نتایج جستجو برای عبارت :

برنج پامیر درباریgo

یک نکته مهم در مورد پخت برنج هاشمی
 
 
بهتر است برنج را قبل از پختن خیس کنیم این کار چندین مزیت دارد
۱-خیساندن برنج قبل از پخت باعث میشود حجم برنج بیشتر شود مثلا اگر یک پیمانه برنج را بدون خیس کردن
پخت کنیم و ۵ قاشق برنج داشته باشیم همان مقدار برنج را اگر ۳ ساعت قبل خیس کنیم ۸ الی ۱۰ قاشق برنج
خواهیم داشت.
۲-خیساندن برنج باعث میشود برنج پخت شده دانه بلند تر و به اصطلاح ری بیشتری بکشد.
۳-خیساندن برنج باعث میشود برنج بعد از پخت نرم تر شود.
۴-خیساندن
یک نکته مهم در مورد پخت برنج هاشمی
 
 
بهتر است برنج را قبل از پختن خیس کنیم این کار چندین مزیت دارد
۱-خیساندن برنج قبل از پخت باعث میشود حجم برنج بیشتر شود مثلا اگر یک پیمانه برنج را بدون خیس کردن
پخت کنیم و ۵ قاشق برنج داشته باشیم همان مقدار برنج را اگر ۳ ساعت قبل خیس کنیم ۸ الی ۱۰ قاشق برنج
خواهیم داشت.
۲-خیساندن برنج باعث میشود برنج پخت شده دانه بلند تر و به اصطلاح ری بیشتری بکشد.
۳-خیساندن برنج باعث میشود برنج بعد از پخت نرم تر شود.
۴-خیساندن
معرفی ویژگی‌های انواع برنج هاشمی
 
 
برنج هاشمی یکی از باکیفیت‌ترین انواع برنج ایرانی است که علاوه بر کیفیت عطری و طعمی دارای مزایا و
ویژگی‌های منحصر بفردی در تولید است. این برنج دارای ساقه‌های نازکی است که آفت‌های مختلفی مثل کرم
ساقه خوار امکان رشد و فعالیت در آن را ندارند و در نتیجه این برنج نیاز به سم پاشی کمتری دارد و به همین
دلیل به عنوان یک برنج ارگانیک و سالم شناخته می‌شود.
برنج هاشمی در رقم‌های مختلفی تولید می‌شود و هر رقم از آن
ریشه نام ممنوعه
نام دیگر برنج سیاه برنج ممنوعه است. اما این بدان معنا نیست که نباید از آن استفاده کرد. این برنج در چین باستان ریشه دارد، جایی که فقط امپراتور چین یا خانواده سلطنتی، اجازه خوردن آن را داشتند، زیرا کمیاب، خوشمزه و مغذی بود. بنابراین، خوردن آن برای مردم عادی ممنوع شد. برنج سیاه، همچنان کم‌یاب و یکی از سالم‌ترین غذاهاست.
این برنج، منبعی از ویتامین‌ها و مواد معدنی است. ارزش تغذیه‌ای برنج سیاه از برنج سفید و قهوه‌ای موجود در باز
دستور پخت برنج هاشمی به روش کته 
 
ابتدا برنج را درون قابلمه ریخته و چندین بار آبکشی می کنیم
به ازای هر پیمانه به یک و نیم پیمانه آب و یک چهارم قاشق چایخوری نمک به آن اضافه می کنیم و به مدت ۳
ساعت در گوشه ای میگذاریم تا خیس بخورد.
قابلمه را روی شعله ملایم گاز قرار می دهیم تا آب برنج تبخیر شود و برنج دم بکشد.
اگر برنج را بدون خیس کردن خواستیم بپذیم ابتدا با شعله زیاد آب برنج را به نقطه جوش می رسانیم و سپس
شعله گاز را بسیار کم می کنیم تا آب برنج تبخی
راه کارهای تشخیص ف برنج از مس چیست ،برای اغلب افراد پیش امده که بین ف برنج و مس یا فات دیگر تمایزی نمیدانند البته تشخی ف برنج از مس مقداری سخت میباشد  ما در این مقاله راه کارهای جالبی داریم که به شما میگوییم چگونه ف برنج از مس را تمیز دهید
نگه داری برنج هاشمی 
 
 
برنج را در جای خشک نگهداری کنید و ترجیحا از سطح زمین فاصله دهید.
در مکان هایی از منزل یا انبار که رطوبت بالا دارد احتمال شپشک برنج بالا است. جهت اطمینان خاطر میتوانید چند
حبه سیر درون ظرف یا گونی برنج یا در انبارها لا به لای برنج قرار دهید تا از نزدیکی هر گونه ه عایق شود.
اگر زمانی برنج شما شپشک زد نگران نباشید. برنج را درون هوای آزاد پهن کنید و مقداری نمک روی آن بپاشید. بعد
از یک روز برنج را جمع و مصرف کنید.
در انبارها
نگه داری برنج هاشمی 
 
 
برنج را در جای خشک نگهداری کنید و ترجیحا از سطح زمین فاصله دهید.
در مکان هایی از منزل یا انبار که رطوبت بالا دارد احتمال شپشک برنج بالا است. جهت اطمینان خاطر میتوانید چند
حبه سیر درون ظرف یا گونی برنج یا در انبارها لا به لای برنج قرار دهید تا از نزدیکی هر گونه ه عایق شود.
اگر زمانی برنج شما شپشک زد نگران نباشید. برنج را درون هوای آزاد پهن کنید و مقداری نمک روی آن بپاشید. بعد
از یک روز برنج را جمع و مصرف کنید.
در انبارها
طریقه پخت برنج ایرانی و هندی
 
 
در مورد تفاوت زمان نگهداری برنج ایرانی و خارجی می توان گفت که برنج خارجی را می توان زمان طولانی تری نسبت به برنج ایرانی نگه داشت. یکی از دلایل این زمان طولانی مواد نگهدارنده برای جلوگیری از شپش زدن که در آن استفاده می شود. اما با توجه به این شرایط استفاده از این مواد و همچنین قیمت پایین برنج خارجی، استقبال از آن بیشتر می باشد.
 یکی دیگر از تفاوت های برنج ایرانی و برنج خارجی، نوع پخت آن ها است. پختن برنج خارجی به
اگر برنجتان شور شد
• اگر هنگام پخت کته و موقع جوشیدن برنج در آب، متوجه شدید که برنج خیلی شور شده است، داخل آب برنج چند تکه سیب زمینی پوست کنده بریزید. سیب زمینی، شوری غذا را به خود جذب می کند.
• اگر قبل از آبکش کردن برنج متوجه شوری آن شدید، موقع آبکش کردن، مقدار آب بیشتری روی برنج آبکش شده بریزید.
• اگر دیگر کار از کار گذشته بود و کاری برای جبران شوری برنج نمی توانستید انجام دهید خورش را کم نمک بپزید.
ادامه مطلب
راز و رمزهای تهیه پلو»ی خوشمزه و خوش قد و بالاچلو صرفا به برنجی که به روش آبکش تهیه شده گفته می شود و پلو همه برنج ها و کته را هم شامل می شود.
چلو آبکش:
برای تهیه برنج ابتدا باید کاملا آن را پاک کرد که مبادا داخل آن، سنگ یا فضله موش باشد. سپس باید شست. برنج را موقع شستن نباید چنگ زد. موقع شستن مقداری از نشاسته برنج خارج می شود. تا وقتی که آب زلال شود معمولا 3 بار شسته می شود.
سپس برنج را با مقداری نمک داخل ظرف بزرگی خیس کرد تا برنج پس از خیس خوردن و
شیر برنج غذای خوشمزه ای هست که خیلی ها دوسش دارن. ولی در ماه رمضون بیشتر یادش میفتیم و درست میکنیم. البته میشه این غذا رو به صورت سرد و به عنوان یک دسر خوشمزه برای مهمونی ها هم سرو کرد.
مواد لازم برای شیر برنج
برنج 2 پیمانه
شیر 8 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
گلاب 1/2 پیمانه
هل 1/2 قاشق چایخوری

ادامه مطلب
شیر برنج غذای خوشمزه ای هست که خیلی ها دوسش دارن. ولی در ماه رمضون بیشتر یادش میفتیم و درست میکنیم. البته میشه این غذا رو به صورت سرد و به عنوان یک دسر خوشمزه برای مهمونی ها هم سرو کرد.
مواد لازم برای شیر برنج
برنج 2 پیمانه
شیر 8 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
گلاب 1/2 پیمانه
هل 1/2 قاشق چایخوری

ادامه مطلب
طرز تهیه شیر برنج
شیر برنج غذای خوشمزه ای هست که خیلی ها دوسش دارن. ولی در ماه رمضون بیشتر یادش میفتیم و درست میکنیم. البته میشه این غذا رو به صورت سرد و به عنوان یک دسر خوشمزه برای مهمونی ها هم سرو کرد.
مواد لازم برای شیر برنج
برنج 2 پیمانه
شیر 8 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
گلاب 1/2 پیمانه
هل 1/2 قاشق چایخوری

ادامه مطلب
برنج را آبکش بزنیم یا نه - آموزش خرید برنج مرغوب
دمپخت
بهتر است یا آبکش؟ مسئله این است! برنج غیر از نشاسته، پروتئین و چربی،
ویتامین هم دارد؛ بویژه ویتامین‌های مهم گروه ب مثل ویتامین بِ‌یک. وقتی
برنج آبکش می‌شود این ویتامین‌ها که محلول در آب هستند بیشتر از دست
می‌روند. بنابراین ارزش غذایی برنج کته بیشتر از آبکش آن است. برخلاف تصور
افراد،‌ با آبکش کردن مقدار نشاسته برنج کم نمی‌شود؛ چون خود دانه برنج
حاوی نشاسته است و تا برنج می‌بینید ن
 
 
درست کردن کته به مراتب از تهیه برنج آبکش راحت‌تر و سریع‌تر است، ما هم این حقیقت را کتمان نمی‌کنیم اما درست کردن یک کته خوب (Persian Rice) و باکیفیت و خوشمزه هم فوت و فن‌های خودش را دارد. 
 
مواد لازم
 
برنج  4 پیمانه
روغن به مقدار لازم
نمک 1 قاشق غذاخوری
 
طرز تهیه برنج کته ایرانی
برنج خیس خورده را در قابلمه بریزید و سطح آب برنج را به شکلی تنظیم کنید که تقریبا یک بند انگشت بالاتر از میزان خود برنج باشد.
نمک و نیمی از روغن را در برنج بریزید و آن را ر
اگر برنجتان شور شد
• اگر هنگام پخت کته و موقع جوشیدن برنج در آب، متوجه شدید که برنج خیلی شور شده است، داخل آب برنج چند تکه سیب زمینی پوست کنده بریزید. سیب زمینی، شوری غذا را به خود جذب می کند.
• اگر قبل از آبکش کردن برنج متوجه شوری آن شدید، موقع آبکش کردن، مقدار آب بیشتری روی برنج آبکش شده بریزید.
• اگر دیگر کار از کار گذشته بود و کاری برای جبران شوری برنج نمی توانستید انجام دهید خورش را کم نمک بپزید.
 
ادامه مطلب
بهترین برنج ایرانی و انواع برنج های ایرانی از نگاه دلال ها
برنج
ایرانی، هم از جهت مناطق زیر کشت و هم از نظر طعم و بو تنوع زیادی دارد.
برنج صدری در گیلان و برخی مناطق کشور کشت می‌شود. پروتئین این برنج زیادتر
از بقیه برنج‌هاست و اگر بین دو دست بمالید چربی آن را حس  می‌کنید.
هاشمی، دم‌سیاه، دم‌سفید، دم‌زرد، دم‌سرخ، سالاری، حسن سرایی، علی کاظمی،‌ و
شاه پسند از انواع برنج صدری است.
برنج
طارم که مبدأش مازندران است، از صدری کوتاه تر و چاق‌تر
قبل از هر چیز باید بدانیم برنج (برنز) چیست؟
برنج درواقع آلیاژی از مس و روی است. برخی به اشتباه برنج و مس را یکسان فرض می کنند. در مرغوب‌ترین نوع آلیاژ برنج (یا برنز) از شصت درصد مس و چهل درست روی استفاده می‌شود.  
ادامه مطلب
بهترین برنج ایرانی و انواع برنج های ایرانی از نگاه دلال ها
برنج
ایرانی، هم از جهت مناطق زیر کشت و هم از نظر طعم و بو تنوع زیادی دارد.
برنج صدری در گیلان و برخی مناطق کشور کشت می‌شود. پروتئین این برنج زیادتر
از بقیه برنج‌هاست و اگر بین دو دست بمالید چربی آن را حس  می‌کنید.
هاشمی، دم‌سیاه، دم‌سفید، دم‌زرد، دم‌سرخ، سالاری، حسن سرایی، علی کاظمی،‌ و
شاه پسند از انواع برنج صدری است.
برنج
طارم که مبدأش مازندران است، از صدری کوتاه تر و چاق‌تر
بهترین برنج ایرانی و انواع برنج های ایرانی از نگاه دلال ها
برنج
ایرانی، هم از جهت مناطق زیر کشت و هم از نظر طعم و بو تنوع زیادی دارد.
برنج صدری در گیلان و برخی مناطق کشور کشت می‌شود. پروتئین این برنج زیادتر
از بقیه برنج‌هاست و اگر بین دو دست بمالید چربی آن را حس  می‌کنید.
هاشمی، دم‌سیاه، دم‌سفید، دم‌زرد، دم‌سرخ، سالاری، حسن سرایی، علی کاظمی،‌ و
شاه پسند از انواع برنج صدری است.
برنج
طارم که مبدأش مازندران است، از صدری کوتاه تر و چاق‌تر
برای پخت برنج کته می توانید از هر نوع برنجی که دارید مثل برنج ایرانی، هندی، تایلندی و … استفاده کنید. اما برنج ایرانی بخاطر عطر و طعم عالی که دارد، بهترین انتخاب برای درست کردن کته است.
برای هر تعداد پیمانه برنج که دارید، نکاتی که در ادامه برای پخت کته میگم، یکسان است.

ادامه مطلب
اگر برنجتان شور شد
• اگر هنگام پخت کته و موقع جوشیدن برنج در آب، متوجه شدید که برنج خیلی شور شده است، داخل آب برنج چند تکه سیب زمینی پوست کنده بریزید. سیب زمینی، شوری غذا را به خود جذب می کند.
• اگر قبل از آبکش کردن برنج متوجه شوری آن شدید، موقع آبکش کردن، مقدار آب بیشتری روی برنج آبکش شده بریزید.
• اگر دیگر کار از کار گذشته بود و کاری برای جبران شوری برنج نمی توانستید انجام دهید خورش را کم نمک بپزید
 

ادامه مطلب
تفاوت برنج ایرانی و خارجی
 
 
در نگاه کلی می توان گفت که برنج ایرانی به مراتب با کیفیت تر و خوش خوراک تر و خوش بو تر از برنج خارجی می باشد. اما این کیفیت بهتر بهایی نیز دارد و آن هزینه ی نسبتا زیاد برنج ایرانی نسبت به برنج خارجی است.
 از گذشته ی دور برنج ایرانی به خوش طعم و خوش عطر بودن مشهور است. اما بر خلاف برنج خارجی به عنوان مثال برنج هندی به اندازه آن ها قد نمی کشد. و پختن آن نیاز به مهارت و تجربه بالایی دارد، که اصولا کسانی که تجربه کمتری در آ
دستور پخت شیر برنج
شیر برنج از غذاهای مقوی و ساده‌ای است که از گذشته تابحال محبوبیت خود را در میان ما ایرانیان حفظ کرده‌است. می‌توان آن را به عنوان صبحانه، دسر و در ماه‌ مبارک رمضان سر سفره افطاری سرو کرد. در تابستان که مرباها و شربت‌های خوشمزه‌ای از جمله مربای آلبالو،مارمالاد تمشک، انجیر و غیره درست می‌کنیم، می‌توانیم شیر برنج خنکمان را خوشمزه‌تر کنیم. این غذا به خاطر داشتن شیر و برنج منبع غنی از کلسیم و ویتامین B است. طرز تهیه این
                                             روش درست کردن کته ساده
مواد لازم :برای 6 نفر
برنج:6 پیمانه/نمک:به میزان لارم/روغن:2قاشق غذاخوری/اب:6 پیمانه
طرز تهیه:ابتدا برنج را می شوییم و به مدت 1 الی 2 ساعت می گذاریم تا خیس بخورد.
سپس اب برنج را خالی می کنیم و برنج خیس شده را درون ظرف مناسب می ریزیم
و شش پیمانه اب،نمک و روغن را به ان می افزاییم،مواد را خوب به هم می زنیم و روی
حرارت قرار می دهیم تا خوب پخته شود.وقتی اب برنج تمام شد،شعله گاز را کم می کنیم
و روی
چلو آبکش:
برای تهیه برنج ابتدا باید کاملا اون رو پاک کرد که مبادا داخلش سنگ یا فضله موش باشه . سپس باید شست . برنج رو موقع شستن چنگ نباید زد .موقع شستن مقداری از نشاسته برنج خارج میشه . تا وقتی که آب زلال بشه معمولا 3 بار شسته میشه .
سپس برنج رو با مقداری نمک داخل ظرف بزرگی خیس کرد تا برنج پس از خیس خوردن و زیاد کردن حجم , جاش تنگ نباشه . هنگام خیس کردن برنج نمک یادتون نره .برنج خیس کرده بدون نمک هنگام پخت زود شکفته میشه و برنج پس از آماده شدن نرم و خمی
 
آرد برنج آردی است که از برنج درست می‌شود. برای تهیه آن برنج پوست کنده را یک روز در آب سرد خیس می‌کنند و بعد از خشک شدن آن را می‌کوبند تا آرد شود.
مواد لازم
1 کیلوگرم برنج
2 لیتر آب
دستور العمل‌
برای تهیه آرد برنج خیلی خوب در منزل، برنج را چندین بار بشویید.
به مدت یکی دو روز در آب خیس کنید.
 در این بازه زمانی چندین بار آب برنج را عوض کنید.
سپس برنج را در آبکش ریخته تا آب آن گرفته شود.
سپس برنج مرطوب را می‌کوبیم به طوریکه کاملا نرم شود.
سپس پهن م
شیر برنج از غذاهای مقوی و ساده‌ای است که از گذشته تابحال محبوبیت خود را در میان ما ایرانیان حفظ کرده‌است. می‌توان آن را به عنوان صبحانه، دسر و در ماه‌ مبارک رمضان سر سفره افطاری سرو کرد. در تابستان که مرباها و شربت‌های خوشمزه‌ای از جمله مربای آلبالو،مارمالاد تمشک، انجیر و غیره درست می‌کنیم، می‌توانیم شیر برنج خنکمان را خوشمزه‌تر کنیم. این غذا به خاطر داشتن شیر و برنج منبع غنی از کلسیم و ویتامین B است. طرز تهیه شیر برنج بسیار ساده است 
برنج را آبکش بزنیم یا نه - آموزش خرید برنج مرغوب
دمپخت
بهتر است یا آبکش؟ مسئله این است! برنج غیر از نشاسته، پروتئین و چربی،
ویتامین هم دارد؛ بویژه ویتامین‌های مهم گروه ب مثل ویتامین بِ‌یک. وقتی
برنج آبکش می‌شود این ویتامین‌ها که محلول در آب هستند بیشتر از دست
می‌روند. بنابراین ارزش غذایی برنج کته بیشتر از آبکش آن است. برخلاف تصور
افراد،‌ با آبکش کردن مقدار نشاسته برنج کم نمی‌شود؛ چون خود دانه برنج
حاوی نشاسته است و تا برنج می‌بینید ن
رفع بوی سوختگی از برنج یکی از فوت‌وفن‌هایی است که همه آشپزها با آن آشنا هستند. شاید شما هم این تجربه ناخوشایند را داشته‌باشید که با یک غفلت کوتاه به آشپزخانه برگردید و با بوی سوختگی برنج مواجه شوید. که البته در این حالت کل برنج نمی‌سوزد، بلکه شعله زیاد اجاق گاز معمولا باعث سوختن ته‌دیگ خوشمزه شما می‌شود و بوی سوختگی فقط ناشی از سوختن ته‌دیگ برنج است که متاسفانه به دلیل وجود دم‌کنی در کل قابلمه پخش شده و باعث می‌شود کل برنج بوی سوختگی به
فروش عمده برنج عنبربو کیسه 10 کیلویی 
برنج عنبربو برنجی است که مربوط به خطه خوزستان است 
این برنج از نژاد برنج چمپا گیلان است 
کیفیت خوبی دارد و براحتی می توان آن را در منزل استفاده کرد 
قیمت برنج عنبربو تقریبا با برنج خارجی مثل برنج 1121 باسماتی برابری می کند ولی 100 درصد ایرانی است.
برای اینکه مصرف آن راحت ترباشد میتوان اندکی برنج دودی هاشمی یا طارم محلی در هنگام پخت با آن قاطی کرد تا دلپذیرتر شود.
جهت خرید این برنج و اطلاع از قیمت آن به سایت عم
خواص برنج؛ ۱۰ خاصیت باورنکردنی برنج برای سلامت بدن
تقویت متابولیسم، مراقبت از پوست، کمک به هضم، کاهش فشار خون بالا، کمک به کاهش وزن، تقویت سیستم ایمنی و حفاظت در برابر دیسانتری، سرطان و بیماری‌های قلبی از دیگر خواص برنج به‌شمار می‌روند.
این خواص در بیش از چهل هزار نوع از این دانه‌ی غلات وجود دارد. برنج به دو دسته‌ی اصلی دانه‌های کامل و برنج سفید تقسیم می‌شود. دانه‌های کامل برنج که به شکل اولیه و خالص هستند، ارزش غذایی بالایی دارند. اما
 
برخی راهنمایی ها برای شستن موها با آب برنج
 
 
آب برنج حاوی ساپونین های طبیعی است و می تواند به عنوان یک پاک کننده ملایم استفاده شود. افزودن چای سبز به آب برنج نیز عالی است، زیرا سبب بستن کوتیکول ها و تقویت مو می شود. همچنین ریزش مو را کاهش می دهد.
برخی سوال و جواب های رایج
آیا می توانم آب برنج را شب تا صبح رو موهایم بگذارم؟
این کار لازم نیست، طول مدت 15-30 دقیقه به این دلیل است که کربوهیدرات در آب برنج در موها حتی پس از شستشوی آن برای محافظت از
شیر برنج از غذاهای مقوی و ساده‌ای است که از گذشته تابحال محبوبیت خود را در میان ما ایرانیان حفظ کرده‌است. می‌توان آن را به عنوان صبحانه، دسر و در ماه‌ مبارک رمضان سر سفره افطاری سرو کرد. در تابستان که مرباها و شربت‌های خوشمزه‌ای از جمله مربای آلبالو،مارمالاد تمشک، انجیر و غیره درست می‌کنیم، می‌توانیم شیر برنج خنکمان را خوشمزه‌تر کنیم. این غذا به خاطر داشتن شیر و برنج منبع غنی از کلسیم و ویتامین B است. طرز تهیه شیر برنج بسیار ساده است 
چگونه فرق بین برنج خالص و مخلوط را تشخیص دهیم - آموزش خرید برنج مرغوب و ارزان

نکته
مهم هنگام خرید برنج حتی از نوع مرغوبش این است که محصول از یک نوع باشد و
به اصطلاح قاطی نداشته باشد. اگر برنج قاطی داشته باشد، پخت آن هم سخت
می‌شود و تا خانم‌های خانه‌دار روش پخت آن به دستشان بیاید، برنج به ته
کیسه رسیده است! برای تشخیص برنج خوب و اصیل کافی است مقداری از آن را کف
دست بگیرید و با دقت برنج‌ها را ببینید که یک اندازه و یک رنگ باشند. اگر
جنس برنج با
چگونه آرسنیک دربرنجهای هندی را بشوییم
 
 
به گزارش مشرق، گرچه آزمایش‌های قبلی ثابت کرده بودند که روش معمول پخت برنج و حرارت بالا در هنگام
جوشیدن برنج می‌تونه از مسمومیت ناشی از آرسنیک برنج جلوگیری کنه، اما این روش هم راه‌حل قطعی از بین
بردن آرسنیک نیست و میلیون‌ها نفر در معرض خطرات ناشی از مصرف آرسنیک برنج هستند.چطور آرسنیک برنج رو از بین ببریم؟در حالی‌که تا امروز فکر می‌کردیم زمانی که برنج پخته می‌شه آرسنیک اون خارج میشه، اما نظریه ج
چگونه فرق بین برنج خالص و مخلوط را تشخیص دهیم - آموزش خرید برنج مرغوب و ارزان

نکته
مهم هنگام خرید برنج حتی از نوع مرغوبش این است که محصول از یک نوع باشد و
به اصطلاح قاطی نداشته باشد. اگر برنج قاطی داشته باشد، پخت آن هم سخت
می‌شود و تا خانم‌های خانه‌دار روش پخت آن به دستشان بیاید، برنج به ته
کیسه رسیده است! برای تشخیص برنج خوب و اصیل کافی است مقداری از آن را کف
دست بگیرید و با دقت برنج‌ها را ببینید که یک اندازه و یک رنگ باشند. اگر
جنس برنج با
چگونه آرسنیک دربرنجهای هندی را بشوییم
 
 
به گزارش مشرق، گرچه آزمایش‌های قبلی ثابت کرده بودند که روش معمول پخت برنج و حرارت بالا در هنگام
جوشیدن برنج می‌تونه از مسمومیت ناشی از آرسنیک برنج جلوگیری کنه، اما این روش هم راه‌حل قطعی از بین
بردن آرسنیک نیست و میلیون‌ها نفر در معرض خطرات ناشی از مصرف آرسنیک برنج هستند.چطور آرسنیک برنج رو از بین ببریم؟در حالی‌که تا امروز فکر می‌کردیم زمانی که برنج پخته می‌شه آرسنیک اون خارج میشه، اما نظریه ج
عوارض جانبی مصرف سبوس برنج و محدودیت ها
 
 
مصرف سبوس برنج به صورت خوراکی برای افرادی که مبتلاء به زخم معده و روده و کولیت عصبی روده هستند مضر است.
مصرف سبوس برنج به صورت خوراکی برای ن باردار ، شیرده ،نوزادان و کودکان توصیه نمی شود.
مصرف زیادی آن باعث انسداد روده ، التهاب دیورتیکول روده و اسهال می شود.
توصیه می شود که مایعات و آب زیاد پس از مصرف سبوس برنج نوشیده شود.
برای شستشوی پوست و موی سر با محلول سبوس برنج ۲۴ ساعت قبل کمی از محلول را روی
انواع ته دیگ برنج
۱. ته دیگ برنج با کدو سبز 
نوعی ته دیگ برنج وجود دارد که با کدو سبز درست شده و شیرین است. این ته دیگ از جمله ته دیگ‌های محبوب در شهر دامغان است و برای پلو‌های مخلوط مانند رشته پلو، عدس پلو و سبزی پلو کاربرد دارد.
دستور تهیه
کدو را شسته، پوست بگیرید و به صورت حلقه‌ای یا طولی برش دهید. دقت کنید ضخامت برش‌ها یکسان بوده و زیاد نازک نباشد، چون کدو زود می‌سوزد؛ بنابراین ضخامت برش‌های کدو را کمتر از ۵-۴ میلی متر در نظر نگیرید.
ته
آفات و ات از جمله شپشک برنج همواره مزاحمت‌های زیادی برای انسان درست می‌کنند. آن‌ها وارد انبار شما می‌شوند و تمام مواد غذیی شما را از بین می‌برند. شپشک برنج با نام علمی Sitophilus oryzae، آفت کوچکی است که به برنج و انواع غلات حمله می‌کند. لازم است با روش‌های صحیح نگهداری مواد غذایی در کابینت آشنا باشید تا با چنین مشکلاتی مواجه نشوید. ما در این مقاله در رابطه با روش‌های مختلف از بین بردن شپشک برنج صحبت خواهیم کرد.

ادامه مطلب
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، تعداد متورم شاگرد از مسمومیت با سفت برنج در سال ۱۳۹۷، ۱۸۴ نفر اعلام شده حیات که در مقایسه با آمار سال ۹۸، ۱۹ درصد کم بود. بنا بر این گزارش، از کل متورم شدگان ناشی از مسمومیت با محکم برنج در سال گذشته ۱۴۴ نفرمرد و ۷۶ نفر زن بودند. آلومینیوم فسفاد که از آن بخاطر ضد عفونی کردن و جلوگیری از آفت زدگی غلاتی در مقابل برنج تک استفاده قرار می گیرد، با اشتهار های تجاری مختلفی همچون کوئیک فوس (Quickphos) و سلفوس (Celphos) ح
شیر برنجدستور پخت شیر برنج
شیر برنج در عین سادگی و دستور پخت آسانی که دارد بسیار خوشمزه می باشد و علاوه بر اینکه این غذا طعم خوبی دارد بسیار مفید (مانند فرنی با آرد برنج مخصوصا برای کودکان ) نیز می باشد.
 
شیر برنج علاوه بر اینکه می توان آن را داغ نوش جان کرد می توان به صورت سرد نیز میل نمود که در هر دو صورت طعم خوشمزه خود را دارد که حتما توصیه می کنیم اگر که تا به حال شیر برنج را سرد نخورده اید حتما امتحان کنید و این غذا را می توانید برای صبحان
 
طرز تهیه شیر برنج
شیر برنج از غذاهای مقوی و ساده‌ای است که از گذشته تابحال محبوبیت خود را در میان ما ایرانیان حفظ کرده‌است. می‌توان آن را به عنوان صبحانه، دسر و در ماه‌ مبارک رمضان سر سفره افطاری سرو کرد. در تابستان که مرباها و شربت‌های خوشمزه‌ای از جمله مربای آلبالو،مارمالاد تمشک، انجیر و غیره درست می‌کنیم، می‌توانیم شیر برنج خنکمان را خوشمزه‌تر کنیم. این غذا به خاطر داشتن شیر و برنج منبع غنی از کلسیم و ویتامین B است. طرز تهیه شیر برن
توضیحی مختصر درباره برنج عنبر بو
 
ما برای فروش برنج عنبر بو در اختیار شما هستیم و تمام نیاز سال شما را تامیین می کنیم
اره درسته میدونم که شما الان دارین به این فکر میکنید پس چرا من نام این برنج را نشنیده ام اما نگران نباشید
این به خاطر این است که این برنج خوش عطر بو در اصفهان خیلی جا نیفتاده است و اکثرا مردم اصفهان از برنج های شمالی یا برنج لنجان استفاده می کنند و این یک دلیل است دلیل دیگر این است که  این برنج اصالتی خوزستانی دارد و در اصفهان ش
دیگر خواص برنج
 
 
برنج می‌تواند از یبوست مزمن جلوگیری کند. فیبر نامحلول موجود در برنج همانند اسفنجی صاف عمل می‌کند که به‌راحتی و به‌سرعت در طول روده‌ها حرکت می‌کند. برنج قهوه‌ای و دانه‌های کامل، سرشار از فیبر نامحلول هستند. البته فراموش نکنید که همراه با غذاهای فیبری، باید آب بیشتری مصرف کنید تا بتوانید یبوست را از بین ببرید.
توصیه می‌شود که افراد مبتلا به دیابت، به‌جای برنج سفید از برنج قهوه‌ای استفاده کنند چون شاخص گلوکز کمتری د
خرید فروش برنج معطر ایرانی در اصفهان
 
عوارض جانبی مصرف سبوس برنج و محدودیت ها
 
مصرف سبوس برنج به صورت خوراکی برای افرادی که مبتلاء به زخم معده و روده و کولیت عصبی روده هستند مضر است.
مصرف سبوس برنج به صورت خوراکی برای ن باردار ، شیرده ،نوزادان و کودکان توصیه نمی شود.
مصرف زیادی آن باعث انسداد روده ، التهاب دیورتیکول روده و اسهال می شود.
توصیه می شود که مایعات و آب زیاد پس از مصرف سبوس برنج نوشیده شود.
برای شستشوی پوست و موی سر با محلول سبو
آموزش تشخیص برنج مرغوب
سلیقه خریداران برنج متفاوت است و معیارهای مختلفی
دارند. همچنین برنج‌ ایرانی هم تنوع فراوان و طعم و مزه گوناگونی دارد. در
لابه‌لای همین یادداشت به چند روش تشخیص برنج خوب اشاره شد. به طور خلاصه:
برای
فهمیدن میزان عطر و بوی برنج، مقداری از آن را میان دو کف دست قرار دهید و
در آن بدمید. از مقدار بوی معطری که به مشامتان می‌رسد می‌توانید آن را
تشخیص دهید.
تفکیک برنج قدیمی از تازه، خیلی مشکل نیست. برنج
قدیمی، سخت و سفت است
بهبود رشد مو با آب برنج 
 
 
 آب برنج برای کاهش مو خوره
برای جلوگیری از ایجاد موخوره، نیاز به پروتئین دارید که آب برنج به مقدار زیادی پروتئین دارد. علل اولیه مو خوره، نگهداری نامناسب و آلودگی است که منجر به نابودی کلی سلامت مو می شود. اسید های آمینه موجود در آب برنج نیز به شما کمک می کنند و این آسیب را ترمیم خواهند کرد.
به مدت 15 تا 20 دقیقه موهای تان را با آب برنج خیس کنید و سپس بشویید، این کار به تدریج باعث بهبود وضعیت موهای تان خواهد شد.
 شستشوی
                                             روش درست کردن پلوی ساده
مواد لازم .برای 6نفر
برنج.6 پیمانه/نمک.به میزان لازم/روغن.4قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا برنج را خوب پاک می کنیم و می شوییم و به مدت 3 تا 4 ساعت در اب ولرم خیس می کنیم.
سپس مقداری اب در قابلمه می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا جوش اید.
مقداری نمک به ان می افزاییم وقتی اب جوش امد اب برنج را خالی و در قابلمه می ریزیم.
بعد از 5 الی 10 دقیقه با قاشق مناسب به اهستگی هم می زنیم.
و کمی برنج را از قابلم
دستور پخت برنج هاشمی به روش آبکش
 
 
ابتدا برنج را درون قابلمه ریخته و چندین بار آبکشی می کنیم
به ازای هر پیمانه به سه پیمانه آب و نصف قاشق چایخوری نمک به آن اضافه می کنیم و به مدت ۳ ساعت در
گوشه ای میگذاریم تا خیس بخورد.
برای خیس کردن برنج باید از آب ولرم استفاده کنیم زیرا آب ولرم باعث میشود برنج زودتر خیس بخورد.
بعد از خیس خوردن برنج آن را تقریبا ۱۵ الی ۲۰ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا به نقطه جوش برسدو خامی برنج
گرفته شود.
بعد از اینکه تست کردیم
همه چیز در مورد خریدن برنج ارزان و باکیفیت
یکی از مهمترین اقلام غذایی جهان و از مهم ترین غلات، برنج است. برنج
غذای اصلی نیمی از جمعیت جهان می باشد و همچنین برنج جایگاه ویژه ای در سبد
مصرفی خانوارهای ایرانی داشته و دارد.
این
روزها پیدا کردن برنجی که یاد برنج‌های اصیل ایرانی را در یادمان زنده
کند، کار سختی شده است. بازار برنج در انحصار محصولاتی است که از کشورهای
دور و نزدیک به ایران می‌آیند و قیمت نسبتا مناسب شان طرفداران آنها را هم
زیاد
مواد لازم:برای 4 نفر
برنج :5 پیمانه/شوید :نیم کیلو/باقالا:یک و نیم کیلو/گوشت با مرغ: 1 کیلو.
روغن : 5 تا 6 قاشق غذاخوری/زعفران :یک دوم قاشق غذاخوری.
طرز تهیه:
برنج را از قبل خیس می کنیم. با قالا را از دو پوست خارج می کنیم. گوشت یا مرغ را با 1 یا 2 لیوان
اب و 1 عدد پیاز خرد کرده و کمی نمک می گذاریم تا پخته شود به طوری که بعد از پختن نصف لیوان
تا 1 لیوان اب داشته باشد. شوید را تمیز می کنیم، می شوییم و ریز خرد می کنیم. قابلمه مناسبی را  اب کرده و می گذاریم تا جوش ب
مواد لازم :برای 4 نفر
برنج :4 پیمانه/مرغ یا گوشت چرخ کرده:500 گرم/هویج :1 کیلو/شکر:یک دوم لیوان.
زعفران :1 قاشق غذاخوری.
طرز تهیه:
هویج ها را پوست می کنیم و به صورت خلال های نازک برش می زنیم.ان را با کمی روغن سرخ 
می کنیم و شکر را به ان اضافه می کنیم. مرغ را هم جداگانه می گذاریم تا پخته شود بعد از پخته شدن مرغ را هم ریش ریش می کنیم و با هویج مخلوط می کنیم.برنج را ابکش می کنیم و برنج و مواد
مخلوط شده را لابه لایه هم دم می کنیم.
زعفران اب کرده را روی برنج،در ق
همه چیز در مورد خریدن برنج ارزان و باکیفیت
یکی از مهمترین اقلام غذایی جهان و از مهم ترین غلات، برنج است. برنج
غذای اصلی نیمی از جمعیت جهان می باشد و همچنین برنج جایگاه ویژه ای در سبد
مصرفی خانوارهای ایرانی داشته و دارد.
این
روزها پیدا کردن برنجی که یاد برنج‌های اصیل ایرانی را در یادمان زنده
کند، کار سختی شده است. بازار برنج در انحصار محصولاتی است که از کشورهای
دور و نزدیک به ایران می‌آیند و قیمت نسبتا مناسب شان طرفداران آنها را هم
زیاد
سلام.
امروز میخوام واستون طرز تهیه ی یه شیر موز خوشمزه رو واستون بگم
مواد لازم
موز.شکر.اب.شیر.ارد برنج.
شیر واب را مخلوط و روی حرارت میگذاریم و یک قاشق غذا خوری ارد برنج مخلوط میکنیم و شکر روهم میریزیم و بعد ک سرد شد موز له شده رو مخلوط و داخل یخچال میگذاریم.
این اولین مطلب من ب عنوان ازمایشی در سایت خوب بلوگ هستش.با تشکر
شیر برنج
200 گرم برنج به میزان دلخواه شکر یا مربا نصف پیمانه گلاب 2 لیتر شیر 150 گرم خامه طرز تهیه : برنج را به دقت تمیز می کنیم و خوب می شوییم . بهتر است برنج را با مقداری آب از دو ساعت قبل خیس کنیم تا زودتر بپزد. بعد آب .


ادامه مطلب
طرز تهیه برنج آبکش و برنج دمی
برنج آبکش کردن، ممکن است سخت و وقت‌گیر به نظر بیاید اما با دانستن چند نکته اساسی می‌توانید به راحتی آن را آماده کنید و لازم نیست نگران خوب از آب درآمدن آن برای مهمانی‌ها باشید. نکات و طرز تهیه برنج آبکش را در ادامه بخوانید.
مواد لازم چلو ساده آبکشی
برنج خام 2 پیمانه
آب ولرم 4 پیمانه
کره 25 گرم
روغن مایع 5 قاشق غذا خوری
نمک برای خیس کردن 1 قاشق مربا خوری
نمک برای پخت 1/2 قاشق مربا خوری

ادامه مطلب
 
خرید برنج هاشمی
 
 
خرید برنج و تشخیص برنج مرغوب با توجه ویژگی ظاهری انواع برنج که بسیار شبیه به هم هستند کار آسانی
نیست.
هنگام خرید برنج به چند نکته باید توجه کنید:
یک: از جایی که برنج می خرید اطمینان حاصل کنید که برنج اصل به شما بفروشد بساری از گونه های برنج
شبیه به برنج هاشمی و صدری هستند که به سختی می توان آن را از برنج هاشمی تشخیص داد
دو: اگر قیمت برنج از قیمت عرف بازار پایین تر بود یا برنجی که در شهرستان می خرید با قیمت شالیکوبی
در گیلان ی
 
خرید برنج هاشمی
 
 
خرید برنج و تشخیص برنج مرغوب با توجه ویژگی ظاهری انواع برنج که بسیار شبیه به هم هستند کار آسانی
نیست.
هنگام خرید برنج به چند نکته باید توجه کنید:
یک: از جایی که برنج می خرید اطمینان حاصل کنید که برنج اصل به شما بفروشد بساری از گونه های برنج
شبیه به برنج هاشمی و صدری هستند که به سختی می توان آن را از برنج هاشمی تشخیص داد
دو: اگر قیمت برنج از قیمت عرف بازار پایین تر بود یا برنجی که در شهرستان می خرید با قیمت شالیکوبی
در گیلان ی
استفاده از آب برنج پخته شده برای مو 
 
 
2. مخمر آب برنج یا آب برنج تخمیر شده:
آب برنج تخمیر شده، آب برنجی است که مدتها قبل از مصرف آن را تحریک می کند. تخمیر آب برنج آن را به یک مایع قوی تبدیل می کند که باید قبل از استفاده رقیق شود.
 
چگونه می توان آب برنج را تخمیر کرد؟
یک راه برای تهیه ‏ی آب برنج، جمع ‏آوری آن هنگام طبخ برنج است. هنگامی ‏که آب برنج خود را جمع ‏آوری نمودید، آن را در یک ظرف ریخته و به مدت 1 روز در دمای اتاق قرار دهید تا زمانی ‏که مزه
تجربه خرید برنج
خانم‌ها
معمولاً در مهمانی‌های پولویی یا چلویی درباره انواع برنج و پخت آن صحبت
می‌کنند. مثلاً مهمان‌ها از عطر و بوی برنج استفاده شده میزبان تعریف
می‌کنند و از اسم و محل فروشش می‌پرسند. کم‌کم بحث گرم می‌شود و هر کسی
درباره عطر و بو یا خوش‌پختی و خوش‌خوراکی انواع برنج‌های ایرانی صحبت
می‌کنند. گاهی هم در این بحث‌های فامیلی یکی از اعضا که خودش شمال می‌رود و
برنج خوب می‌آورد،‌ از آن تعریف می‌کند و بعضی‌ها هم تأیید می
آموزش تشخیص برنج مرغوب
سلیقه خریداران برنج متفاوت است و معیارهای مختلفی
دارند. همچنین برنج‌ ایرانی هم تنوع فراوان و طعم و مزه گوناگونی دارد. در
لابه‌لای همین یادداشت به چند روش تشخیص برنج خوب اشاره شد. به طور خلاصه:
برای
فهمیدن میزان عطر و بوی برنج، مقداری از آن را میان دو کف دست قرار دهید و
در آن بدمید. از مقدار بوی معطری که به مشامتان می‌رسد می‌توانید آن را
تشخیص دهید.
تفکیک برنج قدیمی از تازه، خیلی مشکل نیست. برنج
قدیمی، سخت و سفت است
برنج طارم
برنج طارم : از مرغوب ترین برنج های ایران است دارای ارزش تجاری بالایی می باشد، این گروه برنج دارای شلتوک بلند ،باریک بود .ود انه ها نسبتا طویل  و طول دانه بیش از 7 میلی متر است . دوره رشد این برنج بین 150تا165 روز متغیر است . مقابل بیماری ها ، افت ها و خوابیدگی بسیار حساس هستند.
مقاومت این برنج ها نسبت به کم ابی نسبتا  کم و عملکردشا ن نیز نسبت به انواع دیگر  مانند طارم محلی ،
طارم دیلمانی، سنگ طارم ،سالاری ،دم سیاه، صدری معمولی کم تر است.برن
علت مرغوبیت برنج طارم : استفاده بسیار کم برنج‌کاران طارمی از کود و سموم شیمیایی را اهم دلایل مرغوبیت برنج طارم  می توان عنوان نمود.
علت مرغوبیت برنج طارم
برنج طارم  از نظر کمی عملکرد پایینی دارند اما در مقابل از کیفیت بالایی برخوردارند. در واقع برنج‌کاران طارم کشت
ادامه مطلب
آموزش تشخیص برنج مرغوب
سلیقه خریداران برنج متفاوت است و معیارهای مختلفی
دارند. همچنین برنج‌ ایرانی هم تنوع فراوان و طعم و مزه گوناگونی دارد. در
لابه‌لای همین یادداشت به چند روش تشخیص برنج خوب اشاره شد. به طور خلاصه:
برای
فهمیدن میزان عطر و بوی برنج، مقداری از آن را میان دو کف دست قرار دهید و
در آن بدمید. از مقدار بوی معطری که به مشامتان می‌رسد می‌توانید آن را
تشخیص دهید.
تفکیک برنج قدیمی از تازه، خیلی مشکل نیست. برنج
قدیمی، سخت و سفت است
 
شیر برنج از غذاهای مقوی و ساده‌ای است که از گذشته تابحال محبوبیت خود را در میان ما ایرانیان حفظ کرده‌است. می‌توان آن را به عنوان صبحانه، دسر و در ماه‌ مبارک رمضان سر سفره افطاری سرو کرد. در تابستان که مرباها و شربت‌های خوشمزه‌ای از جمله مربای آلبالو،مارمالاد تمشک، انجیر و غیره درست می‌کنیم، می‌توانیم شیر برنج خنکمان را خوشمزه‌تر کنیم. این غذا به خاطر داشتن شیر و برنج منبع غنی از کلسیم و ویتامین B است. طرز تهیه شیر برنج بسیار ساده است  
گوشت قرمز
دارچین
پودر گل‌سرخ
زعفران
پیاز
رب‌گوجه
بادمجان
برنج
بادمجون‌ها رو مربعی خورد کنید و تلخیشو بگیرید و سرخ کنید.
گوشت رو با نمک و فلفل و پیاز و سیر و. آب‌پز کنید و اجازه بدید آبش کاملا گرفته بشه.
پیازها رو توی روغن داغ تفت بدید تا طلایی بشه، بعد ادویه‌ها و رب‌گوجه رو اضافه کنید و تفت بدید تا بوی ادویه‌ها به مشام برسه.
بعد بادمجون، گوشت و زعفرون رو اضافه کنید. کمی تفت بدید و شعله رو خاموش کنید.
رنج رو آبکش کنید و مواد رو لابه‌لای برن
برنج و کیمچی سرخ شده از سری غذاهای کره ای - چینی است که غالبا برای زمانهای که فرصت پخت و پز نیست و نیاز به تهیه غذایی سریع و آسان است بکار می رود. برای تهیه این غذا از کیمچی کلاسیک که طرز تهیه آن نیز قبلا آموزش داده شده است استفاده می شود.
مواد لازم
 2 لیوان برنج پخته شده * ترجیحا کته
 2 قاشق غذاخوری آب کیمچی
 1/2 لیوان کیمچی خرد شده
 1/2 قاشق غذاخوری روغن کنجد* یا روغن گیاهی
 1 قاشق غذاخوری سویا سس
 2 عدد پیازچه خرد شده
 1 عدد تخم مرغ
 1 قاشق کنجد
طرز ته
 
 
روز بخیر دوستان
من با تعریفهایی که از خواص برنج قهوه ای شنیدم بخصوص اینکه چاق کننده هم نیست. رژیم غذایی خانواده را بجای برنج سفید به سمت این برنج بردم. این برنج در اصل همون برنج سبوس داره که یک عملیات حرارتی روش انجام شده و سپس خشک شده است. دستوری که برای پختش براتون میارم برای برنج قهوه ایه که خشک باشد.
برای پختش بعد از اینکه برنج را چندبار با آب خوب شستید. برای هر پیمانه برنج یک و یک چهارم پیمانه آب در نظر بگیرید و درون قابلمه بریزید و کمی ن
توضیحی مختصر درباره برنج عنبر بو
 
ما برای فروش برنج عنبر بو در اختیار شما هستیم و تمام نیاز سال شما را تامیین می کنیم
اره درسته میدونم که شما الان دارین به این فکر میکنید پس چرا من نام این برنج را نشنیده ام اما نگران نباشید
این به خاطر این است که این برنج خوش عطر بو در اصفهان خیلی جا نیفتاده است و اکثرا مردم اصفهان از برنج های شمالی یا برنج لنجان استفاده می کنند و این یک دلیل است دلیل دیگر این است که  این برنج اصالتی خوزستانی دارد و در اصفهان ش
نکات پخت پلو عدس
۱)برای خوشمزه تر شدن عدس پلو از زعفران آبکرده در برنج استفاده کنید.۲)اگر دوست دارید به موادتان خرما و کشمش هم اضافه کنید.۳)حواستان باشد عدسها زیاد نپزند چون ممکن است بعد از دم کشیدن برنج له شوند.۴)روی برنج موقع دم انداختن حتما آب روغن بدهید.۵)اگر داخل پلو ادویه پلو بریزیم،رنگ پلو تیره میشود.به این خاطر من ادویه را بعد از پخت روی پلو میپاشم.۶)در پخت پلوهای مخلوط برنج را کمی زنده تر برمیداریم
 

ادامه مطلب
مواد لازم :
برنج:6پیمانه/زعفران:یک دوم قاشق چایخوری/عدس:3پیمانه/روغن :1پیمانه.
گوشت چرخ کرده:500گرم/فلفل و نمک :به میزان لازم/پیاز رنده شده: 2 عدد متوسط
طرز تهیه:
برنج را از قبل می شویید و با کمی نمک بگذارید خیس بخورد.عدس را از قبل خیس کنید و 
موقع پخت اب ان را عوض کنید و بگذارید تا بپزد. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده 
و نمک و فلفل مخلوط کنید. می توانید به صورت کوفته های ریز در اورید.
نصف روغن را در ماهیتابه ریخته و ان را روی شعله ملایم قرار دهید تا
مواد لازم:برای 4 تا 5 نفر
برنج :4 تا 5 پیمانه/البالو:1 کیلو/شکر:1 کیلو/مرغ:700 تا 800 گرم.
روغن:4 تا 5 قاشق غذاخوری/زعفران:1 قاشق چایخوری/پیاز :2 عدد متوسط.
خلال پسته و بادام:در صورت تمایل برای تزیین.
طرز تهیه:
هسته البالو ها را جدا می کنیم و با شکری که داریم روی هم می ریزیم و می گذاریم روی حرارت 
ملایم تا جوش اید تا بعد از 15 دقیقه قوام اید.
البالو ها را از روی اتش بر می داریم.بعد مرغ را با 1 عدد پیازی که داشتیم می گذاریم تا پخته شود.
اگر مرغ نبود میتوان از گوشت
برنج یکی از خوراکی های مورد علاقه ما ایرانیان است که در رژیم غذایی آسیایی هماز جایگاه ویژه ای برخوردار است.


به گزارش : بسیاری بر این معتقد هستند که بزرگی شکم شان به دلیل خوردن برنج است، اما می خواهیم بدانیم ایم فرضیه درست است یا نه؟
ادامه مطلب
همه چیز در مورد خریدن برنج مرغوب و باکیفیت
طارم ، هاشمی ، گرده ، دودی ، دم سیاه ، صدری ، چمپا و…
که تمامی برنج های ذکر شده تولید کننده های متفاوتی در اقصی نقاط ایران
دارند ولی به واقع با توجه به روند خرید و فروش بازار و رضایت مشتری می
توان گفت که بهترین نوع برنج ، برنج شمال کشور به خصوص استان گیلان ،
مازندران و گلستان است.
برنج منطقه گیلان به دو دسته اصلی تقسیم می شوند:
دسته اول – برنج های نوع گرماین نوع از برنج دارای کیفیت بسیار بالا
آموزش تهیه کوکو سیب زمینی با برنجمواد لازم برای کوکوی سیب زمینی با برنج:

برنج :1 لیوان
سیب زمینی آبپز شده :2 عدد
تخم مرغ :2 عدد
پنیر خامه ای نرم :2 قاشق غذاخوری
جعفری ریز شده :  2/1 لیوان
آرد سوخاری :1 لیوان
نمک و فلفل :به مقدار لازم
ادامه مطلب
برنج سفید اغلب به عنوان یک منبع عاری از کربوهیدرات و کالری مورد انتقاد قرار می گیرد. با این حال، مصرف برنج سفید یک عنصر اصلی در فرهنگ ها و غذاهای مختلف در سراسر جهان محسوب می شود.
مصرف برنج سفید فواید و عوارض خاص خودش را دارد. علاوه بر پردازش و تصفیه بسیار زیاد آن، ممکن است حاوی مقدار زیادی آرسنیک باشد و می تواند با افزایش خطر ابتلا به بیماری های مزمن مرتبط باشد. از طرف دیگر، قابلیت های دیگر آن نظیر هضم آسان، فاقد گلوتن بودن و سرشار از مواد مغذ
منصور علی زارعی درباره گرانی مجدد برنج ایرانی گفت: هزینه‌های تولید افزایش یافته است اما اکنون کشاورز تولید جدیدی نداشته که بخواهد برنج را گران کند. امسال برنج ایرانی به قیمت ۳۰ تا ۳۵ هزار تومان از کشاورز خریداری شده است. گرانی مجدد برنج ایرانی دست واسطه‌ها و دلالان است و با توجه به تولید دو میلیون تن برنج ایرانی و واردات حدود ۸۰۰ هزار تن از خارج، گرانی مجدد برنج در این مقطع زمانی غیر منطقی» است. آقای زارعی ضمن رد عامل منع واردات» به عنوا
مضرات آرسنیک موجود در برنجهای هندی
 
 
به گفته محققان، وجود ماده شیمیایی آرسنیک در برنج بسیار برای سلامت خطرناک است.
 
به گزارش مهر، محققان عنوان می‌کنند تهدید ناشی از آرسنیک موجود در برنج به سرعت مسموم کننده نیست،
اما مصرف بلندمدت این نوع برنج می‌تواند خطر ابتلا به سرطان‌های مثانه، ریه و پوست، بیماری قلبی و دیابت را
افزایش دهد. در بانوان باردار مسمومیت با آرسنیک می‌تواند باعث سقط جنین یا کاهش وزن نوزاد گردد. تماس با
آرسنیک در دوران جنین
مضرات آرسنیک موجود در برنجهای هندی
 
 
به گفته محققان، وجود ماده شیمیایی آرسنیک در برنج بسیار برای سلامت خطرناک است.
 
به گزارش مهر، محققان عنوان می‌کنند تهدید ناشی از آرسنیک موجود در برنج به سرعت مسموم کننده نیست،
اما مصرف بلندمدت این نوع برنج می‌تواند خطر ابتلا به سرطان‌های مثانه، ریه و پوست، بیماری قلبی و دیابت را
افزایش دهد. در بانوان باردار مسمومیت با آرسنیک می‌تواند باعث سقط جنین یا کاهش وزن نوزاد گردد. تماس با
آرسنیک در دوران جنین
قیمت برنج امسال هم ثابت مانده و بین نه هزار تومان و ده هزار تومان خرید و فروش میشود
چرا دولت هنگام برداشت برنج شمال ایران برنج هایی از هند و پاکوارد میکند.
نمایندگان مجلس شمال چه میکنید.
با این گرانی و تورم با این قیمت چگونه میشه برای سال جدید کشاورزی شالیزارها رو دایر کرد.
پدرم.
حاجی مسلم حاجی آقا تبارصبور باش و.
نمی دونم چرا این روزها بعضی از غذاهایی که می پزم یا درست می کنم خوب نمی شن.
مثلا همین ژله درست کردن.با کلی ذوق و شوق پاکت ژله ی طالبی رو انتخاب کردم.پودرش رو با یک لیوان آب جوش حل کردم.بعدش هم بهش آب سرد اضافه کردم.بعد از حدود پنج ساعت یه ژله ی آبکی درست شد.یه طورایی هم ژله بود و هم آب ژله.یعنی یه حالتی بین جامد و مایع داشت.نمی دونم منظورم رو فهمیدید یا نه.چرااااااااااااااا ژله ام این طوری شد؟ :/
یا برنج.چراااااااااااا برنجم رو می سوزونم؟چرااااااا
گوشت چرخ کرده
پیاز نگینی
سیب‌زمینی خلالی سرخ شده
برنج
نمک. فلفل. زردچوبه. رب‌گوجه

پیاز رو سرخ میکنی. گوشت رو اضافه میکنیم و نمک و ففل و زردچوبه میزنیم.
یه کم که گوشت تفت خورد رب‌گوجه رو اضافه میکنیم.
سیب‌زمینی خلالی سرخ شده رو اضافه میکنیم.
در ماهیتابه رو میذاریم تا با حرارت خیلی ملایم یه کم پخته بشه.
برنج رو با آب نمک و زردچوبه آبکش میکنیم.
مواد رو بین برنج میذاریم و برنج رو دم میزنیم.
نکات:
برای اینکه بوی گوشت کامل گرفته بشه پیاز زیاد بزنیم
آب برنج جهت تقویت و رشد مو
 
 
روش های تهیه و آماده سازی آب برنج:
1. آب برنج پخته شده:
یکی از راه های به دست آوردن آب برنج ، پختن برنج است. آب اضافی پس از پخت برنج ، آب برنج پخته شده است. این یک مایع متمرکز است که می توانید آن را به عنوان یک شستشوی صورت یا شستشو مو استفاده کنید.
چگونه می توان آب برنج پخته شده را بدست آورد؟
قابلمه را بردارید و آن را با برنج (سفید، قهوه ای) پر کنید ،سپس مقداری آب به آن اضافه کنید به طوریکه به اندازه یک بند انگشت از سطح ب
طرز پخت برنج ایرانی و هندی
 
 
به طور کلی برنج هندی ظاهر مناسبتری دارند و طرز پخت برنج هندی در مقایسه با طرز پخت برنج ایرانی راحت تر است
۱- هنگام پخت برنج آب را به اندازه استفاده کنید
زمانی که از آب بسیار زیادی برای پخت برنج استفاده می کنید، برنج شما چسبناک و چسبنده می شود.علاوه بر
این، این مقدار آب زیاد بر ارزش غذایی برنج تأثیر می گذارد. از سویی دیگر، مقدار آب بسیار کم باعث سفت
شدن برنج می شود. باید یاد بگیرید که از آب به مقدار کافی استفاده کن
همه چیز در مورد خریدن برنج ارزان و باکیفیت
یکی از مهمترین اقلام غذایی جهان و از مهم ترین غلات، برنج است. برنج
غذای اصلی نیمی از جمعیت جهان می باشد و همچنین برنج جایگاه ویژه ای در سبد
مصرفی خانوارهای ایرانی داشته و دارد.
این
روزها پیدا کردن برنجی که یاد برنج‌های اصیل ایرانی را در یادمان زنده
کند، کار سختی شده است. بازار برنج در انحصار محصولاتی است که از کشورهای
دور و نزدیک به ایران می‌آیند و قیمت نسبتا مناسب شان طرفداران آنها را هم
زیاد
❌زیاده روی در مصرف برنج 
در مصرف غذاها و مواد غذایی که حاوی برنج هستند نباید زیاده روی کرد.برنج ،در روایات بسیاری مدح شده و اولین دانه ایمان آورنده به پیامبر و حضرت علی علیهم السلام و یا بهترین خوراکی ها بعد از گوشت معرفی شده است.اما این ارزش برنج و توصیه به استفاده آن به معنی مصرف روزمره و به عنوان غذا نیست.به حدی زیاده روی شده که حتی برخی زکات فطریه را نیز بر اساس برنج محاسبه و پرداخت می‌کنند .
متن مصاحبه آیت الله تبریزیان با خبرگزاری فارس
طرز تهیه چلو ساده” آبکشی
تهیه چلو ساده” در کنار انواع خوراک ها و خورش ها غذای شما را تکمیل و مزه غذا را بهتر و پر بار تر می کند.
درست کردن ساده برنجبرنج آبکش )
چلو ساده آبکشی از جمله دستوراتی می باشد که نیاز به تبهر بالایی ندارد اما جا افتادن آن و جلوگیری از خمیر شدن آن نیازمند رعایت یک سری نکات از یک دستور تهیه اصولی می باشد.
مواد لازم چلو ساده آبکشی :
برنج : 1 کیلو گرم
روغن : 150 گرم
ماست :(در صورت دلخواه برای ته دیگ) نصف لیوان

چلو ساده
اد
مواد لازم:برای 6 نفر
برنج :800 گرم/گوشت چرخ کرده:400 گرم/کلم : 600 گرم/روغن:4تا5 قاشق غذاخوری.
رب گوجه فرنگی : یک دوم پیمانه/پیاز : 1 عدد/دارچین :به مقدار لازم/ادویه:کمی.
فلفل و نمک:به میزان لازم.
طرز تهیه:
گوشت و پیاز چرخ کرده را در کمی روغن تفت می دهیم. کلم را خرد می کنیم و در گوشت و پیاز سرخ می کنیم و رب را به ان اضافه می کنیم.کمی اب می ریزیم تا کلم و گوشت پخته شود وقتی که
ابش تبخیر شد برنج را ابکش می کنیم. 
مقداری روغن در قابلمه می ریزیم.برنج را روی ان ریخته
مرغ یا گوشت چرخ کرده
سبب‌زمینی
قارچ
رب گوجه
پیاز
برنج
زردچوبه
نمک و فلفل
پیاز رو ریز خورد میکنیم و میذاریم سرخ بشه. زردچوبه و رب گوجه رو اضافه میکنیم.
مرغ رو نواری خرد میکنیم و به پیاز سرخ شده اضافه میکنیم. 
نمک و فلفل رو اضافه میکنیم، یه کم که مرغ پخت، قارچ رو اضافه میکنیم. 
یه کم تفت میدیم بعد حرارت رو خاموش میکنیم. 
سیب‌زمینی رو نگینی خرد کرده و سرخ میکنیم.
برنج رو با نمک و زردچوبه میجوشونیم و آبکش میکنیم.
برنج آبکش شده رو توی قابلمه میری
مواد لازم:
برنج :7 پیمانه/گوشت: 400گرم/لوبیا سبز: 500 گرم/روغن :به مقدار لازم.
پیاز:1 عدد/زعفران :1 قاشق غذاخوری/نمک و فلفل:به میزان لازم.
رب گوجه فرنگی:یک دوم پیمانه.
طرز تهیه :
گوشت را به صورت قیمه ای خرد نموده، پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و در مقداری روغن سرخ
می کنیم تا طلایی شود، سپس گوشت را به پیاز اضافه کرده تفت می دهیم تا اب گوشت کشیده شود.
لوبیاها را پاک کرده و به اندازهای ریز خرد می کنیم،به گوشت اضافه کرده و تفت می دهیم،
سپس گوجه فرنگی را در هم
طرز تهیه شیر برنج قالبی با شیر برنج معمولی تفاوتی ندارد، تفاوت این دو فقط در نحوه سرو آن است. به دلیل شکل و ظاهر جذاب و متفاوت این شیر برنج از آن در مهمانی‌ها مجالس استفاده می‌شود. 
 
مواد لازم
برنج به‌صورت دو پیمانه (اصولاً بهتر است برنج را به‌صورت نیم دانه مصرف کنید.)شیر تازه ۸ پیمانه (پیمانه برای خود می‌توانید اندازه یک لیوان تعریف کنید.)شکر یک پیمانهگلاب تازه نصف پیمانهخامه ۳/۲ پیمانهمواد دیگر که استفاده از آن‌ها اختیاری است مانند پود
مواد لازمبرنج4 پیمانهسبزی مخصوص سبزی پلو400 گرمروغن به میزان لازمنمک و فلفل به میزان لازمزعفران آب کرده2 الی 3 قاشق غذاخوری
دستور تهیهبرنج را به مدت ۳-۲ ساعت در آب و نمک خیس کنید.سبزی مخصوص سبزی پلو را تمیز شسته و ریز خرد کنید.سیر تازه را پوست گرفته، ریز خرد کنید و سپس با سبزی خرد شده مخلوط کنید و کمی نمک و فلفل روی آن بپاشید تا مزه دار شود.قابلمه‌ای را تا نیمه آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید، سپس مقداری نمک به آب اضافه کنید.آب برنج خی
تجربه خرید برنج
خانم‌ها
معمولاً در مهمانی‌های پولویی یا چلویی درباره انواع برنج و پخت آن صحبت
می‌کنند. مثلاً مهمان‌ها از عطر و بوی برنج استفاده شده میزبان تعریف
می‌کنند و از اسم و محل فروشش می‌پرسند. کم‌کم بحث گرم می‌شود و هر کسی
درباره عطر و بو یا خوش‌پختی و خوش‌خوراکی انواع برنج‌های ایرانی صحبت
می‌کنند. گاهی هم در این بحث‌های فامیلی یکی از اعضا که خودش شمال می‌رود و
برنج خوب می‌آورد،‌ از آن تعریف می‌کند و بعضی‌ها هم تأیید می
با دستم راستم پفیلا می‌خوردم. همان‌طور شروع کردم به آشپزی بدون دست راست. بعد دیدم بد نیست ادامه بدهم و اینگونه شد که یک‌دستی برنج را پختم. قسمت سختش آنجا بود که برنج را از سینی داخل کاسه می‌ریختم و نمی‌دانستم با دستم سینی را در هوا نگه دارم یا خروج برنج از سینی را کنترل کنم. و آنجا که برنج خیس را از کاسه درون قابلمه می‌ریختم و مقدار زیادی ته کاسه چسبیده بود و نمی‌دانستم با دستم کاسه را در هوا نگه دارم یا برنج را به سمت قابلمه هدایت کنم. و آنج
طرز تهیه برنج آبکش با جدیدترین روش
اگر برنجتان شور شد• در شرایطی‌که هنگام پخت کته و موقع جوشیدن برنج در آب , متوجه شدید که برنج خیلی شور شده‌است , درون آب برنج یکسری تکه سیب زمینی پوست کنده بریزید . سیب زمینی , شوری طعام را به خویش جذب می نماید .• در حالتی‌که پیشین از آبکش کردن برنج متوجه شوری آن شدید , موقع آبکش کردن , اندازه آب بیشتری روی برنج آبکش شده بریزید .• در حالتی که دیگر کار از کار قبلی بود و کاری برای جبران شوری برنج نمی توانستید انجا
فروشگاه ویشکو با ارائه خوش پخت ترین برنج های خارجی و ایرانی به خصوص هاشمی و هندی آماده همکاری با تمامی فروشگاه های عرضه و فروش برنج خارجی و ایرانی میباشد
انواع برنج موجود:
طارم
هاشمی
صدری
هندی
شماره های تماس
09904162901
ادرس سایت www.vishcoo.com
همچنین در صورت نیاز به انواع آجیل مانند پسته ، بادام درختی ، نخود ، فندق تماس بگیرید
 
ارقام برنج ایرانی
 
 

طارم
موسی طارم، طارم دیلمانی، طارم رشتی، اهلمی طارم، طارم امیری، رشتی سرد، سنگ طارم، سنگ جو، طارم محلی

صدری
صدری سالاری، صدری حسن سرایی، صدری دم سیاه، صدری دم سفید، صدری دم سرخ، صدری علی کاظمی، صدری شاه پسند، صدری هاشمی

گرد
حسنی، بینام، عنبربو، چمپا بودار، غریب، محمدی، قشنگه، گرده، قصرالدشتی

پرمحصول
خزر، فجر، ندا، سپیدرود، هراز، آمل 3، ساحل، شفق، کادوس، دشت، زاینده رود، کوهرنگ، یاسوج۱، سازندگی، آمل ۲، هیبرید،
 
زیره دانه‌ای معطر و ضد نفخ است که در آشپزی و پزشکی کاربرد دارد و در دو نوع زیره سبز و زیره سیاه وجود دارد که دومی به زیره ایرانی معروف است. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه زیره پلو را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم
2 لیوان برنج
3 قاشق غذاخوری زیره سیاه
کره و روغن و نمک به مقدار لازم
دستور العمل‌
زیره را 30 دقیقه در مقداری آب خیس دهید سپس آبکشی کنید.
برنج را به همراه چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید.
روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد
دانلود پاورپوینت استخراج روغن سبوس برنج
دانلود پاورپوینت استخراج روغن سبوس برنج با روش استخراج با سیّال تحت و بهینه کردن شرایط استخراج به وسیله طراحی فاکتوریال – 59 اسلاید.
 
دانلود پاورپوینت استخراج روغن سبوس برنج 
 دانلود پاورپوینت استخراج روغن سبوس برنج با روش استخراج با سیال تحت فشار (PFE) و بهینه کردن شرایط استخراج به وسیله طراحی .
 
دانلود پاورپوینت استخراج روغن سبوس برنج با روش استخراج با سیال
دسته بندی این فایل: شیمی
یادگرفتن تولید پنکک چهره
بهترین مارک پنکیکمضرات به کارگیری از رژلب های دربردارنده سربطریق تنظیم پنکک چهره خانگییه خرده آرد برنج را در تابه ای بریزید و آن را روی شعله نادر گاز قرار دهید و آراسته با یک قاشق چوبی هم بزنید تا تغییر‌و تحول رنگ دهد. زمانی رنگ آرد برنج به رنگ پوستتان نزدیک شد و به رنگ دلخواهتان رسید تحت گاز را خاموش فرمائید و بعد از سرد شدن آرد برنج را در یک کاسه درب دار بریزید و از آن به جای پنکک های شیمیایی استعمال نمایید.اعتنا دا
سلام دوستان در این مطلب شما را با ف برنج اشنا میکنیم همچنین با راه های نگهداری از ف برنج به صورت گام به گام و تصویری اشنا میکنیم شما در نشرییه نخصصی ما با انواع اموزشها و مطالب کاربردی در مورد فات و زیورالات اشنا میشوید همچنین میتوانید با سنگ ماه تولد خودتان اشنا شوید .
سلام دوستان در این مطلب شما را با ف برنج اشنا میکنیم همچنین با راه های نگهداری از ف برنج به صورت گام به گام و تصویری اشنا میکنیم شما در نشرییه نخصصی ما با انواع اموزشها و مطالب کاربردی در مورد فات و زیورالات اشنا میشوید همچنین میتوانید با سنگ ماه تولد خودتان اشنا شوید .

آخرین مطالب

آخرین جستجو ها