نتایج جستجو برای عبارت :

ترکیبات ادویه های سحرخیزgo

 
یادمان باشد این ادويه معمولا با گوشت گوسفندی، ماهی، مرغ، گوشت گاو و سوپ به عنوان چاشنی استفاده می گردد یعنی در هنگام سرو غذا بصورت پاچشی غذا را طعم دار می کنند.
 
 
ادويه بهارات یک ترکیب خوش عطر و طعمی از چندین گیاه معطر می باشد که در آشپزی مناطق گسترده ای از خاورمیانه بخصوص مناطق ترک نشین، کرد نشین و عرب و حتی مناطقی از آفریقا از جمله مراکش مورد استفاده قرار می گیرد.
 
 
ترکيبات: میخک _ هل _ دارچین _ تخم گشنیز _ زیره سیاه _ جوز هندی _ فلفل سیاه و
ادويه کاری یک ادويه ترکیبی است که از هند نشأت می‌گیرد. کاری در لغت به معنی چاشنی یا سس برای برنج است.
با توجه به این که طبع اکثر ترکيبات آن گرم و خشک است، ادويه کاری هم طبعی گرم و خشک دارد.  در بسیاری از غذاها برای گرفتن بوی مرغ، گوشت و یا طعم‌‌دهی از پودر کاری استفاده می‌شود. پودر کاری نه فقط در مورد گوشت بلکه برای طعم‌دهی به سبزیجات پخته شده نیز بسیار مناسب است. این ادويه به سالاد سبزیجات و مرغ سوخاری هم طعم خوبی می‌دهد. از پودر کاری در غذاه
با سلام و خسته نباشید خدمت مراجعین محترم.
لیست پودر ها ادويه هاي زیر در فروشگاه آنلاین لوازم قنادی بوغدا شارژشد.
1- ادويه ی سوسیس
2- ادويه ی کالباس
3- ادويه ی پاستارمی
4- پودر پاپریکا
5- پودر سفیده ی تخم مرغ
6- پودر شیر خشک نارنجی
با مراجعه به سایت www.buvghda.ir میتوانید از دیگر محصولات دیدن کرده و محصول مورد نظر خودذ را سفارش دهید.
سرویس ادويه جات آشپزخانه یکی از ضروری ترین وسایل هر آشپزخانه ای است . در آشپزخانه هر خانه‌ای معمولا انواع و اقسام ادويههاي رنگارنگ به چشم می‌خورد که هر کدام نقش مهمی در خوشمزه کردن غذا دارند . گویا هر ادويه‌ای که در کابینت و یا پیشخوان آشپزخانه قرار دارد، در پیست رقابتی با سایر ادويه‌ها می باشد .
انواع مدل سرویس ادويه جات آشپزخانه :
- سرویس ادويه سرامیکی : اکثر بانوان برای داشتن آشپزخانه ای زیبا، به سمت سرویس ادويه جات سرامیکی سوق پیدا می
ادويه جات حاج محمد جلالی
دیگه لازم نیست برای خرید ادويه جات و چاشنی هاي اصل حاج محمد جلالی تا آبادان سفر کنید. فقط کافیست سفارشات خودتان را درسایت ثبت کنید و ادويه جات اصل حاج محمد جلالی را در سراسر ایران دریافت کنید.
ادويه ها موادی هستند که برای عطر و طعم بخشیدن، اصلاح مزاج و رفع دشواری هضم غذاها بکار می روند. مهمترین ادويه در نزد اطبا که مصلح جمیع غذا ها است نمک می باشد و بقیه عبارتند از: دارچین، هل، میخک، فلفل، زیره، زعفران.در استفاده از ادويه ها باید به مزاج، فواید و مضرات آن ها توجه داشت. استفاده زیاد از ادويه ها در غذا مضر و ممکن است باعث بیماری شود.  تمام ادويه ها دارای مزاج خشک هستند، ترش مزه ها سرد و خشک و بقیه آن ها گرم و خشک می باشند. برای جلوگیری از
پخت یک غذای خوشمزه و لذیذ نیازمند چاشنی‌ها و ادويههاي مختلف است. با توجه به زندگی شهری و مشغله‌هاي فراوان و همچنین در دسترس نبودن تمام ادويه‌ها، پیشنهاد می‌شود برای پخت غذا به روش حرفه‌ای‌ها، ادويههاي ترکیبی را فراموش نکنید. چاشنی‌هاي ترکیبی، مخلوط مناسبی از چندین ادويه و سبزی‌هاي معطر هستند که با تناسب خاصی با هم ترکیب شده‌اند. از این رو برای پخت انواع غذاها، چاشنی‌هاي مخصوص به آنها نیز در بازار موجود است. از این رو تکسو ادويه‌ه
کاربران عزیز ، در این بخش پاورپوینت بسته بندی ادويه تقلبات و چالشها در 43 اسلاید قابل ویرایش در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است که می توانید پس از پرداخت هزینه به صورت آنلاین، این محصول را دریافت کنید.
جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای پاورپوینت بسته بندی ادويه ،متن چند تا اسلاید را قرار می دهیم .
محتوای اسلاید 3
تاریخچه ادويه :
تجارت ادويه از 3500 سال قبل از میلاد مسیح و از زمان مصریان باستان آغاز شد حتی به قولی بخشی از ثروت بی حساب حضرت سلیمان ا
فواید و خواص ادويه پاپریکا
 
پاپریکا ادويه ای است که از فلفل هاي خشک گیاه گیاه Capsicum annuum تهیه می شود.
در انواع شیرین ، دودی و داغ و همچنین انواع مختلف رنگ ها مانند قرمز ، نارنجی و زرد وجود دارد. پاپریکا در سراسر جهان بخصوص در ظروف و خورش هاي برنج مورد استفاده قرار می گیرد.
این گیاه نه تنها سرشار از آنتی اکسیدان ها بلکه ویتامین ها و مواد معدنی نیز هست.
در اینجا 8 فواید بهداشتی حاوی پاپریکا آورده شده است.
1. با مواد مغذی پر شده استپاپریکا با ریز مغذی
طرز تهیه سیب ادويه ای
در این بخش از آموزش آشپزی مجله اینترنتی شمشاد طرز تهیه سیب ادويه ای را به شما آموزش میدیم ، سیب ادويه ای به همراه پنکیک مصرف می شود.
مواد لازم

سیب 2-3 عدد ( سیب زرد بهتر است)
دارچین 1/2 الی 1 قاشق چایخوری
جوز هندی 1/4 الی 1/2 قاشق چایخوری
آب 2 قاشق غذاخوری
شکر کمی ( در صورت تمایل )

 
ادامه مطلب
هندوستان را همه با ادويههاي رنگارنگ و تند و تیز می‌شناسیم. غذاهاي تند و مملو از ادويه و فلفل از ویژگی‌هاي منحصر به فرد غذاهاي هندی است.
گرام ماسالا هم یکی از این ادويههاي محبوب هندی است که به دلیل دگرگون کردن طعم غذاها علاوه بر هند در کشورهاي دیگر هم طرفدارهاي زیادی دارد.
 
گرام ماسالا از معروف‌ترین ادويههاي هندوستان محسوب می‌شود. ماسالا به معنای مخلوط ادويه و گرام به معنای گرم است. گرام ماسالا یعنی ترکیبی از ادويههايی با طبع گرم. ا
انواع ادويه در آشپزی اسلامی
به طور کلی ادويه مطرح در طب اسلامی ودر روایات به این ترتیب است: فلفل سیاه، سفید و فلفل دراز  که بنام دار فلفل معروف است. شاید شامل فلفل قرمز ودیگر انواع فلفل هم باشد. در مرتبه سوم انواع زیره کرمانی سیاه سبز کوهی وکراویا در مرتبه بعد دارچین، قرفه، سلیخه ودیگر انواع دارچین مانند دارچین ختائی ودارچین سای در مرتبه پنجم زنجفیل که در قرآن هم ذکر شده است. در مرتبه ششم زعفران در مرتبه هفتم هل سبز، سفید وهل بویا  در مرت
طعم‌ها را مثل یک سرآشپز حرفه‌ای با هم دوست کن.
برای خلق یک غذای خوشمزه باید بدانیم کدام ادويه و طعم، به خوشمزه‌تر شدن غذایمان کمک می‌کند. وقتی می‌گوییم فلان فرد دست پخت خوبی دارد، برای این است که حس چشایی قوی دارد و می‌داند چه ادويه‌ای را برای چه غذایی استفاده کند. وگرنه که با یک جستجو در اینترنت و خواندن کتاب‌هاي آشپزی همه آشپزهاي خوبی می‌شدند.
شناخت ادويه‎ ها اولین کلید برای پخت غذاهاي خوشمزه و هیجان انگیز است. برای همین ما در تکسو کا
ادويه ترکیبی تاکو یا مکزیکی تکسو یکی از فلفلی‌ترین ادويههاي تکسو است. چاشنی تاکو طعم تند و تیزی دارد که پیشنهاد می‌شود در مصرف آن زیاده روی نکنید. از ترکيبات آن به فلفل قرمز، پونه کوهی، زیره سبز، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر، دارچین، پودر پیاز، پاپریکا و . می توان اشاره کرد. از این ادويه برای تهیه انواع تاکو مکزیکی، پلو مکزیکی همراه گوشت و سبزیجات و ذرت مکزیکی استفاده می شود. ولی در تهیه انواع غذای سنتی ایرانی از جمله کباب‌هاي تند، انوا
وانیل یکی از ادويه هاي گران قیمت و بدون مواد تند است که به خصوص به عنوان یک ماده معطر در طیف گسترده ای از نوشیدنی هاي شیرین و قنادی ها مورد استفاده قرار می گیرد.عصاره وانیل عمدتا از قندهاي ساده و پیچیده، روغن هاي اساسی، ویتامین ها و مواد معدنی تشکیل شده است.ماده اصلی شیمیایی موجود در وانیل، وانیلین است. غلاف ها شامل تعداد زیادی ترکيبات دیگر مانند اوژنول، کاپروئیک اسید، فنول ها، فنول اتر، الکل، ترکيبات کربونیل، اسیدها، استر، لاکتون ها، کربو
چای ماسالا (هندی)
مواد لازم برای چای:
شیر 1/2 پیمانه
آب 1/2 پیمانه
چای سیاه 1 ق چ
ادويه ماسالا 1/4 ق چ
ادويه ماسالا:
دانه فلفل سیاه 160 گرم
 پودر زنجبیل 125 گرم
پودر دارچین 50 گرم
هل سبز 50 گرم
میخک 5 گرم
جوز هندی 5 گرم
طرز تهیه:
ادويه ها را با هاون بکوبید تا پودر شوند از این ادويه به اندازه 1/4 ق چ بردارید و در یک ظرف روی حرارت ملایم بگذارید کمی تفت بخورند تا عطر آن بلند شود.
شیر، آب و چای را اضافه کنید و بگذارید بجوشد سپس خاموش کرده درب ظرف را بگذارید تا دم بکش
دستگاه بسته بندی ادويه جات
دستگاه بسته بندی ادويه جات
جلوگیری از فاسد شدن مواد غذایی همواره دغدغه بسیاری از شرکت‌هاي تولیدی بوده است. در واقع اصلی‌ترین روش برای افزایش ماندگاری محصولات غذایی، بسته بندی است. البته، بسته  بندی محصولات تنها محدود به کارخانجات نشده و برخی از مشاغل خانگی نیز از دستگاه‌هاي بسته بندی برای عرضه محصولات خود استفاده می‌کنند. به طور مثال، دستگاه بسته بندی ادويه جات یکی از پرفروش‌ترین محصولاتی است بسیاری از مشا
آبگوشت یکی از غذاهاي سنتی باب طبع ایرانی‌ها است که دستور پخت بسیار ساده‌ای دارد. و در عین سادگی قوانینی هم برای پخت دارد. اما با چند فوت کوزه‌گری می‌توانید یک آبگوشت به یادماندنی بپزید. مواد اولیه آبگوشت شامل گوشت تازه گوسفندی، دنبه، حبوبات، سیب زمینی و ادويه می‌شود که در بعضی از شهرهاي ایران با توجه به طبع و سلیقه آن منطقه دستور پخت‌هاي متفاوتی دارد ولی مواد پایه همه آنها گوشت، حبوبات و ادويه است.
این باور اشتباه است که ادويههاي آبگوش
سرویس ادويه و البته در اصطلاح عامیانه، ظروفی که ادويه‌ها در آن‌ها نگهداری می‌شوند، شاید بتوان گفت که برابر با خود ادويه از اهمیت و جایگاه ویژه‌ای برخوردار است. از این منظر که ظروف نگهداری ادويه‌ها می‌توانند بر روی کیفیت آن‌ها اثراتی مستقیم داشته باشند.
ادامه مطلب
نگهداری ادويه
بهترین ظروف برای نگهداری ادويه ها ظروف شیشه ای در بسته می باشند.ادويههايی که در ظروف پلاستیکی نگهداری شده‌اند، ممکن است با گذشت زمان عطر و طعم ویژه خود را از دست بدهند.معمولاً
انواع ادويه‌ به سبب خاصیت ضد می که دارد از مقاوم‌ترین چاشنی‌هاي
غذایی در برابر فساد به شمار می‌رود. انواع ادويه را باید به منظور افزایش
زمان ماندگاری، در جای خشک و خنک نگهداری کرد زیرا در صورت نگهداری ادويه
در محل گرم و مرطوب، امکان خراب شدن
با سلام
بسته بندی و پخش ادويه جات و مواد غذایی در زمینه پخش مواد غذایی و بسته ادويه جات بصورت عمده و خرده در خدمت شرکتها پخش و فروشگاهها با قیمت مناسب و حاشیه سود بالا میباشد
.
.
تماس ( صدیق)   - 09145701299 - 09144000321
(ادويه جات بسته بندی یاشیل تارلا )
 
 
ادويه پلو:
مخلوط گل محمدی – زیره- دارچین – زنجبیل – جوز هندی – میخک و هل.
این ادويه برای مصرف در کلم پلو، هویج پلو و قیمه پلو بسیار مناسب است.
ادويه آبگوشت:
مخلوط زردچوبه – دارچین- فلفل سیاه – جوز هندی – بادیان – میخک.
به نظر خیلی ها آبگوشت ادويه ی خاصی ندارد و شاید بیشتر ما آبگوشت را فقط با زردچوبه و فلفل و برگ بو میپزیم. در صورتیکه آبگوشت هم ادويه مخصوص به خودش را دارد. به همین خاطر دیزی هاي بیرون پز این قدر خوشمزه اند.
ادويه ترشی:
مخلوط نع
غذاهاي دریایی و مخصوصا ماهی در هنگام پخت بوی زهم بدی دارند. از این رو بیشتر افراد، این مواد غذایی مقوی را از سبد غذایی خود حذف می‌کنند. بوی زهم غذاهاي دریایی را می‌توان با چند روش ساده از بین برد و غذای لذیذی درست کرد. ادويه‌ها به راحتی این مشکل را حل می‌کنند.
چاشنی مخصوص ماهی تکسو با ترکیب چندین ادويه معطر و خوش طعم به یاری ما برای پخت غذاهاي دریایی آمده است. این چاشنی ترکیبی از 20 نوع ادويه شامل زردچوبه، زنجبیل، میوه جوز، فوفل، برگ بو، هل سب
 
زعفران ادويه ای است که از گل هاي crocus sativus Linné حاصل می شود. زعفران در خاورمیانه و مناطقی از اروپا رشد می کند. این گیاه بیشتر در ایران ، هند و یونان کشت می شود. فقط ماه هاي محدودی، حدود سه تا چهار هفته گل می دهد. این گل ؛ رنگ قرمز تیره دارد ، همچنین نخ مانند هاي کنار آن ها نیز محسوب می شوند که با دقت با دست برداشته شده و خشک می شوند. اینها ادويه زعفران به حساب می آیند.
از زعفران در آشپزی برای افزودن رنگ و طعم به غذاها ، به عنوان یک رنگ دانه و یک ماده م
روش نامگذاری و فرمول نویسی ترکيبات دوتایی
              مقاله با عنوان روش نامگذاری و فرمول نویسی ترکيبات دوتایی در فرمت ورد در 8 صفحه و شامل مطالب زیر می باشد: روش نامگذاری و فرمول نویسی ترکيبات دوتایی ترکيبات دوتایی ف - ناف ترکيبات دوتایی ناف - ناف .
دریافت فایل
ادويه جات ی که در تهیه فرآورده هاي گوشتی مصرف می شوند بسیار زیاد بوده و بسته به عادات تغذیه و آداب و رسوم ملل مختلف بکار برده می شوند . ادويه ها اجسام معطره ای هستند که از گیاهان منشاء می گیرند و در تمام نقاط دنیا یافت می شوند .
ادويه جات به اشکال مختلف در فرآورده هاي گوشتی استفاده می گردند : 
۱- به صورت کامل و دست نخورده ؛ برای مثال فلفل درسته را در برخی از سوسیس و کالباس هاي خشک مصرف می نمایند .
۲- بصورت آسیاب شده ؛ این ادويه ها با آسیاب تا درجه ای
 
درحال درست کردن سوپ مرغ معروف مادرتان هستید و به مرحله ای می رسید که باید برگ بو اضافه کنید. می دانید که یک شیشه برگ بو دارید و آن را در جایی گذاشته اید، اما کمد ادويه شما مرتب و منظم نیست. اکنون نه تنها سوپ شما در حال جوشیدن بدون برگ بو است بلکه کمد ادويه خود را حتی بیشتر از قبل بهم ریخته اید. پس با ایران اپارتمان همراه باشید و یکی از جا ادويه دیواری را که در ادامه آورده شده انتخاب کنید و ظروف ادويه خود را به بهترین شکل نظم دهید.
لوله آزمایشگا
ترکيبات آروماتیک که به عنوان ترکيبات معطر نیز شناخته می شوند، از مواد معروف هیدروکربنی هستند که در ترکیب خود دارای یک حلقه کربنی هستند. آنچه که در اینجا به آنها خواهیم پرداخت عبارتند از بنزن، تولوئن و ترکيبات زایلنی ( متا زایلن، پارازایلن  اورتو زایلن).
ادامه مطلب
ترکيبات آروماتیک که به عنوان ترکيبات معطر نیز شناخته می شوند، از مواد معروف هیدروکربنی هستند که در ترکیب خود دارای یک حلقه کربنی هستند. آنچه که در اینجا به آنها خواهیم پرداخت عبارتند از بنزن، تولوئن و ترکيبات زایلنی ( متا زایلن، پارازایلن  اورتو زایلن).
ادامه مطلب
زعفران یک گیاه است. گلهاي خشک شده (قسمت هايی مانند گل) برای تهیه ادويه زعفران استفاده می شود. برای تولید یک پوند ادويه زعفران می تواند 75000 شکوفه زعفران طول بکشد. زعفران عمدتاً با دستی و کشت و برداشت آن انجام می شود. به دلیل میزان نیروی کار در برداشت ، زعفران یکی از گران ترین ادويه هاي دنیا به حساب می آید. از نیش ها و گاه گلبرگ ها نیز برای تهیه دارو استفاده می شود.

ادامه مطلب
یکی از ویژگی‌هاي منحصر به فرد و خاص فلافل، طعم تند و دلنشین آن است. فلافل بدون ادويه و فلفل‌هاي تند، دیگر فلافل نیست. این غذای خوشمزه یکی از غذاهاي پرطرفدار در جنوب کشور بوده به دلیل طعم خاص و خوشمزه‌ای که دارد در سراسر کشور نیز پخته می‌شود و طرفدارای مخصوص به خودش را دارد. مگر می‌شود به جنوب کشور سفر کرد و از فلافل غافل بود. فلافل عضو پایه غذاهاي جنوبی است ولی به دلیل مزه خاص و دوست داشتنی و تند آن، طرفداران زیادی در بین افرادی که دوست‌دار
 
ادويه پلو : این ادويه برای درست کردن لوبیا پلو و کلا ًپلوهاي مخلوط
مثل کلم پلو و هویج پلو و گاهی برای قیمه پلو هم به کار میره و بهتره که آماده از بیرون خریده بشه ولی اگه دسترسی بهش ندارین ترکیبش اینه : گل سرخ یا گل محمدی – زیره- دارچین – زنجبیل – جوز هندی – میخک و هل .
ادويه آب گوشت : خیلی ها فکر میکنن آبگوشت ادويه ای نداره و بیشتر ایرانی ها آبگوشت رو با زردچوبه و فلفل و برگ بو درست میکنن در صورتیکه آبگوشت هم ادويه مخصوص خودشو داره و برای همی
ادويه‌جات بهترین افزودنی مجاز برای طعم‌دهی و رنگ و بوی زیبای غذاها هستند. بهترین نوع ادويه برای آشپزی ادويه‌جات ارگانیک و طبیعی هستند، چرا که طعم‌دهنده‌هاي طبیعی علاوه بر تاثیر بر عطر و طعم غذا، آثار بی‌نظیری در بهبود بیماری‌هايی همچون دیابت و فشار خون دارند.
یکی از محبوب‌ترین ادويه‌ها در دنیای آشپزی زعفران است. بهترین زعفران دنیا در مزارع ایران و توسط کشاورزان ایرانی کشت می‌شود.
زعفران علاوه بر عطر و رنگ فوق‌العاده خواص دارویی و
شاید اولین کسی که مقداری گوشت گریل شده را بین دو عدد نان گرد گذاشت؛ به ذهنش خطور نمی‌کرد که روزی به یکی از دوست داشتنی‌ترین غذاهاي فست فودی دنیا تبدیل شود. تاریخچه پیدایش همبرگر دقیقا مشخص نیست و روایت‌هاي متعددی برای آن وجود دارد. ولی هرچه که باشد همبرگر یک وعده سالم و خوشمزه است. برای تهیه یک همبرگر خانگی خوش طعم کافی است مقداری گوشت چرخ کرده را با  کمی ادويه مخصوص مخلوط کنید. گوشت و ادويه دو ترکیب اصلی این غذا محسوب می شوند. ادويه مخصوص ر
 
خرید اینترنتی ادويه و چاشنی مخصوص هر غذا
غذای بدون ادويه و چاشنی شاید مثل آن باشد که بخواهیم تمام مواد اصلی را با طعم خودشان بخوریم که این باعث می شود مواد غذایی مانند گوشت یا مرغ بدون ادويه مزه ی دلپذیری نداشته باشد.فرهنگهاي مختلف، ادويه هاي متفاوتی را مصرف می کنند که این نیز به زائقه ی مردم آن کشور بستگی دارد.کشوری مانند هند بیشتر به مصرف غذاهاي تند دارند و کشورهايی مانند ژاپن و آسیای شرقی اغلب متمایل به خام خواری هستند.اما برخی ادويه ج
ان شا الله که برای شما پیش نیاید، یعنی دست من نیست. اصلا حرف بی معنی زدم، بهتر است تا حرفم را شروع نکردم جمله بالا را اصلاح کنم:
ان شا الله که وقتی برای شما پیش می آید آماده باشید ولی دیروز که در مراسم خاک سپاری برای بار چند دهم مراحل تدفین را می دیدیدم
اینکه جنازه را می آورند
بعد رو به قبله روی زمین میگذارند
بعد یک نفر توی قبر می رود
بعد قبر را نشان جنازه میدهند
بعد جنازه را داخل قبر میکنند
به پهلو می‌خوابانند و هر چیزی که باید برایش بگذارند و ب
طرز تهیه:
طرز تهیه نخود پلو نیز، مانند لوبیا پلو است. با این تفاوت که به جای لوبیا از نخود فرنگی استفاده
می کنیم و میزان نخود مصرفی ان 1 کیلو گرم است که ان ها را از پوست بیرون می اوریم و به 
گوشت تفت داده اضافه می کنیم.
دراین پلو می توانیم از 1 قاشق مرباخوری ادويه پلویی و 1 قاشق مرباخوری ادويه استفاده کنیم.
ادويه‌جات بهترین افزودنی مجاز برای طعم‌دهی و رنگ و بوی زیبای غذاها هستند. بهترین نوع ادويه برای آشپزی ادويه‌جات ارگانیک و طبیعی هستند، چرا که طعم‌دهنده‌هاي طبیعی علاوه بر تاثیر بر عطر و طعم غذا، آثار بی‌نظیری در بهبود بیماری‌هايی همچون دیابت و فشار خون دارند.
 یکی از محبوب‌ترین ادويه‌ها در دنیای آشپزی زعفران است. بهترین زعفران دنیا در مزارع ایران و توسط کشاورزان ایرانی کشت می‌شود. 
 زعفران علاوه بر عطر و رنگ فوق‌العاده خواص دارویی
 
مواد لازم
 320 گرم مرغ خرد کرده بدون استخوان
 2/3 لیوان پودر نشاسته سیب زمینی* میتوان از نشاسته ذرت نیز استفاده کرد.
 1 دسته کوچک ریحان
 روغن گیاهی
 2 قاشق غذاخوری سویا سس
 1 قاشق غذاخوری آب جو* می توانید از انواع بدون الکل آن نیز استفاده کنید.
 3 حبه سیر - ریز خرد شده
 1 عدد تخم مرغ
 1 قاشق غذاخوری پودر فلفل سفید* یا سیاه
 1 قاشق غذاخوری شکر
 2 قاشق چایخوری نمک
 1 قاشق غذاخوری پودر فلفل سفید* یا سیاه (برای ادويه مخصوص)
 2 قاشق چایخوری نمک (برای ادويه م
شله زرد، حلیم، قیمه، کیک دارچینی و بسیاری از خورش‌هاي ایرانی، طعم خود را وابسته به دارچین هستند.
دارچین به دو صورت پودری و چوب تازه مورد استفاده قرار می‌گیرد. با توجه به نیاز، از هر دو نوع دارچین استفاده می‌شود. برای سهولت استفاده معمولا از پودر دارچین در تهیه انواع غذاها و کیک‌ها استفاده می‌شود. و از چوب دارچین به عنوان طعم دهنده چای‌ها و دمنوش استفاده می‌شود. دارچین ادويه‌ای با طبع گرم و خشک است که از دیرباز به دلیل داشتن خاصیت‌هاي در
در این مقاله قصد داریم ، نیاز بسیاری از مخاطبان که به دنبال لیست ادويه هاي مخصوص هر غذا هستند را پاسخ دهیم و آنها را با انواع ادويه هاي خوشمزه ، خوشبو ، خوش رنگ و هم چنین گرم آشنا نماییم .
همچنین طرز تهیه ادويه هاي مختلف که برای طبخ انواع غذاها استفاده می شوند را به طور کامل شرح دهیم .
برای مثال به طرز تهیه ادويه کاری ، ادويه ترشی ، ادويه فلافل ، ادويه مخصوص قرمه سبزی ، ادويه جوجه کباب و  می پردازیم .
در زیر به معرفی اجمالی 20 نوع ادويه می پردازی
ادويه گوشت سحرخیز مقدار 100 گرم 
قیمت محصول : 9010 تومان
برند : Saharkhiz
برای خرید و مشاهده محصول کلیک نمایید.
 
 
 
ادويه گوشت سحر خیز مقدار 100 گرم
بدون شک گوشت و مرغ را باید یکی از بی‌مزه‌ترین مواد اولیه موجود در آشپزخانه دانست. این دو ماده که در آشپزی ایرانی به‌وفور مورداستفاده قرار می‌گیرند از خود هیچ طعم خاصی ندارند و طبخ آن‌ها بدون استفاده از ادويههاي خاص و موادی در کنارشان مطابق سلیقه‌ی رنگارنگ ایرانی نخواهد بود. به‌علاوه آشپز در بسیاری
 
برای تهیه پاپریکا کافیه فلفل دلمه‌ای‌هاي قرمز رنگ رو خرد کنید و خشک کنید. بعد هم پودر کنید. این پودر پاپریکای شیرین هست که برای عطر و رنگ غذا‌ها استفاده میشه. اگه بخواید کمی تند باشه میتونید کمی فلفل قرمز هم همراه فلفل دلمه‌ای خشک کنید و پودر کنید.
 
پودر چیلی یکی از ادويههاي مکزیکی می‌باشد که به خاطر نزدیک بودن با ذائقه ما ایرانی‌ها می‌‌تواند در بسیاری از غذاهايمان کاربرد داشته باشد. این ادويه‌ی خوش‌عطر و بو خوراک‌هاي گوشتی یا مرغ
آیا شما هم مدت‌ها است از یک رژیم غذایی پیروی می‌کنید، ولی عقربه‌ی ترازوی‌تان ذره‌ای تکان نخورده است؟ آیا طبق رژیم غذایی‌تان باید دور کیک، پیتزا، چیزبرگر، و چیپس را خط قرمز بکشید؟ صادقانه باید گفت، بیش‌تر آدم‌ها با این مشکلات مواجه هستند. بسیاری از آدم‌ها حتی بعد از پیروی از یک رژیم غذایی سخت نیز لاغر نمی‌شوند. در ادامه با ما همراه باشید تا ۲۵ ادويه و گیاه دارویی برای لاغری و کاهش وزن سریع که اثبات شده اند را بشناسید.
ما دلیل اصلی لا
از گذشته تاکنون استفاده از ادويه‌ها جزئی جدایی ناپذیر از خوراک انسان می‌باشد. و در فرهنگ‌هاي مختلف بسته به ذائقه‌ی افراد از ادويههاي گوناگون برای رنگ و طعم بخشیدن به غذا استفاده می‌شود. ادويه‌ها به طور کلی دارای دو دسته هستند. طبع سرد و طبع گرم، که توصیه می‌شود در فصل تابستان از ادويههايی با طبع سرد و در زمستان از ادويههايی با طبع گرم استفاده شود.
                                                   
     برای خواندن ادامه‌ی این مطلب اینجا ک
نکات پخت پلو عدس
۱)برای خوشمزه تر شدن عدس پلو از زعفران آبکرده در برنج استفاده کنید.۲)اگر دوست دارید به موادتان خرما و کشمش هم اضافه کنید.۳)حواستان باشد عدسها زیاد نپزند چون ممکن است بعد از دم کشیدن برنج له شوند.۴)روی برنج موقع دم انداختن حتما آب روغن بدهید.۵)اگر داخل پلو ادويه پلو بریزیم،رنگ پلو تیره میشود.به این خاطر من ادويه را بعد از پخت روی پلو میپاشم.۶)در پخت پلوهاي مخلوط برنج را کمی زنده تر برمیداریم
 

ادامه مطلب
هل بومی مناطق مرطوب جنوب هند است و در مزارع این ناحیه بیشتر از هر جای دیگری یافت می شود. میوه آن را می توان از مزارع وحشی جمع آوری کرد اما بیشتر در هند،سریلانکا، گواتمالا کشت می شود.
گل هاي بلند این گیاه برای هشت الی نه ماه در سال وجود خواهد داشت. پوسته بیرونی یا کپسول آن به تدریج رشد می کنند و باید زمانی چیده شوند که سه چهارم آن ها رسیده است. بعد از برداشت، پوسته هاي بیرونی خوب شسته می شوند و خشک می گردند. روش هاي خشک کردن باعث ایجاد رنگ نهايی هل
زعفران و تقلب در آن
قیمت زعفران بدلیل ترکيبات باارزش و خواص بالای آن و همچنین از نظر برداشت دشوار آن، بسیار بالاست. کلاله هاي خشک شدۀ زعفران، گران ترین مادۀ گیاهی و ادويه در جهان است که قیمت بالا و افزایش روزافزون تقاضا برای خرید، منجربه افزایش تقلب در آن با استفاده از ترکیب مواد رنگی با ارزش کمتر و غالباً مضر برای سلامتی انسان، شده است.
روش هاي متداول در ارزیابی کیفی زعفران شامل کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا ،طیف سنجی فروسرخ نزدیک ،فرو
 
مواد لازم :مواد گوشت :گوشت گوسفندی : ۹۰۰ گرمپیاز : ۱ عددرب انار ملس : ۲ قاشق غذاخوریفلفل سیاه، زردچوبه، ادويه کاری و نمک ‌: به مقدار لازممواد چغندر چلو :برنج : ۵ پیمانهچغندر : ۱ کیلوگرمپیاز : ۱ عددرب انار ملس : ۲ قاشق غذاخوریفلفل سیاه، زردچوبه، ادويه پلویی، شکر و نمک ‌: به مقدار لازم
ادامه مطلب
نوشیدنی داغ و پر کالری که در هوای سرد بسیار دلچسب است، یک لیوان هات چاکلت یا شکلات داغ برای از بین بردن خستگی روزانه و ایجاد احساس شادی کافی است. این نوشیدنی فوق العاده را هم به صورت ساده و هم با ادويه می توان تهیه کرد. فقط در نوشیدن آن باید حد رعایت شود چون کالری بالایی دارد بسیار چاق کننده است.
مواد لازم برای تهیه هات چاکلت:
(مناسب برای ۲ نفر)
شیر: ۲ و ۱/۲ پیمانه
شکلات خالص: ۱۰۰ گرم
خامه فرم گرفته: ۱۰۰ میلی لیتر
چوب دارچین برای ادويه دار کردن: ۲ ت
پرش به دستور غذای چاپیتهیه آسان کیک کدو حلوایی با مواد ساده ای درست می شود که در یک لحظه با هم ترکیب می شوند! کیک مرطوب و لطیف فقط با مقدار مناسب ادويه! زمانی که می توانید تازه را به همین راحتی تهیه کنید جعبه نخرید!
تکه ای از کیک کدو تنبل روی یک بشقاب سفیدزمان برای همه چیز کدو تنبل است! یا دوستش داری یا ازش دلخور میشی….من یه جایی وسطم. اما وقتی نوبت به کیک می رسد . من آن را دوست دارم!
مواد لازم برای کیک کدو حلوایی:15 اونس قوطی کدو حلوایی 100٪ خالص - (ن
‎ تا بوده بشر از اغاز پیدایش خود بر روی زمین به حکم غریزه، الهام، ذکاوت و تجربه در جهان به دنبال غذا و دوای درد هاي خود بوده است و خدمتی که گیاهان در این خصوص به نسل بشر نموده اند براستی انکار ناپذیر است. آن زمانیکه هنوز سولفونامیدها هم سنتز نشده بودند انسان زخم هاي عفونی  خود را با برگ هاي کلم پانسمان می کرد که دارای ترکيبات گوگردی است و گوگرد در هر ترکیب طبیعی که باشد خواص ضد عفونی کننده همراه آن است و بر زگیل هاي خود شیرابه ی حاوی ترکيبات پر
طرز تهیه بیسکوئیت هاي ادويه دار با عسل
 قبل از شروع به کار فر را روی حرات 350 درجه فارنهايت روشن کنید. رنده پوست پرتقال و پوست لیمو و خلال بادام را با کشمش مخلوط کنید. کره را آنقدر با همزن برقی بزنید تا بصورت کرم در بیاید. ادامه مطلب بیسکوئیت هاي ادويه دار با عسل ادامه مطلب .
ادکلن اصل مردانه - نه تام فورد توباکو وانیل
تام فورد بعد از عرضه تام فورد توباکو وانیل در سال 2007 طرفداران برندش را شگفت زده کرد. ادکلن تام فورد توباکو وانیل بعد از انتشار در بازار عطر، علاوه بر شگفتی که برای عطربازان به وجود آورد، به یک عطر پرفروش تبدیل شد و در قفسه عطرهاي محبوب و پرطرفدار فروشگاه هاي عطر قرار گرفت. عطر اورجینال مردانه - نه تام فورد توباکو وانیل محصول کشور ایالات متحده است.عطرسازان هنرمند و مشهوری برای خلق رایحه بینظ
در این مطلب با کمک تجربه سرآشپزها و استادان تهیه ترشی، بهترین ادويه ها برای تهیه یک ترشی بسیار خوشمزه یا خوشمزه تر کردن ترشی را به شما معرفی می کنیم.
بخش اول– بهترین ادويه ترشی (پیشنهاد ما)
ادويه ای که در این قسمت به شما معرفی می کنیم، یکی از بهترین ترکیب ادويه هايی است که طعم و خاصیت ترشی هاي شما را زیر و رو می کند. کاملا جدید و مدرن، همه عاشق طعم ترشی هاي شما می شوند! این ادويه پر از مواد مغذی است که نه تنها برای سلامتی شما مفید است بلکه طعم فوق
پاورپوینت (اسلاید) نانوساختارهاي کربنی
دانلود پاورپوینت ارائه کلاسی با موضوع نانوساختارهاي کربنی، در حجم 44 اسلاید با توضیحات کامل و همراه با تصاویر. بخشی از متن: ترکيبات کربنی (ترکيبات آلی) گستردگی زیادی داشته و از اهمیت بسزایی برخوردارند. ترکيبات آلی در دو گروه آلیفاتیک و آروماتیک قرار می گیرند. این ترکيبات می توانند .
طرز تهیه فلافل آبادانی اصل و ترفند هاي خوشمزه ترشد آنفلافل از جمله غذاهاي خوشمزه و لذیذیست که علاوه بر کودکان و نوجوانان در بین بزرگسالان هم طرفدارن ویژه ای دارد و از نخود که یکی از مقوی ترین ترین حبوبات است تشکیل می شود.فلافل با اینکه جزو فست فود ها محسوب می شود اما بسیار ارزان و سریع آماده می شود و با یاد گرفتن طرز تهیه فلافل آن را در قالب ساندویچ همراه با سس خردل می توانید میل کنید و نهايت لذت را از این غذای خوشمزه ببرید.
مواد لازم برای فلاف
دستگاه آسیاب برای آسیاب کردن ادويه هاي مختلف از جمله فلفل ، دارچین ، زنجبیل ، هل ، میخک ، دارچین و غیره استفاده می شود. دستگاه فرز ادويه دارای سپر به شکل قیف است که از آن ادويه وارد آسیاب می شود و سپس توسط مش برای آن مشخص می شود. ریز خرد یا درشت ادويه و نتیجه حاصل از آن تولید می شود.قیمت دستگاه تمبر
قیمت دستگاه تمبر به طور روزانه از طریق شرکت بازرگانی بهار شناخته می شود. هزینه کارخانه ادويه به دلیل استفاده از آن مقرون به صرفه است. در زیر لیستی از
واکنش هاي شیمیایی زمانی رخ می دهد که مواد به هم واکنش نشون میدن و دچار تعقیر می شوند و در نتیجه مواد جدیدی را تشکیل میدهند  انواع مختلفی از واکنش هاي شیمیایی از جمله واکنش هاي احتراق، واکنش هاي اسید-باز و واکنش هاي خنثی وجود دارد. واکنش هاي احتراق شامل ترکیب سریع یک سوخت با اکسیژن، تولید گرما و نور است. واکنش‌هاي اسید-باز شامل انتقال پروتون بین مواد است، در حالی که واکنش‌هاي ردوکس شامل انتقال الکترون است.
ترکيبات شیمیایی زمانی تشکیل می شون
پلی فنول ها نوعی ترکيبات شیمیایی هستند که برای سلامتی مفیدند. این ترکيبات دارای خواص آنتی اکسیدانی اند و معمولا در سبزیجات، میوه ها، حبوبات، شکلات، ادويه جات و برخی نوشیدنی ها یافت می شوند. خواص و مزایای پلی فنول ها به زیست فراهمی (میزان یک ماده در خون) و همینطور به مقدار مصرف آنها بستگی دارد. بهترین راه برای تامین مقدار روزانه مورد نیاز پلی فنول استفاده از مواد غذایی حاوی این ترکیب است.
1-فنولیک اسید
فنولیک اسید در انواع سبزیجات، میوه ها و غ
رزماری از دسته گیاهان دارویی است که در مناطق مدیترانه‌ای به فراوانی وجود دارد. خواص رزماری نه تنها برای ما بلکه برای یونانیان باستان نیز از اهمیت فراوانی برخوردار بوده است. یونانیان از این گیاه دارویی برای افزایش قدرت حافظه و همچنین افزایش بازدهی عملکرد مغز استفاده می‌کردند. نه تنها گیاه بلکه روغن رزماری هم خواص مشابه گیاه آن برای تقویت مغز دارد.
رزماری به عنوان ادويه در بیشتر غذاهاي مدیترانه‌ای استفاده می‌شود. ادويه رزماری دارای مقدا
پاورپوینت شیمی در سایت وب درس یکتا سایر از محصولات بسیار عالی و پر درونمایه میباشد .و خواستاران زیادی دارد . در ادامه  مخوانیم که  پاورپوینت کیمیا مطالعهٔ ساختار، خواص، ترکيبات، و تغییر شکل مواد است .   شیمی گرد از دانش‌هاي اساسی است که به مطالعه و بررسی ساختار، خواص، ترکيبات، و تحول ماده می‌پردازد. گسترهٔ بسیار این ادب مایه شده‌است تا تعریف یکپارچه برای آن سخت گردد .
خواص زنجبیل:
زنجبیل یکی از سالم ترین (و خوشمزه ترین) ادويه هاي کره زمین است. این ماده حاوی مواد مغذی و ترکيبات فعال زیستی است که فواید بسیاری برای بدن و مغز شما دارند. 
در اینجا 11 خواص زنجبیل وجود دارد که توسط تحقیقات علمی ثابت شده اند:
ادامه مطلب
دستور تهیه :یک عدد پیاز رو به اندازه دلخواه خرد کنید و تفت بدید و بعد ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید تا سرخ بشه و بعد ادويه جات شامل زرچوبه،ادويه گوشت، فلفل، پرلیمو یا گردلیمو و نمک رو اضافه کنید و تفت بدید و بعد یک عدد پوره گوجه و یک و نیم قاشق رب گوجه رو به گوشت اضافه کنید و زمانی که آب گوجه گرفته شد و ربمون تفت خورد یک عدد کلم سبز (کلم پیچ) متوسط رو به موادمون اضافه میکنیم و میزاریم تا آروم بپزه و نرم بشه و بعد از نیم ساعت زمانی که به روغن ا
کباب مشکاک
یکی از معروف ترین غذاهايی که در تور عمان می توانید از میل کردن آن لذت ببرید کباب مشکاک می باشد.کباب مشکاک در میان مردم و گردشگرانی که به عمان سفر می کنند بسیار محبوب است.کباب مشکاک جزو کباب هايی است که از گوشت بره یا مرغ و یا گوساله استفاده می شود.تفاوتی که در طعم کباب مشکاکی وجود دارد در استفاده از ادويه هاي خاص و خوشمزه آن است . یکی از این ادويه ها کاری مخصوص است که طعم بی نظیری به کباب مشکاک می دهد.شما می توانید کباب مشکاک را به همر
تفاوت غذای گیاهی با داروی گیاهی چیست؟؟داروی گیاهی دارای ترکيبات شیمیایی است که از نظر تکاملی مورد نیاز بدن نمیباشد. یعنی برای بدن انسان تعریف نشده وناشناخته هست .اما مصرف ان دارو بدلیل ترکيبات ناشناخته برای بدن میتواند عوارض ایجاد کند .همچنین میتواند برای بیماریها مفید نیز باشد
اما غذای گیاهی یعنی همه ترکيبات ان مورد نیاز بدن میباشد وبرای بدن ضروریست.مانند نان .گوشت .سبزیجات ونبود یا کمبود ترکيبات ان میتواند سبب بروز نقص وبیماری در بدن ش
لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته بندی : پاورپوینتنوع فایل :  powerpoint (ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )تعداد اسلاید : 14 اسلاید قسمتی از متن powerpoint (ppt) :  10پیوند کووالانسیفرمول ترکيبات یونی و کووالانسیفرمول در ترکيبات یونی نشان دهنده ساده ترین نسبت یون ها در بلور یا شبکه استNaCl, AlCl 3 , Fe 2 O 3فرمول در ترکيبات کووالانسی بیانگر یک واحد مشخص است که مولکول نامیده می شودو وجود خارجی داردOHHH 2 OF 2FFساختار ترکيبات کووالانسیبر اساس نظریه لوویس نشان داده
هل
 
 
هل از خانواده ی زنجبیل و بومی جنوب هندوستان است. قدمت ادويه هاي هندی به آغاز تمدن بشری باز می گردد و در نوشته هاي کهن هندی به هل اشاره شده است. این ادويه، از زمان هاي قدیم مصارف تغذیه ای و دارویی داشته است و آشوریان و بابلیان هم با خواص آن آشنا بوده اند. هنوز هم این محصول یکی از با ارزش ترین ادويه هاي جهان است و در آسیای شرقی به طور گسترده کشت و استفاده می شود. مصرف کنندگان عمده ی هل در جهان، کشورهاي خاورمیانه(در تهیه ی چای و قهوه) و کشورهاي
فروش دستگاه آسیاب از طریق سایت امکان پذیر می باشد. دستگاه آسیاب ادويه برای آسیاب کردن انواع ادويه جات اعم از فلفل، دارچین، زنجبیل، هل، میخک، سنجد و . به کار می رود. دستگاه آسیاب ادويه جات دارای محفظ? قیفی شکل است که ادويه از آنجا به آسیاب وارد می شود و سپس با مشخص شدن توری برای ریز یا درشت آسیاب شدن ادويه عملیات انجام شده و خروجی حاصل تولید می گردد. قیمت دستگاه اسیاب قیمت دستگاه اسیاب به صورت روزانه قابل اطلاع از طریق شرکت است. قیمت دستگاه اسی
مرغ یان سوجی که اصالتا غذایی تایوانیست امروزه در بسیاری از کشورهاي شرق آسیایی مخصوصا چین به عنوان یکی از روش هاي محبوب سرو مرغ بکار می رود. این روش سوخاری کردن مرغ باعث ترد ماندن آن همراه با کمی تندی است.
مواد لازم
 320 گرم مرغ خرد کرده بدون استخوان
 2/3 لیوان پودر نشاسته سیب زمینی* میتوان از نشاسته ذرت نیز استفاده کرد.
 1 دسته کوچک ریحان
 روغن گیاهی
 2 قاشق غذاخوری سویا سس
 1 قاشق غذاخوری آب جو* می توانید از انواع بدون الکل آن نیز استفاده کنید.
 3
از روزگاران بسیار قدیم، مشرق زمین مهد عطرسازی بوده است و عطرهاي شرقی نخستین عطرهاي بوده اند که بدست بشر ساخته شده است و به نقاط دیگر کره زمین راه پیدا کرده اند. عطرهايی که امروزه تحت عطرهاي شرقی می شناسیم در مشرق زمین تولید نشده اند ولی مواد و ترکيباتی که در آن ها استفاده شده است اصالتی شرقی دارند. اما به طور کلی کدام عطرها، شرقی هستند؟ وجود کدام ترکيبات در عطر آن را در دسته عطرهاي شرقی قرار می دهد؟ در این مقاله از کلبه عطر به این موضوعات خوا
رشته فیتوشیمی یکی از شاخه هاي شیمی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری است. این رشته به نوعی به شناسایی و استخراج ترکيبات شیمیایی گیاهان می پردازد. علاقمندان به ساخت داروهاي گیاهی و تحقیق و پژوهش در زمینه ترکيبات گیاهان می توانند با تحصیل در این رشته در زمینه تحقیقاتی و حتی کار در شرکت ها یا کارخانه هاي داروسازی مشغول به کار شوند.
ترکيبات شیمیایی گیاهان مانند آلکالوئیدها، فلاونوئیدها،ترپنوئیدها و.پس از سنتز و استخراج در زمینه هاي دارویی، عطرس
هل دانه‌‌ای خوشبو و خوش طعم است که در آشپزی، شیرینی پزی و تهیه شربت از آن استفاده می‌شود. و در بیشتر غذاهاي ایرانی همراه با دیگر ادويه‌ها به کار می‌رود. به دلیل عطر قوی که دارد، مقداری از دانه هل عطر و بوی غذا را دگرگون می‌کند. هل سبز به نوعی تازگی اولیه خود را حفظ می‌کند و با هر بار استفاده همان عطر و بو را دارد.
بسته بندی تکسو به نوعی طراحی شده است که هل را تا آخرین دانه تازه نگه می دارد. هل همانند زعفران از ادويه هاي گران قیمت محسوب می شود و
دم کردن زعفران، آموزش روش هاي دم کردن این گیاه آرام بخش 
زعفران یکی از با ارزش‌ترین ادويههاي جهان است. رنگ قرمز زعفران رنگی جادویی است که می‌تواند اشتها را افزایش دهد وهمچنین به خاطر کاربردهاي بی شمارش در مصارف خوراکی، درمان و… عنوان گرانترین ادويه را در دنیا به خود اختصاص داده است . خیلی‌ها طریقه مصرف زعفران یا روش دم کردن زعفران را نمی‌دانند.
برای دم کردن زعفران راه هاي مختلفی دارید و بر اساس هر شیوه دم کردن، طبیعتا رنگ و طعم متفاوتی
یکی از مشکلاتی که در هنگام حفر چاه هاي نفت و گاز به وجود می آید ، خوردگی تجهیزات ناشی از وجود ترکيبات خورنده مانند SO2 ، CO2 ، انواع اسید ها ، اکسیژن و . است. این ترکيبات با حمله به تجهیزاتی که در این صنعت استفاده می شوند مانند مته هاي حفاری ، شیرها ، لوله ها و . ، باعث خوردگی و رسیدن آسیب به آنها می گردند. یکی از ترکيباتی که به منظور جلوگیری از وقوع این نوع خوردگی مورد استفاده قرار می گیرد تری اتانول آمین است . تری اتانول آمین با خنثی کردن ترکيبات
پودر رژیمی مخلوط مالت غلالت و انواع ادويه و گیاهان دارویی
این ترکیب کاملاً طبیعی و گیاهی می باشد که مصرف آن در یک دوره کوتاه مدت موجب کاهش وزن می گردد. مکانیزم اثر این ترکیب به
نحوی است که با افزایش
فعالیت هاي متابولیکی در بدن موجب سوختن مواد ذخیره ای بدن (چربی مخصوصاً
در ناحیه پهلو و شکم) می گردد.  افزون بر این به لحاظ خاصیت ملینی ضعیف ، از جذب برخی ترکيبات در
زمان مصرف غذا جلوگیری می نماید.

 با این محصول به راحتی وزن کم خواهید کرد . پودر ر
آرسنیک به داشتن خواص مضری برای سلامت انسان مشهور شده است. با این حال، برخی ترکيبات آرسنیک در دوزهاي دقیق و تعیین شده می توانند در درمان هاي پزشکی مورد استفاده قرار گیرند. محققان می گویند یکی از این ترکيبات حتی قادر است به درمان سرطان نیز کمک کند.
ادامه مطلب
ترشی از انواع چاشنی هاي خوشمزه و خوش طعم است و انواع مختلفی دارد. ترشی فلفل سبز از انواع ترشی ها با طعم متفاوت و ایده آل است در طرز تهیه ترشی فلفل سبز از فلفل سبز شیرین و نمک و ترخان و سرکه و سیر و ادويه ترشی و پودر فلفل قرمز استفاده می شود.
ترشی لوبیا سبز و ترشی بامیه و ترشی فلفل سبز از انواع ترشی ها با طعم متفاوت هستند و شما می توانید این نوع ترشی ها را با انواع پلو ها و غذاهاي گوشتی میل کنید.
مواد لازم
فلفل سبز شیرین : 500 گرم
ترخان : 2 شاخه
نمک : 5
کاهش سریع کلسترول کار این ادويه است !
 
ادويه جات و گیاهانی بسیار مفیدی وجود دارد که از آن ها می توان برای کاهش کلسترول خون استفاده کرد، گیاهان و ادويه هايی که برای سلامتی هم بسیار مفید است.
کاهش کلسترول خون با ادويه هايی مفید و پر کاربرد
مدیریت کلسترول خون شرایط سنی خاصی را نیاز ندارد بلکه در همه سنین باید مراقب این چربی خطرناک در رگهاي خونی خود باشیم. ادويه جات مفیدی وجود دارند که می توان برای کاهش کلسترول خون از آنها استفاده کرد. گیاهان, م
گوشت قرمز
دارچین
پودر گل‌سرخ
زعفران
پیاز
رب‌گوجه
بادمجان
برنج
بادمجون‌ها رو مربعی خورد کنید و تلخیشو بگیرید و سرخ کنید.
گوشت رو با نمک و فلفل و پیاز و سیر و. آب‌پز کنید و اجازه بدید آبش کاملا گرفته بشه.
پیازها رو توی روغن داغ تفت بدید تا طلایی بشه، بعد ادويه‌ها و رب‌گوجه رو اضافه کنید و تفت بدید تا بوی ادويه‌ها به مشام برسه.
بعد بادمجون، گوشت و زعفرون رو اضافه کنید. کمی تفت بدید و شعله رو خاموش کنید.
رنج رو آبکش کنید و مواد رو لابه‌لای برن
 
بیشتر ترکيبات گیاهی گندم در سبوس و مواد مفید متمرکز شده اند که در گندم سفید تصفیه شده وجود ندارند . بالاترین میزان آنتی اکسیدان ها در لایه آلوئورون ، یک جزء سبوس وجود دارد. آلوئور گندم همچنین به عنوان یک مکمل رژیم غذایی به فروش می رسد . ترکيبات گیاهی رایج در گندم شامل موارد زیر است:
اسید فروولیک. این پلی فنول آنتی اکسیدان غالبا در گندم و سایر غلات موجود است . اسید فیتیک. فیتریک اسید غلیظ در سبوس ممکن است جذب مواد معدنی در بدن شما مانند آهن و رو
طرز تهیه پیچاق قیمه :پیاز‌ها را خلالی نموده و با کمی کره تفت می‌دهیم تا طلایی شود.
در این مرحله گوشت و برگ بو را اضافه نموده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا آب گوشت کشیده شود .
مقداری ادويه اضافه کرده و دوباره تفت می‌دهیم سپس آب را افزوده و اجازه می‌دهیم گوشت‌ها بپزند.
خلال بادام را حدود دو ساعت در آب خیس کرده، سپس آبکش نموده و در کمی کره تفت می‌دهیم و به همراه زعفران به گوشت‌هاي پخته شده اضافه می‌کنیم وقتی میزان آب خورش به اندازه دلخواه رس
هدایت گرمایی نانو‌‌ساختار دو بعدی نیترید بور (BN) و ترکيبات پلیمری اش
دانلود مقاله ترجمه شده 2019 با عنوان هدایت گرمایی نانو‌‌ساختار دو بعدی نیترید بور (BN) و ترکيبات پلیمری اش، در قالب فایل word و در حجم 32 صفحه، همراه با Pdf اصل مقاله انگلیسی. هدایت گرمایی بالا، پایداری ساختار، خواص مکانیکی و ضد‌اکسندگی فوق العاده باعث شده است که نیترید بور شش وجهی (h-BN)، یک .

 
 
 
ادويه ایتالیایی
دویه از دیرباز به دلیل خواص ضدالتهابی آن استفاده می شده است. طعم خاکی گزینه هاي خوش طعمی مانند کاری، سوپ، و غذاهاي برنج را تکمیل می کند. واقعیت جالب: برای جذب بهتر خواص ضد التهابی طبیعی آن، هنگام پخت با ادويه باید کمی فلفل سیاه اضافه کنید! جدا از دستور العمل هاي سنتی، ممکن است به سختی راه هايی برای گنجاندن این ادويه تلخ در روتین خود پیدا کنید. پس چرا این هک ساده ادويه را امتحان نکنید تا از مزایای سلامت شگفت انگیز این ادويه بی
خوردن بلال در یک شب سرد زمستانی ، آن هم بلالی که به اصطلاح دودی شده  و عطر بویش کوچه را پر کرده باشد ، برای همه لذت بخش هست.پختن بلال هم برای خودش روش خاصی دارد که می توان با انجام اش ، بلالی به مراتب خوشمزه تر را تجربه کرد.اگه دوست دارید بلالتون خوشمزه تر باشه مطلب زیر را بخوانید !!!
فوت و فن هاي پختن بلال روی آتش 
بوی بلال کبابی از آن دسته بوهاي آشنایی است که کمتر می توان در مقابلش بی تفاوت بود. این هم یک دستور عالی و بسیار سالم و رژیمی برای پخت
جزوه درسی کربوهیدراتها از کتاب شیمی ترکيبات طبیعی امیل فیشر به صورت تایپ شده و تهیه شده توسط سایت وی.اچ.دی فایل، این جزوه برای دانشجویان ارشد شیمی (فیتوشیمی) می باشد.
به صورت نکته برداری و دسته بندی شده مطالب در فصل کربوهیدراتها که فصل مهمی از کتاب شیمی ترکيبات طبیعی است.
برای کسب اطلاعات بیشتر و خرید مطمئن این جزوه درسی با قیمت بسیار مناسب وارد لینک زیر و فروشگاه فایل وی اچ دی فایل، شوید.
لینک دریافت فایل جزوه کربوهیدراتها از شیمی ترکيبات ط
همون طور که میدونید یا احتمالا شنیدید شلغم برای سرماخوردگی خوب هست و معمولا به صورت آب پز مورد استفاده قرار می گیره تا سرماخوردگی یا گلو درد رو بهبود ببخشه اما امروز قصد دارم تا به معرفی آش این سیفیجات بپردازم و آن را به شما توصیه کنم.
پخت آن مانند تمام آش هاي دیگر است مواد تشکیل دهنده آن سبزی، عدس، پیاز، شلغم و ادويه هاي مورد دلخواه هست که معمولا از کمی فلفل و نمک استفاده میشه. برای پختن این آش کافیه که ابتدا سبزی و عدس را داخل قابلمه بریزید ت
هر ساندویچ همبرگر از ۴ جز اصلی تشکیل می‌شود که بدون هر کدام از آنها، غذایی تهیه شده ناقص بوده و نمی‌توان به آن همبرگر گفت. برگر، نان همبرگر، سس و مخلفات مانند سبزیجات یا ادويه مخصوص همبرگر که درنهايت یک ساندویچ همبرگر را تشکیل می‌دهند.
نان همبرگر:
در گذشته از همان نان‌هايی که در هر منطقه پخته می شد، برای تهیه همبرگر استفاده می‌شد، اما بعدها نان همبرگر تغییر کرد و به شکل نان‌هاي صنعتی گرد اسفنجی با آردگندم که کمی طعم شیرین دارند تبدیل
غذای سنتی , غذاهاي سنتی استان اردبیل , طرز تهیه انواع غذاهاي سنتی خوشمزه
خورش بادام اردبیلی یا خورش پیچاق قیمه
یکی از خورش‌هاي ایرانی و غذای سنتی و محلی مردم شهر اردبیل است که مواد
تشکیل دهنده آن شامل گوشت، خلال بادام، تخم مرغ و ادويههاي مختلف است. در
ادامه آموزش پخت این خورش خوشمزه را برای شما آماده کرده ایم.
مواد لازم برای پیچاق قیمه:
گوشت قیمه‌ای: ۵۰۰ گرم خلال بادام: ۱۵۰ گرم پیاز داغ: ۱ پیمانهتخم مرغ: ۳ عدد رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق مرباخوری
قاپاما
یکی از بهترین غذاهاي ارمنی قاپاما نام دارد که در آن از کدو حلوایی استفاده می شود و طعم بسیار لذیذی دارد.در ارمنستان مردم برای مراسمات خاص یا عید ها قاپاما را می پزند.در تمامی رستوران هاي ارمنستان قاپاما وجود دارد و شما می توانید میل کنید.پخت قاپاما سخت نیست و شما می توانید خودتان این غذا را بپزید.طرز تهیه قاپاما این گونه است که ابتدا داخل کدو هاي حلوایی یا کدوهاي تنبل را خالی می کنند سپس در داخل آن ها برنج هاي پخته شده و میوه هايی مثل س
کوفته قلقلی یک نوع کوفته گوشتی چند منظوره است که برای همراهی با اغلب غذاها می‌توان از آن استفاده کرد. انواع خورش، پلو، سوپ و پاستا با وجود این کوفته گوشتی درست می‌شود. برای اینکه کوفته قلقلی وا نرود و منسجم باشد، باید شیوه صحیح درست کردن آن را بدانید که در زیر به شما آموزش داده می‌شود.
کوفته قلقلی یا میت بال از گوشت چرخ شده، خرده نان، پیاز رنده شده، تخم مرغ، کره و ادويه‌ تشکیل شده است. این مواد را با هم ترکیب کرده و به صورت یک توپ کوچک در می
آشنایی با گیاهان دارویی مختلف برای هر کسی مفید است مخصوصاً اگر آن شخص آشپزی منزل را بر عهده داشته باشد.
به گزارش آلامتو و به نقل از بدونیم؛ ادويه جات هم برای طعم غذا و هم برای سلامتی نقش بسزایی دارند و همه ما می دانیم که تا چه اندازه قوی هستند. به عنوان مثال مقدار آنتی اکسیدان موجود در نصف قاشق چایخوری دارچین چندبرابر یک فنجان بلوبری می باشد. یا نصف قاشق چایخوری پونه کوهی به اندازه ۳ فنجان اسفناج آنتی اکسیدان دارد.
زردچوبه
زردچوبه پادشاه ادوی
دانه گلپر مشابهی از نظر بو و مزه ندارد. این دانه‌هاي خوش عطر دارای طعم خاص و تندی است که از گذشته تا به حال درآشپزی و حتی درمان ناراحتی‌هاي گوارشی از آن استفاده می‌شده است. آن را پودر می‌کردند و به عنوان ادويه به طور مستقیم یا همراه با سایر ادويه‌ها در ترشی‌ها یا در غذاها می‌ریختند.
گیاه گلپر در غذاهاي ایرانی و ایتالیایی به وفور مورد استفاده قرار می‌گیرد. گلپر در بیشتر غذاها استفاده می‌شود؛ به این صورت که در غذاهاي تهیه شده با باقلا (جهت
گیاهانی که می توانند به شما در کاهش وزن کمک کنند
 
پنهانی نیست که آنچه شما روی صفحه خود می گذارید نقش اصلی در کاهش وزن دارد.
اما آنچه در کابینت ادويه خود نگه دارید ممکن است به همین اندازه مهم باشد.
نشان داده شده است بسیاری از گیاهان و ادويه جات ترشی جات را تقویت می کنند و باعث افزایش چربی سوزی و کاهش وزن می شوند.
در اینجا 13 گیاه شگفت انگیز وجود دارد که ممکن است به شما در کاهش وزن کمک کند.
1. شنبلیلهشنبلیله یک ادويه خانگی معمولی است که از Trigonella foenum-
استفاده از زیره سبز در میان خانواده هاي هندی بسیار زیاد است. زیره جزو جدایی ‌ناپذیر اکثر ادويه کاری ها می باشد. زیره سبز نه تنها در هند بلکه در سراسر آسیا، یک ادويه است که به طور گسترده در انواع تدارکات و غذاها به کار می‌رود. زیره سبز اساسا دانه خشک گیاه Cuminin cyminum است و به طور معمول قهوه ای رنگ است. نوع سیاه آن، زیره سیاه نام دارد که یک بوی متمایز چوبی و گرم و تند دارد که منحصر به ادويه است.
حقایقی راجب زیره سبز
زیره به عنوان یکی از قدیمی‌ترین اد
گل کلم ۱ کیلو هویج نیم کیلو خیار نیم کیلولوبیا سبز نیم کیلوسیر ۲ تا ۳ بوتهفلفل سبز تند چند عددسرکه به میزان لازمنمک به میزان لازم سبزی ترشی (من از ترخون ، مرزه ،نعناع ،گشنیز و جعفری استفاده کردم ) به میزان لازم ادويه ترشی به میزان لازم ( این ادويه رو از مامانم گرفتم که از عطاری خریده ) ( اما مخلوطی از سیاه دانه ،پودر تخم گشنیز ، گلپر ، فلفل سیاه ،فلفل قرمز ، رازیانه ،پودر زیره سبز ،جوز هندی ، دارچین هستش )
گل کلم رو تکه تکه کردم و خوب شستم . خیار
کلم پلو با طعمی دوست داشتنی چگونه درست می شود ؟
تا به حال شاید غذاها و سالاد هاي مختلفی را با کلم درست کرده باشید اما این بار با پیشنهاد آشپزخانه نمناک همراه باشید تا طرز تهیه کلم پلو را به شما آموزش دهیم :
مواد لازم برای تهیه کلم پلو برای 4 نفر
برنج:3 پیمانه
گوشت چرخ کرده :400 گرم
کلم خرد شده:یک عدد کوچک
پیاز خرد شده:یک عدد متوسط
نمک و ادويه:به میزان لازم
روغن :برای سرخ کردن
رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری 
طرز تهیه کلم پلو
در ابتدای کار کلم را که د
همه چیز درباره گیاه آنغوزه | فوائد ، ترکيبات ، طریقه مصرف ، عوارض
در این مقاله از صمیم دردانه به گیاه آنغوزه پرداخته ایم ، تاریخچه گیاه آنغوزه چیست ؟ و چه فوایدی دارد ، آیا در پزشکی کاربردی دارد ؟ نحوه کشت این گیاه ، شرایط نگهداری ، ترکيبات و عوارض احتمالی و مصرف بیش از حد آن چه عوارضی دارد .
آنغوزه از گیاهان دارویی مهم تیره چتریان با خواص فراوان است .ارتفاع آن به 5.2 متر میرسد . ساقه آن نسبتا محکم و ضخیم با سطحی خشن است.
ادامه مطلب
تمام خواص، فواید و عوارض زنجبیل ، عضو برتر نسخه هاي درمانی طب سنتی
زنجبیل به عنوان ادويه ی آشپزی و دارویی در بسیاری از فرهنگ هاي سنتی مورد استفاده بوده است. آن هم چنین گیاهی قدرتمند با فواید سلامتی متعدد است. 
زنجبیل چیست؟
زنجبیل نوعی ادويه از ریشه گیاهان Zingiber officinale است . عموما در آشپزی در بسیاری از غذاهاي آسیایی، دارو هاي گیاهی و خاورمیانه به کار می رود زنجبیل از شاخه کورکومین است این روش عموما برای درمان مشکلات روده و معده مفید و غذایی ع
یک ساعت برایش روضه خواندم که ابروهايم را نازک کوتاه پایین صاف بردارد.گفته بودم ابروی پهن به من نمی آید.حرف هايم را تائید کرده بود و خیالم راحت که شاید .آینه را که داد دستم دیدم ابروهايم هلال شده بودو پهن .بغض شدممی گویم چشمام ریزه ابروی پهن اخمو می کنه منو.نازک ترش کنید.می گوید مد نیست آخه.می گویم بهم اونجوری بیشتر میادمی گویم کوتاهش کنید میگه حیفه ابروهاتهر چیزی که من می گفتم او باز یک توجیهی برای کارش داشتدلم برای دست هاي آر
مواد لازم:میگو دریاییپیاز
گوجهسیب زمینیکرهروغنادويهابتدا میگوها را آغشته به ادويه زردچوبه، نمک، فلفل سیاه کنید سپس آن را به مدت 2 ساعت در یخچال نگهداری کنید تا طعم دار شوند.پس از 2 ساعت که میگوها طعم دار شدند، ابتدا سیب زمینی را نگینی خرد کنید. ماهیتابه را روی اجاق با دمای متوسط قرار دهید.روغن را در ماهیتابه بریزید و صبر کنید تا کمی داغ شود. سیب زمینی را سرخ کنید و پس از پخته شدن آن را در ظرفی قرار دهید.روغن را از ماهیتابه خارج کنید. کرده را در
مواد لازم
اسپاگتی: ۴۵۰ گرم
روغن زیتون: ۱/۴ پیمانه
سیر: ۳ حبه
پیاز: ۱/۲ یک عدد، خلالی خیلی نازک (حدود ۱ پیمانه)
ادويه ایتالیایی: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ قاشق غذاخوری
گوجه نگینی شده: ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه سبز: ۱/۲ پیمانه خلال شده
فلفل دلمه قرمز: ۱/۲ پیمانه خلال شده
آب: ۳ پیمانه
سس مارینارا: ۲ پیمانه
ریحان: ۲ شاخه + مقداری برای تزئین
پنیر موزارلا: ۲ پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده: مقداری برای سرو
 
طرز تهیه
۱. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سلسیوس روشن کنید.
۲. پاستای خش
ادويه و داروی گیاهی با ثیر عالی در سوزاندن چربی شکم و پهلو
سوزاندن چربی شکم و پهلو کمی دشوار است چرا که بافت این چربی ها کمی سخت تر از چربی هاي نواحی دیگر بدن می باشد. در طب سنتی،ادويه ای برای لاغری و سوزاندن چربی شکم و پهلو پیشنهاد می شود که اثری شگفت انگیز دارد.
گیاهان و ادويه خاص می توانند کمک کنند وزن بدن را با افزایش متابولیسم بدن، کاهش بافت چربی و کم کردن اشتها حفظ کنند.،جینسینگ ، فلفل قرمز، فلفل سیاه، دارچین، زرد چوبه و زنجبیل همگی ممکن
در این مطلب با کمک یافته هاي جدید و کاملا علمی موسسات معتبر پزشکی-گیاهی دنیا، راجب خواص، مضرات و نحوه استفاده اصولی از فلفل سفید در رژیم غذایی مان صحبت می کنیم. در حال حاضر تنها خواص زیر برای فلفل سفید از نظر علمی ثابت شده اند و مواردی که در بسیاری وب سایت ها مشاهده می کنید عمدتا نظر شخصی است!
به طور خلاصه
فلفل سفید به طور گستردهاي در درمان آرتروز، درد مفاصل و کاهش فشار خون به کار برده میشود؛ سلامت قلب را بهبود میبخشد، کلسترول خوب بدن را حفظ می
ریلایف یا همان دیکلومول یک مسکن غیر استروئیدی است. از این دارو برای کاهش درد و التهابات در شرایطی مختلف استفاده می‌شود. از این دارو برای درمان گرفتگی عضلات در دوران قاعدگی نیز استفاده می‌شود.
ترکيبات دیکلومول
دو ماده اصلی این دارو دیکلوفناک و پاراکتامول (استامینوفن) است. میزان ترکیب این دو ماده با توجه به نوع دارو متفاوت است.
مزایای قرص دیکلومول
دیکلومول یک داروی مسکن است و برای تسکین دردهاي زیر استفاده می‌شود:
آماس زردپی
آماس مفصلی
گرفت

آخرین مطالب

آخرین جستجو ها