام میدن
موندن سرلاک در چينه دان و هضم نشدنشه
دوستان این مشکل دلایل مختلفی داره
من جمله فاسد بودن سرلاک
متاسفانه آمار سرلاک های تقلبی تو بازار خیلی زیاد شده و تنها راه تشخیص سرلاک اصل از قلابی اینه که تو اب حل بگیرید
اگر سرلاک ته نشین شد بدونید سرلاک فاسده
ورم روده از دیگر دلایله
ورم روده هضم و جذب غذارو به شدت کاهش میده
ناوارد بودن در آماده کردن سرلاک از دیگر دلایله
این مشکل از اونجایی شروع شد
که چیزی به
 "شعر کودکانه جوجه من"جوجه پر طلاییزرد و سرخ و حنایی
پرهات رنگا رنگهراه رفتنت قشنگه
ای جوجه قشنگمجوجه رنگارنگم
حناییه سر توچه خوشگله پر تو
   بیشتر بخوانید: "شعر کوتاه برای کودک 2 ساله"
 
**********اشعار کودکانه**********
 
"جوجه نافرمان"
گفت با جوجه مرغکی هشیارکه ز پهلوی من مَرو به کنار
گربه را بین که دُم عَلم کردهگوش ها تیز و پشت خم کرده
چشم خود تا به هم زنی بردتتا کُله چرخ داده ای خوردت
جوجه گفتا که مادرم ترسوستبه خیالش که گربه هم لولوست
گربه حیوان خو
تکثیر عروس هلندی مازن پاروت
نحوه #آماده سازی #سرلاک
☆☆☆☆☆▪️▪️▪️▪️▪️☆☆☆☆☆
۱. از آب جوشیده  یا آب جوش سماور که به دمای حدودا ۱۰۰ درجه رسیده است استفاده کنید .
۲.ابتدا سرلاک را داخل ظرف ریخته،سپس آب جوش اضافه کنید و خوب بهم بزنید.
توجه داشته باشید حتما سرلاک را با آب در حال جوشیدن مخلوط کنید تا بهتر حل شده و هضم آن برای جوجه راحت تر باشد.
سرلاک شما بعد از مخلوط کردن آب جوش باید ولرم یا رو به خنکی رفته باشد تا قابل استفاده برای طوطي خود ب
خیلی از دوستان سوال میکنند که چرا خرید دستگاه جوجه کشی دست دوم را توصیه
نمی‌کنیم. در جواب این سوا باید بگویم که ماشین جوجه کشی وسیله بسیار حساسی
می باشد و جز کالا های برقی به حساب می آید و نمی توان با چند دقیق برق
زدن از سالم بودن آن اطمینان حاصل کرد پس بهتر است به جای خرید ماشین جوجه
کشی دست دوم یک دستگاه جوجه کشی نو ایرانی یا خارجی خریداری کنید
طرز تهیه جوجه ترش
جوجه ترش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که اصالتا متعلق به شمال کشور می باشد. این کباب خوشمزه شباهت های زیادی به جوجه کباب دارد و به خاطر استفاده از چاشنی های خوشمزه در تهیه آن ، طعم بسیار خوبی دارد. جوجه ترش در کنار غذاهایی مثل کباب ترش ، اکبر جوجه و … از معروف ترین غذاهای شمالی است ، توصیه می کنیم اگر گذرتان به استان های شمالی کشور افتاد حتما جوجه ترش را در رستوران های سنتی شمال تجربه کنید.  

ادامه مطلب
شناختن جوجه سهره نر از ماده:
                        
۱- سر جوجه نر از ماده بزرگتر و گرد تر (فندقی شکل ) است.
۲- نوک جوجه نر بزرگتر و ضخیم تر و مخروطی شکل است.
۳- جوجه سهره نر سینه ای پهن و صاف دارد.
۴- سیاهی روی کتفهای جوجه نر پر رنگ تر از جوجه ماده است.
ادامه ی پست در ادامه مطلب
ادامه مطلب
مواد لازم برای درست کردن جوجه کباب
جوجه 750 گرم الی 1 کیلو گرمآبلیمو 2 قاشق سوپخورینمک و فلفل و زعفران حل شده (یا پاپریکا)روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

طرز درست کردن و مهیا نمودن جوجه کباب
وزن صحیح جهت برگزیدن جوجه کباب از 750 گرم تا یک کیلو گرم است و این اندازه کباب جهت مصرف دو نفر معمولا کفایت میکند . جوجه را پس از شستن و پاک کردن حسابی خشک می کنیم و آنرا بطریق زیر خرد می نمائیم .
ادامه مطلب
جوجه تازه از جمله غذاهایی است که از امتیازات متعددی برخوردار است.جوجه را می توان بصورت های سرخ شده، آب پز، کباب کردن، شکم پر و حتی با مواد گیاهی و ادویه های گوناگون خوشمزه نمود و میل کرد.جای هیچ تعجبی نیست که جوجه اولین منبع پروتئین حیوانی و جایگزینی سالم برای گوشت قرمز می باشد.

ادامه مطلب
مواد لازم برای درست کردن جوجه کباب
جوجه 750 گرم الی 1 کیلو گرمآبلیمو 2 قاشق سوپخورینمک و فلفل و زعفران حل شده (یا پاپریکا)روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

طرز درست کردن و مهیا نمودن جوجه کباب
وزن صحیح جهت برگزیدن جوجه کباب از 750 گرم تا یک کیلو گرم است و این اندازه کباب جهت مصرف دو نفر معمولا کفایت میکند . جوجه را پس از شستن و پاک کردن حسابی خشک می کنیم و آنرا بطریق زیر خرد می نمائیم .
ادامه مطلب
چند روزی هست که تخم های اردک داخل انبار ، جوجه شده و 5 تا جوجه اردک بامزه به دنیا اومدن اردک ماده ، قبل از این که بخواد تخم بذاره و تخماش جوجه بشن خیلی ترسو و بی آزار بود خیلی راحت می شد اون رو گرفت بدون هیچ مقاومتی اما یه سری اتفاقای جالبی ازش دیدم که می صرفه براش یه مطلب بنویسم .
دیروز عصر رفتیم بغل باغچه تا یکم اونها رو ببینیم گفتم شیر آب رو هم باز کنم تا داخل باغچه آب باشه و جوجه ها هم بگردن و غذایی واسه خودشون پیدا کنن ! اول بگم که اردک نر
مواد لازم برای اکبر جوجه
اکبر جوجه یک طعم متفاوت نسبت به همه ی جوجه ها دارد که به جرات می توان گفت این غذا بسیار لذیذ می باشد اما به شرطی که اصولی و طبق دستور پخت حرفه ای طبخ شود.
ما را در ادامه این مطلب از بخش آشپزی مجله اینترنتی نمناک همراهی کنید تا طرز پخت اکبر جوجه را برای شما بیان کنیم :
مواد لازم اکبرجوجه
جوجه ی مرغ :یک کیلوگرم
رب انارشیرین یا ملس :2 پیمانه
لیموترش :1 کیلوگرم
زعفران دم کرده :3 قاشق غذاخوری
روغن مایع :3 پیمانه
نمک و فلفل :به
 
علت کلی مرگ جوجه ها:
 
یکی از دلایل مرگ جوجه ها این عفونت روده هست.جفت وقتي جوجشو ببینه که عفونت داره،بعلت بوی بد دهان جوجه ب اون غذا نمیده.یا از لونه پرتش میکنه بیرون یا میزنتش.
بخاطر همینه که خیلیا میگن چرا جوجه دوروزمون مُرد
 
حالا عواملی که باعث ورم و عفونت روده میشه⬅️⬅️⬅️⬇️⬇️⬇️⏬
 
⬅️پاکسازی نکردن جفت 
.حالا یا تازه خریدین یا اگه داشتین هم ۶ماه یکدفعه 
 
⬅نون دادن ب طوطي
⬅بیسکوبیت مادر به طوطي دادن یا درست کردن سرلاک با اون.
⬅ا
 چقد بده آدم نتونه حرف دلشو به کسی بزنه! 
نتونه بفهمونه که چشه!
کسی نباشه بهش دلداری بده.بهش بگه من پیشتم. بهش بگه نگران نباش بهش بگه ولت نمیکنم. بهش بگه هر کاری میکنم برات. بهش بگه باید زنده بمونی. 
+ م*عصومه هم عقد کرد. باعقد هر کدوم از آشناها و همکلاسی ها چقدر خوشحال میشم براشون و چقدر دلم میگیره برا خودم! 
+ خدایا بهم مدیونی. :((
طرز تهیه اکبر جوجه :
اکبر جوجه، نام یک رستوران زنجیره‌ای و نیز لقب علی‌اکبر کلبادی نژاد بنیان‌گذار این رستوران‌ها و ابداع‌کننده این غذاست. این نام اکنون به صورت نام یک غذای مازندرانی درآمده است اکبر جوجه یک طعم متفاوت نسبت به همه ی جوجه ها دارد که به جرات می توان گفت این غذا بسیار لذیذ می باشد اما به شرطی که اصولی و طبق دستور پخت حرفه ای طبخ شود. ما را در ادامه این مطلب از بخش آشپزی مجله اینترنتی نمناک همراهی کنید تا طرز پخت اکبر جوجه را برا
دستگاه جوجه کشی یکی از تولیدات شرکت اندیشه سبز و جزئی از محصولات مرغداری میباشد ، این واحد صنعتی تا به امروز توانسته بهترین و با کیفیت ترین دستگاه های جوجه کشی خانگی ، دستگاه های جوجه کشی اتوماتیک ، دستگاه های جوجه کشی صنعتی ، دستگاه های جوجه کشی شترمرغی را تولید نماید.این کارخانه (اندیشه سبز) با بیش از 25 سال سابقه فعالیت در زمینه تولید انواع ماشین های جوجه درآوری توانسته امروزه در رده بهترین تولید کنندگان خاورمیانه قرار گیرد. ماشین های جوج
مواد لازم برای اکبر جوجه
اکبر جوجه یک طعم متفاوت نسبت به همه ی جوجه ها دارد که به جرات می توان گفت این غذا بسیار لذیذ می باشد اما به شرطی که اصولی و طبق دستور پخت حرفه ای طبخ شود.
ما را در ادامه این مطلب از بخش آشپزی مجله اینترنتی نمناک همراهی کنید تا طرز پخت اکبر جوجه را برای شما بیان کنیم :
مواد لازم اکبرجوجه
جوجه ی مرغ :یک کیلوگرم
رب انارشیرین یا ملس :2 پیمانه
لیموترش :1 کیلوگرم
زعفران دم کرده :3 قاشق غذاخوری
روغن مایع :3 پیمانه
نمک و فلفل :به
جوجه های تازه متولدشده:
35 - 33 درجه 
جوجه های بدون پر:
34 - 32 درجه
جوجه هایی که پوشش پر کاملی ندارد:
32 - 30 درجه
جوجه های دارای پوشش کامل پر:
29 -  26 درجه
پرنده های بالغ:
حداقل دما: 22 درجه
#دما

دایره المعارف پرندگان زینتی

JOIN US ➡️ @yakarimkhorasan
سوالی که بسیار پرسیده می شود این است که آیا خرید دستگاه جوجه کشی دست دوم صحیح است یا نه. قبل از جواب دادن به این سوال باید بگویم که بیشتر ماشین های جوجه کشی دست دوم در حال فروش درای اشکالات فنی زیادی می باشند و از آنجا که دستگاه جوجه کشی یک کالای بسیار حساس است تست کردن آن بسر مشکل می باشد. با این حال نمی شود با دو سه ساعت به برق زدن از سلامتی دستگاه با خبر شد.
طرز تهیه جوجه چینی خوشمزه
جوجه چینی یکی از غذاهای خوشمزه ای است که می توانید با گوشت مرغ تهیه کنید. جوجه چینی را می توانید به عنوان غذای اصلی یا پیش غذا سرو کنید. این غذای خوشمزه در دسته بندی غذاهای سوخاری قرار می گیرد که امروزه به خاطر طعم خوبشان طرفداران بسیار زیادی دارند. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر جوجه چینی تهیه نمایید   

ادامه مطلب
اکبر جوجه یک طعم متفاوت نسبت به همه ی جوجه ها دارد که به جرات می توان گفت این غذا بسیار لذیذ می باشد اما به شرطی که اصولی و طبق دستور پخت حرفه ای طبخ شود.
ما را در ادامه این مطلب از بخش آشپزی مجله اینترنتی نمناک همراهی کنید تا طرز پخت اکبر جوجه را برای شما بیان کنیم :
 
ادامه مطلب
داروی ب کمپلکس و نحوه درمان:
این دارو شامل ویتامینهای زیر می باشد:
ویتامین ب 1 :مفید برای درمان ناراحتیهای کبد و بیماریهای داخلی
ویتامین ب 2 : مفید برای درمان بیماریها و عفونتهای داخلی و مشکلات پوستی و ضعف عمومی
ویتامین ب 3 : مفید برای آرامش پرنده
ویتامین ب 5 : تقویت کننده سیستم دفاعی بدن در مقابل بیماریها
ویتامین ب 6 : افزایش دهنده تولید گلبول قرمز خون و تقویت کننده سیستم عصبی پرنده
ویتامین ب 8 : مفید برای بهبود عملکرد کبد بعد از مصرف آنتی بیوتیک
شاید ظاهرا درست کردن جوجه کباب ساده به نظر برسه. پیاز و آبلیمو و نمک و زعفران رو به تکه های جوجه اضافه کرده و روی آتش کباب می کنیم. شاید ساده به نظر برسه اما نکاتی داره که رعایت کردنشون جوجه کباب های خونگی رو بسیار بسیار لذیذ می کنه بدون اینکه گوشتش سفت شده باشه یا بی مزه باشه. پس با ما در این مطلب همراه باشید.

ادامه مطلب
جوجه تازه از جمله غذاهایی است که از امتیازات متعددی برخوردار است.جوجه را می توان بصورت های سرخ شده، آب پز، کباب کردن، شکم پر و حتی با مواد گیاهی و ادویه های گوناگون خوشمزه نمود و میل کرد.جای هیچ تعجبی نیست که جوجه اولین منبع پروتئین حیوانی و جایگزینی سالم برای گوشت قرمز می باشد.
در تفریح98 همراه ما باشید
 

ادامه مطلب
طرز تهیه جوجه ترش
جوجه ترش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که اصالتا متعلق به شمال کشور می باشد. این کباب خوشمزه شباهت های زیادی به جوجه کباب دارد و به خاطر استفاده از چاشنی های خوشمزه در تهیه آن ، طعم بسیار خوبی دارد.
جوجه ترش در کنار غذاهایی مثل کباب ترش ، اکبر جوجه و … از معروف ترین غذاهای شمالی است ، توصیه می کنیم اگر گذرتان به استان های شمالی کشور افتاد حتما جوجه ترش را در رستوران های سنتی شمال تجربه کنید.
مواد لازم برای
جوجه تیغی ها حیواناتی بامزه و کوچک هستن ، من در این مقاله ی کوتاه ، شیوه زندگی جوجه تیغی ها رو نوشتم
**********
جوجه تیغی داری کوچیک در خانواده ی خارپشت ها و در رده ی داران هست
طول جوجه تیغی ها بین 10 تا 30 CM هست و وزن آنها با توجه به گونه های مختلف متفاوته ، جوجه تیغی ها پاهایی کوچک دارن و کل بدنشان با خوار های ریز پوشانده شده و از آنها در برابر شکارچی ها محافظت می کنن ، جوجه تیغی ها در شب به دنبال غذا می رن و همه چیز خوار هستن ، و از جوندگان ک
طرز تهیه جوجه کباب
جوجه کباب یکی از انواع کباب های خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که علاوه بر اینکه دستور پخت آن بسیار آسان است خیلی سریع نیز آماده می شود. جالب است بدانید این کباب خوشمزه در کنار کباب هایی مثل کباب کوبیده از مجلسی ترین کباب ها محسوب می شود.
جوجه کباب از جمله غذاهایی محسوب می شود که دستورهای بسیار متنوعی دارد و تقریبا هر کَس برای طعم دار کردن گوشت مرغ برای خود روشی متفاوت دارد و از مواد متفاوتی استفاده می کند و با جوجه چینی مت
جوجه ی یک روزه، مانند هر فرآورده ی تولیدی دیگری، محصول یک فرآیند تولید بر روی یک ماده اولیه است. بنابراین، کیفیت آن نیز تحت تاثیر هر یک از این دو، یعنی ماده اولیه و فرایند تولید قرار دارد. تخم بوقلمون، به عنوان ماده اولیه مورد استفاده برای تولید جوجه، خود در حقیقت محصول تولیدی یک مزرعه ی مولد بوقلمون گوشتی است و کیفیت آن از نحوه مدیریت مزرعه مادر، تاثیر می پذیرد. پس، نخستین گام برای تولید یک جوجه ی با کیفیت مطلوب، در مزرعه مادر و با تولید تخم
یک از عوامل از عوامل تعیین کننده توانایی ذاتی جوجه بوقلمون، مجموعه شرایطی را شامل می شود که از تولید تخم تا تفریخ جوجه را در بر می گیرد. ما در ادامه به این شرایط با جزییات بیش تر و تحت دو عنوان نقش مزرعه مولد بوقلمون در کیفیت جوجه تولیدی و نقش کارخانه جوجه کشی در کیفیت جوجه تولیدی، خواهیم پرداخت. تاثیر مجموعه این شرایط بر درصد تفریخ تخم های نطفه دار بوقلمون، تحت عنوان تفریخ پذیری تخم های نطفه دار، در کارخانه جوجه کشی و در فرآیند مشکل یابی مرب
5 مشکل رایج در جوجه های سرلاکي
توسط کدیوران در 14 آوریل 2020در مقالات پیشین، بیشتر پیرامون شیوه های تغذیه دستی و پرورش جوجه های طوطي سانان صحبت کردیم. باید توجه داشت که در عین سادگی، در بسیاری از مواقع، مشکلاتی نیز پدید خواهند آمد. بنابراین، در این مقاله سعی داریم تا به صورت خلاصه بر روی 5 مشکل رایج در جوجه های سرلاکي تمرکز کنیم. باید به امر اعتراف کنیم که بیشتر مشکلات به وجود آمده، در نتیجه خطای انسانی هستند. بنابراین، همواره باید با رعایت به
جوجه کباب های ایرانی هم یه سری نکاتی داره که براتون الان میگم. شما هم اگه نکته خاصی به ذهنتون رسید برای ما بفرستید، اینطوری می تونیم تجربیاتمونو با هم به اشتراک بزاریم. 
 
1- موادی که باید جوجه در اون خوابونده بشه بهتره اینها باشه : ماست سس مایونز زعفرون نمک فلفل روغن پیاز کمی آبلیمو و فلفل دلمه ای (خیلیها از سس مایونز استفاده نمیکنن ولی اینو بگم که استفاده از سس مایونز در مواد جوجه طعم بسیار خوبی به اون میده یک بار امتحان کنید ا
شرکت مرغک (سهامی خاص) در تاریخ 1352/03/10 تاسیس گردید . این شرکت با
در اختیار داشتن واحد اجداد ، اولین تولید کننده ی مرغ تخمگذار (نژاد
HyLine) در کشور می باشد. همچنین با دارا بودن هشت فارم وسه کارخانه ی جوجه
کشی در پنج استان کشور حدود نیمی از جوجه های تجارتی تخمگذار مورد نیاز
واحد های تولید کننده ی تخم مرغ را تامین می نماید. شرکت مرغک وابسته به
سازمان اقتصادی کوثر بوده و با بیش از چهل سال فعالیت اولین تولید کننده
جوجه مادر تخمگذار در کشور و بزرگترین
باسلام
همگی رام رام و غذاخور شده هستند،
هیچ احتیاجی به سرلاک ندارند و مثل جوجه عروسهای سرلاکي هم مرگ و میر ندارند،
سنشون از 30 الی 45روزه.
لینک کانال تلگرام: کلیک کنید

aroos_n@

قیمتها:
جوجه عروس طوسی: 280000 هزارتومان
جوجه عروس طوسی ابلغ: 310000 هزارتومان
جوجه عروس گلباقالی خال سیاه: 350000 هزارتومان
جوجه عروس گلباقالی خال زرد: 360000 هزارتومان








همگی فروخته شدند
باسلام
همگی رام رام و غذاخور شده هستند،
هیچ احتیاجی به سرلاک ندارند و مثل جوجه عروسهای سرلاکي هم مرگ و میر ندارند،
سنشون از 30 الی 45روزه.
لینک کانال تلگرام: کلیک کنید

aroos_n@

قیمتها:
جوجه عروس طوسی: 280000 هزارتومان
جوجه عروس طوسی ابلغ: 310000 هزارتومان
جوجه عروس گلباقالی خال سیاه: 350000 هزارتومان
جوجه عروس گلباقالی خال زرد: 360000 هزارتومان








همگی فروخته شدند

آخرین مطالب

آخرین جستجو ها