نتایج جستجو برای عبارت :

پودر کاکائو کبد چرب

شیر کاکائو در اصل یک نوشیدنی سرد با شکلات داغ است که بسیار لذت بخش می باشد. این نوشیدنی را همیشه می توانید از فروشگاه خریداری کنید؛ منتها خودتان می توانید یک نمونه خوب از آن درست کنید. همچنین می توانید با تنظیم مقادیر زیادی از مواد متناسب با سلیقه و نیازهای شخصی خودتان آن را درست کنید. حتی می توانید مخلوط شیر کاکائو را با سس ترکیب کنید تا بعدا مورد استفاده قرار دهید.
روش اول: استفاده از شربت کاکائو یا سس شکلات
یک فنجان (240 میلی لیتر) شیر سرد
دو ق
مواد لازم بستنی شکلاتی:
1 1/2 لیوان شیر کامل1/2 فنجان پودر کاکائو بدون چاشنی1 فنجان شکر گرانول2 فنجان خامه سنگین1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
 
طرز تهیه بستنی شکلاتی:
مواد لازم را جمع کنید.
شیر ، پودر کاکائو و شکر را با هم مخلوط کنید. شکر و کاکائو باید کاملاً حل شود.
در یک کاسه بزرگ خامه سنگین را شلاق بزنید تا قله های سفت شود. خامه دلمه را به همراه عصاره وانیل به مخلوط پودر کاکائو اضافه کنید.
قبل از قرار دادن آن در بستنی ساز خود حداقل 30 دقیقه پایه بستنی
مواد لازم برای کیک خیس شکلاتی :
تخم مرغ 4 عدد
شیر 1 لیوان
روغن مایع 1 لیوان
آرد 1 لیوان
وانیل 1 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
شکر 1 لیوان
برای سس:
شیر 2 لیوان
شکر 1 لیوان
روغن مایع نصف لیوان
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری

ادامه مطلب
مقادیر بالای کافئین موجود در کاکائو می تواند منجر به عوارض جانبی از جمله تکرر ادرار، بی خوابی و افزایش ضربان قلب شود.
کاکائو می تواند در بعضی افراد باعث ایجاد واکنش های آلرژیک مانند واکنش های پوستی، سردرد میگرنی، ناراحتی گوارشی و تهوع شود.
کافئین موجود در کاکائو با برخی دارو های قلبی، دارو های ضد افسردگی و دارو های آسم تداخل ایجاد می کند.
کاکائو برای کلیه مفید است، اما برای افراد مبتلا به نارسایی کلیه مضر می باشد، مقادیر بالای منیزیم موجود
 
مواد لازم :آرد شیرینی پزی 2 پیمانهپودر قند 1 پیمانه◀میزان پودر قند به سلیقه شما بستگی داره میتونید بچشید و اگه کم شیرین دوست دارید مثل من.مقدارشو کمتر بریزید.کره مذاب 200 گرم◀بسته به جنس آرد ممکنه کمتر یا کمی بیشتر از این میزان کره لازم بشه◀به جای کره صبحانه میتونید از کره گیاهی(مارگارین)استفاده کنیدپودر هل به میزان دلخواهپودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
ادامه مطلب
 
دسر عربی
✍️مواد لازم:۱ بسته کرم کارامل۱ و نیم لیوان شیر۱ بسته بیسکوئیت بتی پور۱ قاشق مربا خوری پودر نسکافه۱ قاشق غذاخوری پر پودر ژلاتین۱ پاکت خامه صبحانه۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو‌‌طرز تهیه:اول از همه پودر ژلاتین رو با چهار پنج قاشق غذا خوری اب داخل ظرفی ریخته و روی بخار کتری قرار میدهیم تا کاملا شفاف شود حالاشیر و پودر کارامل رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار میدهیم تا یک دقیقه بجوشد بعد یک دقیقه که جوشیدن از روی حرارت برداشته زلا
#مواد_لازم ●#شکر : هشتاد گرم●#تخم_مرغ : دو عدد●#روغن : سه قاشق سوپ خوری●#آرد (الک شده) : صد و ده گرم●#بیکینگ-پودر : یک قاشق سوپ خوری●#پودر_کاکائو : دو قاشق سوپ خوری●#وانیل : یک قاشق چای خوری●#شیر : یک دوم پیمانه●#کره : یک قاشق سوپ خوری●پودر کاکائو : یک قاشق سوپ خوری●#پودر_شکر. به مقدار لازم
ادامه مطلب
مواد لازم کیک شکلاتی:
2 فنجان قند سفید 1/4 فنجان آرد همه منظوره 3/4 فنجان پودر کاکائو بدون شیر 1 1/2 قاشق چایخوری پودر جوش شیرین 1 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین 1 قاشق چایخوری نمک 2 تخم مرغ 1 فنجان شیر 1/2 فنجان روغن نباتی 2 قاشق چایخوری عصاره وانیلی 1 فنجان آب جوش
طرز تهیه کیک شکلاتی:فر را از قبل گرم کنید تا 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد). دو قابلمه گرد نه عیار را چرب و آرد کنید.در یک کاسه بزرگ شکر ، آرد ، کاکائو ، بیکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک را با هم مخل
پودر کاکائو کریس کوکو
1
  
1
  
1
 
پودر کاکائو کریس کوکو
پودر کاکائو از جمله مواد اولیه بسیار حیاتی و پر کاربرد در قنادی و کافه به شمار می رود . پودر کاکائو از پودری که داخل میوه کاکائو قرار دارد به دست می آید. پودر کاکائو به منظور طعم دهی و همچنین رنگ دهی به انواع کیک مورد استفاده قرار می گیرد. از ویژگی های منحصر به فرد پودر کاکائو این است که به صورت پودر ، به شکل مایع و در ترکیب با دیگر نوشیدنی ها مانند شیر یا انواع کوکتل به کار می رود، و یا به صو
 آرد ۱ پیمانه کره ۱۰۰ گرم تخم مرغ ۳ عددشکر نصف پیمانهخامه یا شیر نصف پیمانه شکلات تلخ یا شیرین ۵۰ گرم پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری وانیل نوک قاشق چایخوری بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو رو باهم مخلوط و الک میکنیم.شکلات رو به روش بن ماری آب میکنیم(‌روی بخار آب میزاریم تا کاملا شفاف و براق بشه)میزاریم کنار خنک بشه شکر و کره رو با همزن میزنیم تا کاملا سفید بشه.تخم هارو دونه دونه اضافه میکنیم به همراه وانیل خوب میزنیم. ش
شکلات ساده :
حاوی مقادیر متغیر کاکائو، پودر کاکائو، شکر، کره کاکائو (احتمالاً تا ۵ درصد معادل کره کاکائو)، لسیتین و طعم وانیل است. حداقل مواد جامد خشک کاکائو در شکلات ساده باید ۳۰ درصد باشد و حداقل ۱۲ درصد آن باید مواد جامد کاکائوی خشک بدون چربی باشد.
شکلات تلخ (تیره) (Dark chocolate) : 
دارای رنگ قهوه ای تیره و طعم غنی بوده و از ترکیب انواع پودر کاکائو که در دمای بالا بو داده شده، کره کاکائو و شکر تهیه می شود.
شکلات شیری (Milk chocolate) :
حاوی تمام مواد متشکل
در سرمای زمستان یک نوشیدنی داغ بسیار دلپذیر است مثل شکلات داغ یا کاکائو داغ.
برای تهیه کاکائو داغ شما نیاز دارید به 
2 ق.غ پر کاکائو 
2 ق.غ شکر که در 3 لیوان شیر پرچرب حل کنید و بگذارید روی حرارت داغ بشه و اطراف ظرف حباب های ریز که دیدید خاموش کنید. 
اگر شیر شما کم چربه می تونید برای هر لیوان شیر 1 ق. غ خامه بزنید. البته به نظر من با شیر کم چرب هم هنوز خوشمزه است.
حالا 1/2 قاشق چایخوری اسانس وانیل و یک قطره اسانس بادام بزنید و سروکنید.
من خودم اسانس باد
دوست دارم انقدر پول داشته باشم که برم چندتا مغازه یه عالمه کاکائو با برندهای مختلف(شکلات نه ها) بخرم بدون هیچ دغدغه ای بدون اینکه نگران باشم پولش چند میشه یا باید صرفه جویی یا پس انداز کنمبدون اینکه اصلا ب این فکر کنم که چند میشه یه عالمه کاکائو داشته باشمو بشینم بخورم و از ترس تموم شدنش تو یخچال کنار نزارم
کیک شکلاتی نگین با فیلینگ خامه و شکلات
مواد لازم:
تخم مرغ ۲ عدد
شکر نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
شیر نصف پیمانه
آرد یک و نیم پیمانه
بکینگ پودر ۱ ق م 
وانیل نوک ق چ
پودر کاکائو ۲ ق غ
طرز تهیه:
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم.
آرد را با بکینگ پودر و پودر کاکائو مخلوط میکنیم.
تخم مرغ را همراه شکر و وانیل هم میزنیم تا سبک و کرم رنگ شود.
بعد شیر و روغن مایع را اضافه کرده و سپس مخلوط آرد را در سه مرحله، روی مواد الک میکنیم و به صورت دورانی
مواد لازم برای درست کردن کیک شکلاتی ساده
  200 گرم آرد سفید همه کاره
 200 گرم شکر
 یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
 نصف قاشق چایخوری پودر سودا (یا جوش شیرین که بهتر است کم تر مصرف کنیم چون ضررش به فایده اش می چربد)
 175 گرم کره
40 گرم پودر کاکائو
دو تخم مرغ درشت
150 میلی لیتر خامه ترش (یا معمولی)
دو قاشق چایخوری عصاره وانیل (دلبخواه)
 
ادامه مطلب
 
مواد لازم کرپ:2 لیوان آرد(از پیمانه قنادی هن میتونید استفاده کنید)25 گرم پودر کاکائو(یا 2/5 قاشق غذاخوری)1 استکان پودر شکر(ححدود 80 گرم)(اندازه استکان 125 میلی لیتر)1 پاکت وانیل 5 گرمی ترک ( یا 1/4 قاشق چایخوری وانیل ایرانی )1 پاکت بکینگ پودر10 گرمی ترک(1 قاشق مرباخوری پر )2/5 لیوان شیر3 عدد تخم مرغ1/2 استکان روغن مایع
ادامه مطلب
آموزش ویژه تهیه دنت خانگی شکلات »
شکلات به خوراکی‌های مشتق از کاکائو گفته می شود. این ماده خوراکی پر طرفدار و انرژی زا، بطور معمول از ترکیب شیر،شکر، کره کاکائو و پودر کاکائو با نسبت‌های متفاوت 
ساخت می‌شود
دنت یکی از دسرهایی هست که همۀ و مخصوصا بچه ها عاشق آن میباشند.
نوعی دسر که طعم های متنوعی از میوه های گوناگون گرفته تا انواع شکلاتی و کاراملی را شامل می شود. اما طعم شکلاتی آن یک چیز دیگر هست.
دنت یکی از دسرهایی هست که همۀ و مخصوصا بچه ها
قراره هر روز به عنوان صبحانه برای خواهرم "آرد بیریو" (آخرش بر وزن آخر رونالدینیو) بپزم. یه چیزی تو مایه‌های حلوای شل و آبکیه. از اونجایی که تا حالا حلواهای من نود و نه درصد مواقع خراب و صددرصد مواقع کم‌رنگ در اومدن، این بار با خودم گفتم حواست باشه بذار آرد قشنگ قهوه‌ای بشه، بعد آب اضافه کن. حواست باشه، حواست باشه. حواسمم بود ها، ولی بازم کرم‌رنگ شد :| می‌دونستم که خواهر همچو چیزی را نخواهد خورد. فلذا تصمیم گرفتم توش پودر کاکائو بریزم. دیدم پود
 
یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین دسرهای شکلاتی در بین افراد، کیک شکلاتی است! این کیک خوشمزه تقریبا برای سرو کردن در هر مراسمی مناسب است؛ از یک دورهمی ساده وسط هفته گرفته تا یک میهمانی رسمی.
مواد لازم
1 فنجان پودر کاکائو
1 فنجان آرد
2 فنجان شکر
 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
1 قاشق چایخوری جوش شیرین
1 قاشق چایخوری نمک
3 عدد تخم مرغ
 فنجان روغن گیاهی
 فنجان خامه ترش
 قاشق چایخوری وانیل
دستور العمل‌
مواد اولیه پودری یک کیک شکلاتی عبار
کیک موکا مانند کیک شکلاتی، چیزکیک یخچالی و کیک خیس، از کیک‌های خوش‌مزه و پرطرفدار است که برای تهی? آن باید از کرم مخصوص این کیک استفاده کرد.
اگر می‌خواهید کیک تولد یا سالگرد ازدواج را در خانه درست کرده و با ترکیبی متفاوت، کیکی خوش‌طعم آماده کنید؛ کیک موکا بهترین پیشنهاد است. این کیک که با کرم شکلاتی پوشانده شده، بافتی دل‌چسب و طعمی خاص دارد و گزین? خوبی برای جشن‌های کوچک خانوادگی و دوستانه است.
مواد لازم:
آرد: 2 لیوان
شکر: یک لیوان
کره: 2

روش کرم پودر زدن صحیح
 
چگونگی تشخیص کرم پودر مناسب برای صورت
 
استفاده اشتباه از کرم پودر یا کانسیلر پوست صورت تان را غیر طبیعی و ایرادهای آنرا بیش تر نمایان میکنند . کرم پودر زدن هم روش های خاص خود را دارد. مطلب زیر را بخوانید تا حرفه ای و درست کرم پودر بزنید.
ادامه مطلب
طرز تهیه کرم موکا
 
کرم موکا قابل استفاده بر روی کیک های شکلاتی است و طعم بسیار عالی به کیک شما می دهد. ؛ پس با گالری شکلات برای طرز تهیه کرم موکا همراه باشید.
مواد مورد نیاز:
مواد لازم
کره
220 گرم

آرد
۵ قاشق غذاخوری

خامه
۱/۲ لیوان

شیر
۱/۲ لیوان

پودر قند
2 لیوان

پودر نسکافه
4 قاشق غذاخوری

پودر کاکائو
2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :
ابتدا شیر را با آرد الک شده، مخلوط نمایید. بعد پودر کاکائو و خامه را روی آن بریزید.
سپس مخلوط را روی شعله گاز با حرارت ملای
کیک خیس یکی از کیک های خوشمزه و محبوب است که طرفدارن زیادی هم دارد و با پخت آن میتوانید یک میزبانی خیلی شیکی را برپا کنید.
مواد لازم:
تخم مرغ: 3 عدد
روغن مایع: 1/5 لیوان
شکر :1/5 لیوان
پودر کاکائو :4 قاشق غذاخوری پر
شیر به دمای محیط رسیده :1/5 لیوان
آرد سفید قنادی :2 لیوان
وانیل شکری: 1 قاشق چایخوری
بکینگ پودر : 2 قاشق چایخوری  
ادامه مطلب
طرز تهیه پاناکوتابرای درست کردن پاناکوتا ابتدا شیر سرد را در ظرفی ریخته و پودر ژلاتین را روی آن بریزید و بگذارید بماند و حالا تابه ای را روی حرارت کم گذاشته و شکر و خامه را داخل آن تفت دهید تا گرم شود ، قبل از جوشیده شدن خامه ، وانیل را اضافه کرده آن را از روی شعله بردارید.
شیرو ژلاتین را خوب هم بزنید و از صافی عبور دهید تا تکه های ژلاتین داخل آن باقی نماند و حالا مخلوط شیر و ژلاتین را با مخلوط خامه ترکیب کرده و در قالب های مورد نظرتان بریزید.
دس
قانون نانوشته ای در جهان وجود دارد که می گوید : ” هیچ غذایی بدون دسر کامل نیست”اما امروزه بیشتر افارد از درست کردن آن اجتناب کرده و یا بدنبال طبخ دسرهای بدون فر هستند؛مانند پیراشکی سیب با سس بادام، چیزکیک یخچالی و کیک فنجانی شیره انگورچرا که این دسرها راحت تر و سریع تر آماده می شوند.از این رو در این بخش می خواهیم طرز تهیه کیک موزاییکی با پتی بور را آموزش دهیم.
طرز تهیه کیک موزاییکی با پتی بور
مواد لازم
 

شکر
۱/۲ پیمانه

بیسکوییت پتی بور
۲۵ عد
پودینگ یکی از انواع کیک‌های بسیار پرطرفدار و گزین? مناسبی برای سرو در مهمانی‌ها است.
پودینگ شکلاتی کلاسیک‌ترین نوع پودینگ است که می‌توان آن را با شکلات تلخ، شکلات سفید یا شکلات نعناعی درست کرد و روی آن را هم می‌توان با خامه تزیین و با بستنی میل کرد. در این مطلب طرز تهی? این کیک خوش‌مزه بدون تخم‌مرغ آمده است.
مواد لازم:
آرد: یک پیمانه
شکر: سه‌چهارم پیمانه
پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری
نمک: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
شیر: نصف پیمانه
کر? آب شده یا
آموزش تهیه پودر پروتئین خانگی و سالم
پودرهای مکمل پروتئین برای افزایش حجم عضله، ریکاوری سریع، تامین منابع از دست رفته برای هر ورزشکار حرفه ای و آماتور مفید و موثر است. یک پودر مکمل باید حاوی حداقل چربی و حداکثر پروتئین و مقداری کربوهیدرات برای تامین انرژی مورد نیاز بدن باشد.
برای تهیه ی این پودر به برنج قهوه ای، عدس سبز خشک شده و جو نیاز دارید و هر سه باید خام باشند. از هر کدام یک سوم فنجان را با دستگاه مخلوط کن آسیاب کنید.
مقدار پروتئین موجود
یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین دسرهای شکلاتی در بین افراد، کیک شکلاتی است! این کیک خوشمزه تقریبا برای سرو کردن در هر مراسمی مناسب است؛ از یک دورهمی ساده وسط هفته گرفته تا یک میهمانی رسمی. خوشبختانه درست کردن آن نیز کار بسیار آسانی است. در مقاله امروز قصد داریم شما را با طرز تهیه کیک شکلاتی آشنا کنیم.
کیک شکلاتی (chocolate cake) بدون شک یکی از محبوب ترین انواع کیک در همه جای دنیاست. برای این که کیک سرشار از طعم عالی شکلات باشد باید از شکلات تخته ای ا
دوستان عزیز شما میتوانید این گلاسه عالی رو در کافه ما میل بفرمایید.
قیمت : ۹۵۰۰ تومان در تاتلی
طرز تهیه
مواد لازم

نصف پیمانه بستنی شکلاتی
نصف پیمانه شیرکاکائو
2 قاشق غذاخوری خامه فرم گرفته
پودر کاکائو به میزان لازم
سس شکلات به میزان لازم
مقداری سس شکلات همزمان که لیوان را برمی‌دارید و در دست‌تان می‌چرخانید، بریزید تا تمام دیواره‌های لیوان به سس شکلات آغشته شود.
بستنی شکلاتی را داخل لیوان بریزید سپس شیرکاکائو را نیز به مواد اضافه کنید.
قانون نانوشته ای در جهان وجود دارد که می گوید : ” هیچ غذایی بدون دسر کامل نیست”اما امروزه بیشتر افارد از درست کردن آن اجتناب کرده و یا بدنبال طبخ دسرهای بدون فر هستند؛مانند پیراشکی سیب با سس بادام، چیزکیک یخچالی و کیک فنجانی شیره انگورچرا که این دسرها راحت تر و سریع تر آماده می شوند.از این رو در این بخش می خواهیم طرز تهیه کیک موزاییکی با پتی بور را آموزش دهیم.
طرز تهیه کیک موزاییکی با پتی بور
مواد لازم
 

شکر
۱/۲ پیمانه

بیسکوییت پتی بور
۲۵ عد
طرز تهیه آسان ترین کیک بستنی دنیا به روشی ساده
 
کیک بستنی ترکیبی از دو دسر خوشمزه و پر طرفدار یعنی کیک و بستنی است و کمتر کسی پیدا می شود که از این دسر خوشمزه لذت نبرد. با رعایت چند نکته ساده می توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید و نوش جان بفرمایید.
مواد لازم برای کیک بستنی :
روغن جامد 150 گرم یا دو سوم پیمانهشکر 265 گرم یا یک و یک دوم پیمانهتخم مرغ 4 عدد یک هشتم قاشق مرباخوریبیکینگ پودر 10 گرم یا 2 قاشق مرباخوریآرد 250 گرم یا یک و سه چهارم پیمانهآ
ماسک قهوه کاکائوقطعا همه خانم ها به دنبال راهی برای دستیابی به پوستی زیبا هستند و در این بین ماسک های پوستی را هم امتحان می کنند. در ادامه طرز تهیه ماسک های پوستی با استفاده از قهوه و کاکائو را آورده ایم. شاید دستور تهیه ی این ماسک شبیه به دستور پخت شیرینی باشد. ولی نگران کالری های اضافه نباشید. قهوه تا حدودی مانع از دست رفتن آب از نسوج بدن می شود. همچنین کاکائو منبع غنی آنتی اکسیدان است. هر دو ماده پوست معمولی مایل به چرب را به پوستی سالم و درخ
ماسک قهوه کاکائوقطعا همه خانم ها به دنبال راهی برای دستیابی به پوستی زیبا هستند و در این بین ماسک های پوستی را هم امتحان می کنند. در ادامه طرز تهیه ماسک های پوستی با استفاده از قهوه و کاکائو را آورده ایم. شاید دستور تهیه ی این ماسک شبیه به دستور پخت شیرینی باشد. ولی نگران کالری های اضافه نباشید. قهوه تا حدودی مانع از دست رفتن آب از نسوج بدن می شود. همچنین کاکائو منبع غنی آنتی اکسیدان است. هر دو ماده پوست معمولی مایل به چرب را به پوستی سالم و درخ
"کیک موزاییکی با پتی بور" نیز از جمله همین دسرهاست که بسیار راحت و بدون استفاده از فر تهیه می‌شود. در این دسر، تکه‌های بیسکوئیت در سس شکلاتی یا گاناش ترکیب شده و به این کیک ظاهری موزاییکی می‌دهد. البته برای تهیه یک کیک موزاییکی باکیفیت، رعایت نکاتی ضروری بوده که در این مطلب به آن خواهیم پرداخت.
کیک موزاییکی با پتی بور
مواد لازم
شکر
1/2 پیمانه

بیسکوییت پتی بور
25 عدد

شیر
1/2 پیمانه

کره
1/4 پیمانه

پودر کاکائو
4 قاشق غذاخوری

گردوی خرد شده
1/2 پیما
تاریخچه شکلات
کاکائو بومی آمریکای جنوبی، آمریکای مرکزی و مکزیک است و حداقل به مدت سه هزار سال در این منطقه کشت می‌شده است. مدارک باستان‌شناسی حاکی از کشت و استفاده خوراکی از این ماده در هندوراس در حدود ۱۱۰۰ سال پیش از میلاد مسیح است. شکلات در قسمت آمریکای مرکزی، نوعی کالای لوکس محسوب می‌شد و از دانه‌های کاکائو هم به عنوان پول استفاده می‌کردند. درگذشته شکلات بیشتر در نوشیدنی‌های شکلاتی کاربرد داشته‌است. شوکوهولیک: به فرد عاشق شکلات، شو
مواد لازم:آرد سفید قنادی یک چهارم لیوان  نشاسته ذرت یا نشاسته معمولی یک ق سوپخوری  تخم مرغ درشت یک عدد  شکر نصف لیوان  شیر نیم لیتر  وانیل پودری یک سوم ق چایخوری  کره بیست گرم  خامه صبحانه صد گرم  پودر کاکائو یا نسکافه دو ق غذاخوری  بیسکویت پتی پور یک و نیم تا دو بسته  گردو در صورت تمایل 

ادامه مطلب
سلام
خوشحالم که پیدات کردم و امیدوارم پیامم رو اولین نفر در این وبلاگ بخونی ، تو کاری کردی تمام مشکلات و نداشته هام رو فراموش کنم ، دوست دارم قشنگ ترین جملات رو نثارت کنم ولی چه کنم دایره واژگانم این ظرفیت رو ندارند ، ناامید شده بودم از پیدا کردن مفهوم عشق، و خسته از گشتن در این عالم خاکی
ادامه مطلب

آخرین مطالب

آخرین جستجو ها